Blogg

Bästa iPad Pro-apparna 2021

Aldrig tidigare hade debatten om iPad jämfört med bärbar dator varit så intensiv som idag - tack vare ankomsten av en 10,5-tums iPad Pro med obefläckad drivning av iOS 11. Utan att gå för djupt in i denna ständigt rasande diskussion skulle jag säga att de som behöver lastbilar (Mac) alltid vill ha dem, men de som känner hastigheten på bilar föredrar alltid mer bärbar och mångsidig enhet som den nyaste iPad. Och om du tillhör den senare gruppen människor måste du titta på dessa bästa iPad Pro-appar för att få ut mesta möjliga av din kraftfulla surfplatta.

Oavsett om du vill skapa en fantastisk film, hantera e-postmeddelanden bekvämare eller göra anteckningar snabbt, har denna bedårande samling av appar dig täckt. Speciellt har dessa appar utvecklats för att låta dig dra full nytta av iOS 11 (eller senaste iOS-ekosystemet) på din iPad. Låt oss simma över för att utforska dem alla!

Användare bör inte glömma att iPad Pro kan användas som en bärbar dator med ett externt tangentbord som kan anslutas via Bluetooth. Dessutom garanterar Apple Pencil en överlägsen upplevelse för människor från kreativa domäner.

Vi har listat några av de bäst lämpade apparna för iPad Pro. Bläddra i den här listan och ladda ner dina favoritappar; du kan också gå för alla.

# 1. Microsoft excel

Microsoft Office-verktygen är fortfarande avgörande när det gäller skrivbordsjobb. Nu kan du enkelt använda den här appen på din iPad Pro och skapa komplicerade rapporter i ett ögonblick. Denna app är mycket användbar för affärsanalytiker som måste sköta dagliga, veckovisa, månatliga kvartals- och årsrapporter. Appen är också användbar för marknadsförings- och ekonomipersonal, som måste visa olika diagram under presentationer och möten.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Marvel Contest of Champions

Lev ett liv av en superhjälte! Från Marvel-studion erbjuder spelet en armé av superhjältar som Spider-Man, Iron Man, The Hulk, Wolverine och mer. Skapa kraftfulla attacksekvenser och blockera dina motståndares angrepp genom att knacka och svepa på skärmen. Den verkliga spänningen börjar när du samarbetar med dina vänner för att bilda den starkaste alliansen. När ett lag har skapats är ditt jobb att utforma strategier med alliansen för att hålla dina mästare i kampen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. iMovie

Att titta på filmer och andra underhållande videor är rent kul på iPad Pro, och därför har vi lagt den här appen först på listan. Med hjälp av multitouch-gester kan du enkelt skapa sensationella filmer.

Du kan välja mellan 14 fantastiska trailermallar för att ge dina flicks en sensationell start. Med de animerade droppzonerna kan du snabbt välja snygga foton och videor till din trailer. Dessutom kan du också anpassa studioslingor, castnamn och krediter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Gnista

Ta kontroll över dina e-postmeddelanden och hantera dem så effektivt som du vill. Med Spark kan du snabbt bläddra igenom alla dina e-postmeddelanden tack vare den enhetliga inkorgen. Du kan enkelt söka igenom dina e-postmeddelanden med naturligt språk.

Eftersom den automatiskt hittar dina mest använda signaturer kommer du snabbt att kunna komma åt de lämpliga medan du skriver ett e-postmeddelande. Ännu bättre, du kan även ställa in ett anpassat svar för att snabbt svara på e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Warhammer 40000: Freeblade

För actionälskare är Warhammer 40000: Freeblade. Warhammer tilldelades som det bästa från 2015 och är också det bästa spelet på iPhone 6s i USA, Kanada och Brasilien. och bästa spelet på iPad Pro i Brasilien. Gör dig redo att uppleva spektakulär grafik och problemfria kontroller. Få din unga kejserliga riddare att slakta fiender. Den här skytten från tredje person ser fantastisk ut på den stora skärmen på din iPad Pro.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Paper av FiftyThree

Ditt kreativa sinne är alltid aktivt, och därför kan du behöva något att skriva, klottra, skissa när en idé slår till. Behåll papper på din iPad Pro för att fånga och ansluta dina anteckningar, foton och skisser. Om du är konstnär eller anteckningsbok är den här appen ett måste för dig; appen har en rad pennor, pennor, markörer och andra skrivverktyg i olika storlekar och nyanser. Genom att använda Apple Pencil eller ditt finger kan du enkelt redigera och markera foton.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Evernote

Mer än 100 miljoner användare kan garantera Evernotes produktivitet. Nu kan du uppleva bättre produktivitet på en större skärm av iPad Pro. Få dig enkelt organiserad med anteckningar som kan synkroniseras mellan alla dina Apple-enheter. Skriv, organisera, diskutera, samarbeta - Evernote är din digitala assistent på iPad Pro. Du kan arbeta offline var som helst; få 10 GB nya uppladdningar varje månad; bättre sökning, bättre integritet, PDF-kommentar och utmärkt presentationsläge.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Essential Anatomy 5

Appen är nödvändig för medicinsk broderskap som studerar mänsklig anatomi dag in, dag ut. Kommer du ihåg Apple Keynote som visar iPad Pro? Det handlade om denna grafiska pedagogiska, medicinska app, som gör det möjligt för medicinstudenter eller någon som är intresserad av människokroppens anatomi att undersöka flera ben och organ. Du kan utforska varje detalj med iPad Pro: s större skärm och förbättrade processor.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

# 9. Adobe Photoshop Mix

Skapa vackra collage genom att blanda flera bilder tillsammans med hjälp av Adobe Photoshop Mix. Använd en samling verktyg i appen och design dina fantasier. För att underlätta ditt jobb kan du använda Apple Pencil för att spåra några bildelement; du kan klippa ut dessa element och ordna om elementen. Ladda ner den här appen och använd ett mångsidigt verktyg för att redigera foton medan du reser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Skapa

Om du är konstnär rekommenderar vi starkt den här appen. Släpp loss dina kreativa juicer på den större duken på iPad Pro och skapa några mästerverk för dig själv eller för dina kunder om du är en kommersiell konstnär. Även om du kryper på den konstnärliga gräsmattan kan den här appen hjälpa dig mycket eftersom du kan behärska konsten att skissa, måla och illustrera. Procreate har banbrytande dukupplösning, 128 otroliga borstar, avancerat lagersystem och drivs av Silica: den snabbaste 64-bitars målningsmotorn på iOS.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 11. hopsättning

Om du är en tröskeldesigner bör montering vara ditt första val gentemot andra appar som är avsedda för proffs. Detta är en grafisk designapp som är optimerad för iPad Pro. En av de slående funktionerna i denna app är att den är tillgänglig för nybörjare, som fortfarande lär sig nyanserna i grafisk design. När du har laddat ner appen och öppnat appen tar den dig igenom några övningar för att kontrollera din nivå.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 12. Shadowmatic

Faktum är att Shadowmatic är ett spel. Eftersom appen väcker din fantasi har den hittat en plats på den här listan. Detta spel är en blandning av iögonfallande bilder och lugnande och tilltalande spel. Utforska ett brett utbud av silhuetter på din utflykt för att hitta rätt lösning. Lås upp 12 rum som har unikt koncept, atmosfär och musik.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

# 13. LiquidText

LiquidText är den bästa appen för forskare, författare, redaktörer och andra yrkesverksamma av liknande intresse. Appen hjälper dig att anteckna forskningsdokument, extrahera utdrag från avläsningar och ta anteckningar medan du forskar eller studerar. Dessutom låter appen dig importera dokument från andra appar som Dropbox, Box och iCloud. Du kan också öppna vilken webbsida som helst i appen och redigera vilken artikel som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 14. Gå med. Jag

Om du driver ett nystartat företag eller vill ta itu med utbildning online är Join.me ett måste för dig. Appen gör betyget i kategorin Unified Communications, där en användare kan hålla en ljudkonferens på telefon eller internet (VoIP). Värdmöten med dina kollegor eller kunder med ett enda tryck; bland andra funktioner i denna app chattas med deltagarna under mötet, visningsläge endast till extern bildskärm via Apple TV, AirServer, Reflector eller via projektor som bara visar whiteboardtavlan, inga enheter (iPhone och iPad), lagrar och delar de senaste filerna under ett möte och lås och låsa upp ditt möte för extra säkerhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 15. Ticket to Ride

Ticket to Ride är en officiell anpassning av Days of Wonders bästsäljande tågbrädspel. Spelet är så populärt att det spelas mer än 48 miljoner spel online och var fjärde sekund startar ett nytt spel. Det är ett spännande flerspelarläge och ett intuitivt användargränssnitt håller spelarna anslutna till spelet i timmar. Dela dina spännande stunder med dess nya funktioner för sociala medier. Utmana motståndare från hela världen på olika brädor.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Din favorit?

Baserat på funktionalitet och snygga funktioner, vilken iPad Pro-app har vunnit din? Det skulle vara riktigt coolt att känna till ditt val.

Vad tycker du om den pågående iPad vs laptop-debatten? Tror du att Apples surfplatta med iOS 11 kan ge den bärbara datorn en bra löpning för sina egna pengar? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Du bör inte missa en glimt av:

  • Hur man använder Dock på iPad
  • Hur man multitaskar på iPad: En ultimat guide
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found