Blogg

Bästa iPhone X trådlösa laddningsfodral 2021

Efter en lång väntan har trådlös laddning anlänt till iPhones. Därför kan du helt enkelt släppa enheten på en trådlös laddningsplatta för att ladda den fridfullt istället för att röra med kablarna. Det finns inte många fall som stöder trådlös laddning, åtminstone inte de skrymmande. Därför har vi beslutat att handplocka de bästa iPhone X-fodral som stöder Qi-standarden för trådlös laddning så att du kan ladda din enhet utan att behöva ta bort fodralet.

 1. PITAKA
 2. TORRAS Air Series
 3. Spigen
 4. Anker KARAPAX Touch
 5. ESR
 6. JETech
 7. Anker KARAPAX Breeze
 8. AnsTOP
 9. DTTO
 10. EasyAcc

1. PITAKA Magcase

Om du inte har något emot att sträcka din budget lite, skulle PITAKA Magcase vara ett bra val. Det bästa med detta lock är användningen av högkvalitativt aramidfibermaterial som också används i rymdfarkoster, jetmotorer och Formel 1-racerbilar.

Trots att Magcase kan vara otroligt snygg kan den enkelt hålla bort repor. Inbäddade magneter gör att det här fodralet fungerar med magnetiska bilfästen.

Kolla in den gripande designen som håller din iPhone X stadig i din handflata. Dessutom spelar det tunna locket också perfekt med trådlösa laddare.

USP: Aramidfibermaterial av hög kvalitet

Kolla in iPitaka

2. TORRAS Air Series

Om ditt hjärta slår för ultratunn design, bör TORRAS Air Series bli en omedelbar hit för dig. Väskan är gjord av extremt mjukt TPU-material och passar perfekt på iPhone. Alla fyra hörn har förstärkts för att tåla fall.

Med den släta ytan känns utsidan bekväm i handflatan. Att vara mot repor och fingeravtryck fortsätter att lysa länge. Upphöjd ram gör att OLED-skärmen har extra skydd mot skrapning. Dessutom finns TORRAS Air Series-fodral i tre fascinerande färger: svart, rött och blått.

USP: Anti-rep

Kolla in på Amazon

3. Anker KARAPAX Touch

Ankers KARAPAX Touch är vackert utformad och gör ett imponerande par med iPhone. Den är byggd med halvtransparent TPU-material.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta fall är att det är anti-gulnande. Det betyder att den inte tappar sin charm när den möter UV-strålar. Responsiva knappar och exakta utskärningar säkerställer att du har problemfri tid när du använder enheten. Utöver funktionerna kan du välja KARAPAX Touch i två färger: svart och vitt. Dessutom får du 18 månaders garanti på väskan.

USP: Anti-gulning

Kolla in på Amazon

4. Spigen Ultra Hybrid

För 13,99 dollar är Spigens Ultra Hybrid ett stort värde för pengarna. Skalet gör att din iPhone X / Xs kan fortsätta att se snygg ut och säkerställer också att smarttelefonen har ett heltäckande försvar.

Väskan erbjuder certifierat militärskydd och sportgummierad ram för bättre grepp. Förhöjda kanter fungerar som den perfekta skölden för den dyra OLED-skärmen.

Responsiva knappar är lätta att klicka på, medan utskärningarna ger snabb åtkomst till portar och högtalare. Ännu bättre, Ultra Hybrid finns i flera vackra färger som rött, matt svart, rymdkristall och mer.

USP: Certifierat militärskydd

Kolla in på Amazon

5. ESR

ESR har en snygg profil som slingrar sig obefläckat på iPhone X. Fodralet är extremt mjukt och flexibelt och installeras och tas bort bekvämt. Matt konsistens ger mer charm till det och gör det också möjligt att förhindra fingeravtryck.

Eftersom den stöder trådlös laddning behöver du inte ta bort fodralet innan du laddar din iPhone X trådlöst. Höjda läppar skyddar både skärm och kamera mot repor. Slutligen kommer ESR i två färger: svart och rosaguld.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

6. JETech

Om du vill gå till ett exceptionellt robust och tydligt fall, se inte längre än detta erbjudande från JETech.

Detta fodral har en hybriddesign med en blandning av PC och TPU som förstärker höljet för att uthärda även otäcka stötar. Och med den gummerade ramen, ser det till att din handflata känns bekväm och det finns ingen chans att glida.

Till skillnad från andra billiga klara omslag blir det inte gult över tiden. Som ett resultat kan du fortsätta att flagga det här fallet länge. Tack vare främst den upphöjda kanten kan kameran och skärmen sätta skav i schack.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

7. Anker KARAPAX Breeze

Detta är ännu ett fall av Anker i den här listan. Det som sticker ut för KARAPAX Breeze är den hållbara uppbyggnaden. Blandningen av hård PC och mjuk TPU har gjort den enormt skyddande. Med militärklassskydd erbjuder den den sköld som behövs för att din enhet ska sprida stötar.

3D-struktur ger det bekväma greppet, medan upphöjda åsar håller skärmen och kameran säkra. Knapparna är ganska smidiga och ger taktisk feedback. Dessutom finns KARAPAX Breeze i två färger gunmetal och gyllene och kommer med 18 månaders garanti.

USP: Militärklassificerad mjuk TPU

Kolla in på Amazon

8. AnsTOP

AnsTOP är ett ganska smalt fodral som passar oklanderligt på iPhone. Silikonhus har förstärkts av PC-ram för extra skydd. Mjuk kudde i mikrofiber hjälper den att motstå stötar och förhindra repor.

Gummibelagd kropp passar bekvämt i handflatan och ger bättre grepp. Förhöjd kant ger ytterligare försvar till OLED-skärmen. Utöver skydd finns AnsTOP med ett års garanti och finns i sju livfulla färgalternativ.

USP: mjuk mikrofiberkudde

Kolla in på Amazon

9. DTTO Romance-serien

När du tittar på DTTO Romance Series-fodral kanske du omedelbart märker dess snygghet. Men du kanske inte kan ta reda på hur slagfast det här tunna fodralet kan vara - åtminstone i den första interaktionen.

Väskan har tre lager och passar perfekt på smarttelefonen. Kombinationen av hård PC och flytande silikon har gjort den mycket hållbar. Honeycomb-mönsterlager gör det inte bara mer skyddande utan ger också bättre grepp. Dessutom finns Romance Series-fodral i åtta färger som rosaguld, midnattblått, rymdgrått och mer.

USP: Honeycomb Grid Pattern

Kolla in på Amazon

10. EasyAcc

EasyAcc är varken för snyggt eller för robust. Det är någonstans däremellan och ser till att din smartphone har det bästa av två världar.

Prata om materialet; fodralet är förstärkt av högkvalitativt TPU-material. Huvudet beror främst på den gummierade ramen och det förbättrade greppet

En annan kvalitet som gör den till en bra tillgång är den upphöjda kanten som skyddar både den dubbla kameran på baksidan och OLED-skärmen.

USP: Ytterligare försvar för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så, vilket av dessa fall har du valt för din iPhone X? Låt oss veta dess namn och de funktioner som du har hittat imponerande i det.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • iPhone X Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone X Slim-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found