Blogg

Bästa manuella kameraprogram för iPhone 2021

Kameraappar ger dig en rad fotograferings- och redigeringsfunktioner som går längre än den inbyggda appens funktioner på din iPhone. Dessutom ger manuella kameraappar dig fullständig kontroll över viktiga faktorer som exponering och vitbalans. Dessutom är de packade med precisionsredigeringsverktyg som tar dina foton till nästa nivå. Så om du menar allvar med din fotografering, kolla in de här bästa manuella kameraprogrammen för iPhone.

 1. VSCO
 2. ProCam 7
 3. Halide-kamera
 4. ProCamera
 5. Camera + Legacy
 6. Långsam slutarkamera
 7. Kamera M
 8. RAW +
 9. Hydra
 10. Manual - RAW-kamera

1. VSCO

VSCO-kameraprogrammet har förberetts för dem som har en förkärlek för att ta fascinerande bilder. Det spelar ingen roll om du är expert eller precis har börjat gilla att ta fantastiska bilder, du skulle inte ha några problem när du behärskar den här appen.

Det ger manuella kamerakontroller för fokus, slutartid, vitbalans samt exponeringskompensation. Med några redigeringsverktyg och avancerade filter kan du få önskad effekt till dina bilder. Eftersom den har integrerade sociala medier kan du enkelt dela dina bilder och få uppskattning från samhället.

Pris:  Gratis (årligt VSCO-medlemskap - 19,99 USD)

Ladda ner

2. ProCam 7

ProCam 7 har ett fantastiskt intuitivt gränssnitt som snabbt kan räknas ut av även de mest nybörjare. Det erbjuder massor av funktioner som förbättrar din fotografering, till exempel anti-shake, porträttläge, inställningar för svagt ljus och mer.

Dessutom har den så många som 60 fantastiska filter och 19 justeringsverktyg så att du kan designa dina foton obefläckat. Den innehåller också utmärkta videoredigeringsfunktioner som möjligheten att lägga till bakgrundsmusik till dina videor och att beskära videor för att förinställa bildförhållanden.

Pris:  $ 7,99

Ladda ner

3. Halidkamera

Här är en manuell kameraapp som verkligen sticker ut med över fem tusen recensioner och en 4.6 i App Store. Dessutom har det Editor's Choice-erkännande och hyllas för kombinationen av DSLR-liknande inställningar och ett snyggt enhandsgränssnitt

Som förväntat ger den dig den manuella kontrollen över ISO, vitbalans och slutartid. Som ett resultat kan du ta högkvalitativa bilder med önskad känsla. Du kan använda den här kameraprogrammet för att ta RAW-, TIFF-, HEIC- eller JPG-bilder. Genom att dra största möjliga nytta av den dubbla kameran på din iPhone kommer du att kunna ta bilder med bokeh-effekt.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

4. ProCamera

ProCamera är ett utmärkt verktyg som låter dig ta fantastiska bilder både i väl upplysta och svagt upplysta områden. Den här manuella kameraappen har livlig HD-teknik som hjälper den att fånga fantastiska bilder.

Du kan enkelt justera exponeringstid, ISO-känslighet och vitbalans. Med många filter och effekter tillåter kameraappen dig att redigera dina bilder till ditt hjärta.

Funktioner som överlägsen ljusbox, stöd för dubbla linser och kalibrering av grått kort berikar ytterligare sitt rykte som en toppmanuell kameraapp för iOS. Är du inte bra på att redigera videor? Kolla in de hjälpsamma apparna för att lära dig att försköna dina bilder.

Pris:  $ 8,99

Ladda ner

5. Kamera + Legacy

Camera + har skapats för att få fram den riktiga fotografen som bor i dig! Oavsett om du är proffs eller nybörjare så hjälper det dig att fånga fantastiska bilder med liten ansträngning.

Camera + gör det enkelt att kontrollera hur mörkt eller ljust du vill att dina bilder ska vara. 6 × zoom, tillsammans med avancerad digital bearbetning, gör att du kan ta bilder med utmärkt klarhet.

Det finns också en horisontnivå som minskar chansen att ta dåliga bilder. Dessutom gör du det mesta av 3D-djupfilter och justeringar för att pryda dina bilder.

Pris:  $ 2,99

Ladda ner

6. Långsam slutarkamera

Vill du ha en kameraapp som låter dig ta bilder med flera fantastiska långa slutartidseffekter? Slow Shutter Cam kan vara ett utmärkt alternativ för dig. Den har läget för oskärpa, vilket är utmärkt för att skapa vattenfalleffekter, spökbilder eller föreslå rörelse i dina foton.

Dessutom gör obegränsad slutartid och möjligheten att manuellt styra ISO det super praktiskt. Ljusspelläget låter dig fånga rörligt ljus. Dessutom kan du också kolla in förhandsgranskningar i realtid innan du tar dina bilder.

Pris:  $ 1,99

Ladda ner

7. Kamera M

Låt dig inte luras av Camera-M: s enkla användargränssnitt; det packar ett slag vad gäller funktioner.

Kontrollen av funktioner som ISO, vitbalans och slutartid är till hands. Och det här är bara toppen av isberget, listan över fantastiska funktioner är ganska ganska lång.

Det bästa är att Camera-M helt anpassar sig till enhetens kamera. Med användning av deep fusion, Smart HDR och Dual Camera Mode på stödjande enheter samlas det sömlöst hårdvara och programvara.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

8. RAW +

"RAW +" är en idealisk manuell kameraapp. Allt du vill ha till ditt förfogande för att fånga proffsiga bilder är tillgängligt för dig. Slutaren och ISO-kontrollerna är snabbt tillgängliga så att du har den anpassning som behövs.

Du kan också ta bilder i JPEG-format. Med åtta vitbalansförinställningar som automatisk och anpassad kelvin har du gott om alternativ för experiment.

Kom ihåg; den gratis versionen av appen låter dig bara ta upp till 100 foton. Därefter måste du uppgradera till premiumversionen ($ 4,99) för att fånga fler bilder.

Pris:  Gratis (obegränsade bilder - 4,99 USD)

Ladda ner

9. Hydra

Belastad med överlägsen teknik har Hydra utformats för att ta fantastiska foton. Möjligheten att slå samman upp till 60 bilder hjälper det att ta bättre bilder. Det bästa av allt är att den har kompetensen att ta upp till 32 megapixel högupplösta bilder.

Det finns fem inspelningslägen som HDR, Video-HDR, svagt ljus, zoom och högupplösta lägen för att fånga alla detaljer. Appen har ett fotogalleri som låter dig kolla kvaliteten på bilderna och deras metadata. Ett annat anmärkningsvärt inslag i detta är stödet för flera språk, inklusive engelska, arabiska, nederländska, franska, tyska, italienska och mer.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

10. Manual - RAW-kamera

Du kommer att älska det enkla och intuitiva användargränssnittet i den här lilla appen. Du kan ta RAW-bilder i DNG-format. Med möjligheten att justera vitbalans, exponering, ISO, fokus, kommer du att kunna fånga varje skytteldetalj i ett objekt.

Live-skärmen ger automatiska exponeringsvärden, så du har önskad kontroll över vilken typ av utdata du vill ha. Dessutom har du också möjlighet att använda ljusa och mörka teman för att göra dina bilder imponerande.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

Summering

Så vilken manuell kameraapp föredrar du att förbättra din iPhone-fotografering? Dela dina preferenser i kommentarerna nedan.

Du vill också läsa dessa inlägg:

 • Videospelarappar för iPhone och iPad
 • Bästa radioappar för iPhone och iPad
 • Bästa Karaoke-appar för iPhone och iPad
 • Hur man tar fyrkantiga bilder i iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found