Blogg

Bästa iPad Air Slim-fodral 2021

Smala iPad Air-fodral gör surfplattan så mycket bekvämt bärbar som krävs utan att låta surfplattan utsättas för risk för damm, oavsiktliga stötar etc. Men smal kompromissar vanligtvis med skyddet. Vi försökte ta reda på utmärkta fodral av hög kvalitet som ger en bra skyddsnivå men som också är smala och lätta. Utforska vår sammanställning av de bästa iPad Air Slim-fodralen för att välja en perfekt kostym till din surfplatta. Oavsett om du gillar sofistikerad design eller tycker att den klassiska designen är mer tilltalande, har du täckt listan helt!

1. Fintie SmartShell för iPad Air

Fintie SmartShell är så mycket en kopia av Apples SmartCover som du kan förvänta dig. Bara, det är billigare. Tydligen, inte gjord av det exakta högkvalitativa materialet som Apples SmartCover, fungerar Fintie SmartShell bara bra. Den är tunn, lätt och kan också användas som stativ.

Dessutom finns det många färgalternativ att välja mellan. Därför har du inga problem när du väljer en snygg följeslagare till din surfplatta.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

2. DTTO

DTTO har designat ett lätt skal för din iPad Air, som är tunn i profil. Den har använt premium syntetiskt lädermaterial på utsidan. Tri-fold front cover är en anmärkningsvärd funktion eftersom den är utrustad med dubbla stående positioner för FaceTime, filmtittning och tangentbordstyp.

För att skydda din iPad Air har DTTO använt luftdämpningsteknik och bikakemönster, som absorberar stötar och ger värmeavledning. Du kan enkelt installera och ta bort din iPad i det tunna fodralet.

USP: Tri-fold front cover

Kolla in på Amazon

3. FANSONG

Fansong presenterar ett funktionsrikt, tunt fodral för din iPad Air. De uppenbara funktionerna är läder exteriör och mikrofiber inredning. Utsidan är gjord av premium PU-läder som skyddar din enhet från repor. Mikrofiberinredning säkerställer att din iPad är säker från stötar och stötar.

När du stänger fodralets lock går din iPad automatiskt i viloläge. Använd vippstället för att skriva, titta på videor och FaceTime-samtal.

USP: Automatisk sömn

Kolla in på Amazon

4. ROARTZ

ROARTZ är ett snyggt skal för iPad Air. Tillverkad av hårt polykarbonat och mjukt PU-läder, fodralet är fullt kapabelt att ge det skydd som behövs, samtidigt som den tunnare designen på din iPad bibehålls.

Magnetisk stängning stöder automatisk viloläge / vakna för att förhindra onödig batteriförbrukning Du kan fälla framkåpan för att konvertera den till ett stativ för att titta på media bekvämt. Det hopfällbara stativet låter dig också luta din iPad för att få en bekväm skrivposition. Dessutom kan du välja ROARTZ i 11 livfulla färger.

USP: Flera betraktningsvinklar

Köp det från Amazon

5. JETech

JETech har en ganska tunn design och matchar din iPad. Kombinationen av robust PC och extremt PU-läder har gett den den styrka som krävs för att uthärda droppar och motstå repor. Smidig beröring ger förbättrat grepp, medan de exakta utskärningarna ger dig åtkomst till alla funktioner utan hinder.

Trippelframskydd med dubbla stativlägen tar hand om dina visnings- och skrivbehov. Du får fem charmiga färger att välja mellan: svart, rosa, lila, rött och blått. Dessutom kommer JETech med livstidsgaranti.

USP: Slät interiör för droppskydd

Köp det från Amazon

6. LifeProof

LifeProof är ett ledande varumärke inom iPhone och iPad-tillbehör. Detta vattentäta fodral är tillverkat exklusivt för din iPad Air. Bortsett från vatten, skyddar detta fodral din enhet mot smuts, snö, fall och stötar.

Det bästa med detta fall är att det har ett inbyggt skärmskydd som eliminerar behovet av att köpa ett separat skärmskydd till din iPad Air. Det tunnaste iPad Air-fodralet ger dig full tillgång till viktiga knappar, kontroller och portar.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

7. ZAGG

Konvertera din iPad Air till en bärbar dator med detta ultratunna fodral gångjärn med ett avtagbart Bluetooth-tangentbord. Väskan har ett unikt gångjärn med 135 graders betraktningsvinklar, som din bärbara dator. Tangentbordet Chiclet-typ på tangentbordet maximerar utrymme för snabbare skrivning.

Förutom tangentbordsläget kan du använda videoläge, fodral och bokläge på din iPad Air slim-fodral. Du kan använda videoläge för att hålla din iPad i valfri vinkel; fodraläge skyddar din enhet och bokläge låter dig läsa e-böcker bekvämt.

USP: Ett tangentbordsväska

Kolla in på Amazon

8. Icarercase Vintage Series

Icarercase är en premiumdräkt för din iPad med imponerande hantverk och vintagedesign. Den är tillverkad i äkta läder och passar perfekt på surfplattan. Den känsliga läderstrukturen berikar dess utseende ytterligare.

Mjuk inredning i mikrofiber gör att den kan motstå repor. Med flera betraktningsvinklar har du en fantastisk medieupplevelse. Dessutom garanterar de snygga utskärningarna problemfri tillgång till port och kamera.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

9. Valkit

Valkit visar elegans! Den anmärkningsvärda tunna designen med den kristallklara baksidan ger den ett förtjusande utseende. Blandningen av robust PC och mjuk TPU har gett den önskad hållbarhet. Därför kommer din iPad att förbli skyddad vid oavsiktliga fall.

Med nio färgalternativ tillgängliga kommer du inte att ha svårt att välja ett passande par. Utöver allt kommer Valkit med ett års garanti.

USP: Snygg profil

Kolla in på Amazon

10. ProCase

Du kan förvänta dig styrka, stil och funktionalitet i det här iPad Air-fodralet från ProCase. Varumärket lägger mycket ansträngningar och innovation för att göra fodral till din iPad Air. Den här har högkvalitativt läder exteriör och mjukt interiör för skydd och snyggt utseende.

ProCase erbjuder en speciell elastisk plats för att lagra din Apple Pencil eller penna. Få full tillgång till alla viktiga funktioner på din iPad Air även när fodralet är installerat på din enhet.

USP: Inbyggd Apple-pennhållare

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Jag hoppas att du har hittat en rätt matchning för din iPad, eller hur? Är det den som ser klassisk ut eller den som har ett snyggt utseende? Det skulle vara trevligt att veta ditt val i kommentarerna.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa iPad Pro-tangentbordsväskor
  • iPad Pro 10,5-tums Folio-fodral
  • Bästa 10,9-tums iPad Air-fodral (2020)
  • Bästa iPad Air Keyboard-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found