Blogg

Bästa Thunderbolt 3-kablar för iMac Pro 2021

Söker du köpa en Thunderbolt 3-kabel av hög kvalitet till din nya iMac? Bra! Vi har valt ut de bästa Thunderbolt 3-kablarna för iMac Pro för att underlätta din uppgift att hitta den rätta för dina specifika behov.

Apple erbjuder också en 0,8 m Thunderbolt 3-kabel till $ 39, vilket är upp till märket i alla aspekter. Men om du tycker att det är dyrt och vill ha ett lika bra alternativ till ett lägre pris, kan du få en från följande samling. Om kvalitet är det som betyder mest för dig, finns det några förstklassiga Thunderbolt 3-kablar som du kan tänka dig också.

 1. Belkin
 2. CHOETECH
 3. Kabelfrågor
 4. Anker
 5. GodSpin
 6. Kan anslutas
 7. StarTech
 8. Zikko
 9. Wavlink
 10. SIIG

1. Belkin

Belkin är en av de mest pålitliga tillbehörstillverkarna, och dess Thunderbolt 3-kabel har alla de kvaliteter du kan förvänta dig av en högkvalitativ kabel. Först och främst stöder den dataöverföringshastighet på upp till 10 Gbps. Men när du ansluter två Thunderbolt 3-enheter kan dess dataöverföringshastigheter gå upp till 20 Gbps.

Eftersom den är kompatibel med högkvalitativ 4K- eller Ultra HD-skärm kan du njuta av videor i fullfjädrad form. Dessutom ger Belkin Thunderbolt 3-kabel upp till 60W laddningskraft till din enhet utan stöd från ytterligare strömförsörjning.

USP: Dataöverföringshastigheter på upp till 20 Gbps

Kolla in på Amazon

2. CHOETECH

Om du letar efter en mer hållbar och effektiv kabel, gå till CHOETECH. Så, vad gör att det sticker ut från resten? Det första som har fått ögonen på denna Thunderbolt 3-kabel är möjligheten att överföra data med upp till 40 Gbps hastighet mellan två Thunderbolt-enheter.

Den erbjuder upp till 100W (5A / 20V) strömförsörjning för att ladda din Mac eller bärbara dator på en snabb tid. Med stöd av 4K- och 5K-skärmar kan du skapa de mest högupplösta filmerna. Att vara helt trasselfri, kabeln håller länge.

USP: Överför data med upp till 40 Gbps hastighet

Kolla in på Amazon

3. Kabelfrågor

Med stark uppbyggnad och förmågan att överföra data med upp till 20 Gbps mellan Thunderbolt 3-enheter är “Cable Matters” helt enkelt en fin kabel som ska leva upp till din uppgift utan problem. Den kan ge upp till 100W för laddning av din robusta dator.

Denna USB C-kabel kan ge 15W ström till ett Thunderbolt RAID-hölje som Akitio Thunder3 Duo Pro. Du har inga problem med att titta på 4K-videor. Du kan använda den här kabeln för att länka upp till sex enheter. De gjutna dragavlastningskontakterna är mycket starka. Den flexibla jackan ger extra skydd för den, vilket hjälper den att hålla längre.

USP: Flexibel jacka

Kolla in på Amazon

4. Anker

Anker är ett välkänt varumärke för iPhone-tillbehör av hög kvalitet, och den här Thunderbolt 3-kabeln är inte annorlunda. Den stöder snabba laddningsströmmar på upp till 100 W med en kompatibel laddare för att driva upp din iMac lika snabbt och effektivt.

Du kan överföra musik, filmer eller hela säsonger av TV-program på sekunder med 40 Gbps hastighet. Vidare kan det hjälpa dig att visa videoinnehåll på en skärm i 5K eller två skärmar på 4K samtidigt. Du får också en bekymmersfri 16 månaders garanti för den här produkten.

USP: Bra kundservice och support

Kolla in på Amazon

5. GodSpin

GodSpin har alla funktioner för att vara en pålitlig kabel för din iMac Pro. Det låter dig överföra data med upp till 40 Gbps hastighet och dra åt din dator snabbt med 100W strömförsörjning.

Kabeln är tillräckligt stark för att motstå ansträngning och kommer inte att trassla. Den nylonflätade kabeln är enkel att hantera och är tålig för 10 000+ veck. Detta visar produktens kvalitet och hållbarhet. Slutligen finns det några varianter tillgängliga.

USP: Snabb och säker laddning

Kolla in på Amazon

6. Kan anslutas

Plugable (0,5 m) är en anständig kabel som låter dig överföra data med en maximal hastighet på 40 Gbps. Strömförsörjningen på 60 W räcker för att ladda din Mac till en bra hastighet.

Du kan länka upp till sex enheter som dockningsstationer, externa grafikkort och visa som en del av daisy chain-anslutningen. Den har stöd för 10 Gbit-nätverk och finns i tre varianter: 0,5 m, 1 m och 2 m. Slutligen får du ett års begränsad garanti på anslutbar kabel.

USP: Stöder 10 Gbit-nätverk

Kolla in på Amazon

7. StarTech

Jämfört med en traditionell kabel kan StarTech (0,5 m) låta dig överföra data fyra gånger snabbare med 40 Gbps när du är ansluten till Thunderbolt 3-enheter. Men när kabeln är ansluten till USB 3.1-enheter kan du överföra data med 10 Gbps.

USB C-kabeln är gjord för att vara perfekt för 4K 60Hz eller 5K 60Hz video. Därför får du en uppslukande upplevelse när du tittar på högupplösta videor. Det ger 100W ström för att ladda din iMac på kort tid. Dessutom stöder Thunderbolt 3-kabeln kedjekedjan för upp till sex enheter.

USP: Daisy chain upp till sex enheter

Kolla in på Amazon

8. Zikko

Denna kabel från Zikko har fått Thunderbolt-certifiering från Intel, eftersom den helt uppfyller standarderna. Kabeln kan leverera nästan 100W laddningsutgång tillsammans med 40 Gbps dataöverföringshastighet. Förutom det kan den ge 5K Ultra High definition-kvalitet med kompatibla enheter.

Bortsett från dessa ovanliga funktioner är kabelns övergripande byggkvalitet ganska hållbar och kommer att hålla det länge. Slutligen är kabellängden 0,5 meter.

USP: Intel-certifierad

Kolla in på Amazon

9. Wavlink

Wavlink är en Thunderbolt 3-certifierad kabel som har en överföringshastighet på upp till 40 Gbps mellan kompatibla enheter. Med externa enheter som hårddiskar kan hastigheten nå upp till 10 Gbps. Kabeln är inte kompatibel med USB-C-portar, leta efter åskan på kontakten för att bekräfta Thunderbolt 3-funktionerna.

När det gäller laddning kan kabeln nå en effekt på 100W, vilket är perfekt för de flesta Thunderbolt 3-kablar. För visning stöder den 4K @ 60Hz eller 5K UHD-kvalitet. Slutligen är den 1,65 meter lång.

USP: Lång nog

Kolla in på Amazon

10. SIIG

Letar du efter en längre Thunderbolt 3-kabel? Här är en 3,3 meter lång från SIIG. Liksom nästan alla andra kablar är även denna av Thunderbolt-certifierad standard och har en dataöverföringshastighet på upp till 40 Gbps mellan kompatibla enheter.

Effekten för laddning är också densamma som andra kablar, som är 100W. Kabelns byggkvalitet är också tillräckligt hållbar för långvarig användning. Sammantaget, om du behöver en längre kabel, är detta rätt produkt att köpa.

USP: 5K UHD-stöd

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Så vilken av dessa Thunderbolt 3-kablar är värt din tid? Det skulle vara trevligt att veta namnet i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa USB C till blixtkablar
 • HDMI-kablar för Apple TV
 • Bästa iMac Pro-stativ
 • Bästa kabelhanteringstillbehör
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found