Blogg

Kan jag använda iMessage på Windows- eller Android-telefoner? [2021]

Människor letar aktivt efter sätt att använda iMessage på Windows och Android. På ett sätt kan du. Men det är inte bekvämt och också slöseri med resurser. Slutsatsen är att iMessage endast är tillgängligt endast på Apple-enheter som iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch och Mac. Till skillnad från Apple Music och Apple TV + är iMessage inte tillgängligt officiellt på någon annan plattform.

Men det finns några lösningar som Beeper. Låt mig berätta mer om dem. Och förklara varför du inte ska investera mycket tid eller pengar på att skaffa iMessage för Windows eller Android.

  • Skaffa iMessage på Windows PC
  • Få iMessage på Android
  • Vad sägs om Beeper-appen som alla pratar om?

Skaffa iMessage på Windows PC

Använda simulatorer och emulatorer

Flera topprankade webbplatser från Google Sök rekommenderar att du använder emulatorer och simulatorer som iPadian.net, smartface.io, etc. För att vara okomplicerade är de flesta lika bra som värdelösa för det här jobbet. Köp inte någon av dessa tjänster för att få iMessage på Windows. De är slöseri med tid och pengar.

iPadian har till och med gått ett steg framåt och nämnt det i fetstil på deras hemsida - ' iMessages stöds inte av iPadian. "Ändå rekommenderar vissa artiklar detta; lite bash själva simulatorn!

Använda Chrome Remote Desktop

För det andra, låt oss prata om Chrome Remote Desktop-tillägget. Ja, med hjälp av detta kan du skicka, ta emot och läsa iMessages från Windows Computer. Men jag rekommenderar inte det här heller eftersom det kräver en Mac som alltid måste vara påslagen och ansluten till internet. Även skärmen måste vara på kontinuerligt!

Om du är fast och fortsätter med den här metoden, kommer den minsta felkommunikationen eller tappningen av nätverket att koppla bort fjärranslutningen. Till och med skärmen var brevboxad till en mindre storlek när vi testade den på vårt kontor. Så, kort sagt, det är genomförbart, men inte genomförbart. Samma problem och begränsningar kommer att finnas där även om du använder någon annan fjärrskrivbordsklient.

Bedömning : Det finns inget tillfredsställande sätt att använda iMessage på Windows 10-datorer eller bärbara datorer.

Få iMessage på Android

iMessage kan inte fungera smidigt på Android-enheter. Faktum är att problemen nästan liknar de som står inför Google Remote Desktop-tillägget. Men om du är villig att hålla en Mac alltid på och ansluten till internet erbjuder följande tjänster iMessage-stöd på Android.

  • weMessage : Stegen för att konfigurera weMessage på Mac (som server) och Android-telefon tar tid. Eftersom appen inte är tillgänglig från Apples officiella Mac App Store måste du ändra dina säkerhets- och sekretessinställningar för att installera den här appen på din Mac. När den är installerad, öppna den och följ instruktionerna för att ställa in den.
  • AirMessage : Arbetsprincipen bakom AirMessage är densamma som weMessage. Du behöver en Mac som kör Yosemite eller högre för att fungera som server. Och du behöver AirMessage-appen på telefonen som kör Android Marshmallow eller högre. Deras officiella webbplats har en instruktionsvideo som förklarar hur man ställer in allt.

Vad sägs om Beeper-appen som alla pratar om?

Vi använder alla mer än en meddelandetjänst. Till exempel använder jag WhatsApp för konversationer, Slack för arbete, Twitter DM för support, etc.

Beeper, en prenumerationstjänst på tio dollar, kombinerar alla sådana populära tjänster, inklusive iMessage, och låter dig ha en enda inkorg. Den är tillgänglig i alla större operativsystem, inklusive Windows, Android och Linux.

Källa: Piper

Således använder vi i grund och botten pip; du kan ha iMessage på andra plattformar än Apple. Så här fick de det att fungera:

Beeper har två sätt att göra det möjligt för Android-, Windows- och Linux-användare att använda iMessage: vi skickar en användare en Jailbroken iPhone med Beeper-appen installerad som överbryggar till iMessage, eller om de har en Mac som alltid är ansluten till internet kan de installera Beeper Mac-appen som fungerar som en bro.

För att få en fullständig steg-för-steg-guide och en recension registrerade jag mig för Beeper den 2 februari 2021.

Efter tre dagar fick jag en uppdatering. Det stod att inom två veckor skulle jag kunna låsa mitt användarnamn och då skulle vi (som slutförde denna process) bjudas in i grupper om 100 att använda appen.

Tyvärr har det gått omkring tre veckor nu. Jag har inte hört från Beeper igen. Men genom att följa dem och relaterade personer på Twitter fick jag veta att de jobbar hårt för att säkra använda iPhones för iMessage för att fungera på Windows och Android för användare som jag.

Slutsats : Om du verkligen vill prova den här betalda tjänsten kan du komma igång och gå med i kön via den officiella webbplatsen.

Dina tankar om iMessage för Windows och Android

Jag hoppas att den här korta artikeln hjälpte dig att göra rätt val. Det finns flera utmärkta snabbchattappar för Android som är lika bra eller, på några få områden, ännu bättre än iMessage! Du kan lära dig mer genom att kolla vår lista över de bästa iMessage-alternativen.

För det andra, om du använder en Android-telefon och har en Windows-dator kan du använda den utmärkta din telefon av Microsoft själv. Det låter dig svara på textmeddelanden, hantera aviseringar, skicka e-post, ringa och mer.

Slutligen hade jag en rekommendation. Om du vill gå på det blå bubblatåget finns det iPads och den utmärkta iPhone SE 2020 till överkomliga priser. iOS 14 har också medfört förbättringar av iMessage-gruppmeddelanden. Så om du alltid vill använda iMessage med vänner och familj kan det vara en bra tid att börja.

Vad tycker du om hela denna konversation? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Du kan också läsa här:

  • Bästa iMessage-tips och tricks för iPhone
  • iMessage-sårbarheter och möjliga lösningar
  • Så här blockerar du kontakter på iMessage på iPhone
  • Hur man fixar 'iMessage måste vara aktiverat för att skicka detta meddelande'
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found