Blogg

Prizmo 5 Scanning App för iPhone och iPad

Prizmo 5 är utan tvekan den mest avancerade skanningsappen för iPhone och iPad. När jag läste om den här appen på andra media ville jag motverka dem: appen Notes and Files har redan en funktion för att skanna dokument. Så varför ska någon iOS-användare betala för Prizmo 5? Men sedan utforskade jag funktionerna i Prizmo och var övertygad om att det finns något som användare inte hittar i iOS-standardapparna.

Mina ansträngningar är inte att jämföra Prizmo med andra appar eller de lagerfunktioner som Apple erbjuder. Det finns en viss unikhet i Prizmo som snabbt märks av användarna. Det är snabbare än anteckningar och filer; Jag får bättre resultat när jag skannade ett visitkort och ett dokument. Och det finns en textläsningsfunktion som kan läsa och tala texten du skriver eller klistrar in i appen. Kontrollera den här detaljerade översynen av Prizmo 5 och bedöma.

Skanningsapp för iPhone och iPad

Snabb skanning

Medan Notes and Files-appar kan skryta med den här skanningsfunktionen är de inte lika snabba som Prizmo. Appen identifierar omedelbart föremålet som ligger på ditt skrivbord. för skojs skull kan du försöka skanna ett kredit- eller bankkort. Du kommer inte att kunna skanna det eftersom Prizmo känner igen dina plastpengar.

Om du inte är nöjd med skanningsresultaten kan du gå till en ny omtagning. Hela skanningsprocessen tar bara tre steg. Prizmo har uppnått denna prestation i sin femte version; tidigare hade Creaceed försökt lägga till förbättringar i skanningsprocessen. Nu verkar det som om utvecklaren har lyckats med att minska tiden för att skanna dokument.

Vad vill du göra med en skannad kopia?

Prizmo ger dig en imponerande uppsättning redigeringsverktyg. Förutom vanlig beskärning kan du exportera den skannade kopian som PDF och DOCX. Detta gör att du kan söka igenom dina skannade dokument senare när du har en hög med kopior i appen.

Bland andra anmärkningsvärda verktyg är plana justeringar, format och andra. Du kan ställa in din kopia som du vill. Justeringar är ett trevligt verktyg eftersom det kan ta bort blixtar eller naturligt ljus från kopian. När du har redigerat den skannade kopian kan du exportera den som text, PDF, Doc, etc.

Hur är det bättre än iPhones egna skanning av anteckningar och filer?

Ett kännetecken för Prizmo är hastighet; Till skillnad från Notes-appen, som tar tid att mäta ett objekts mått, gör Prizmo det snabbare. Därefter tillåter Prizmo dig fler verktyg för att redigera de skannade dokumenten. Justeringsfunktionen i Prizmo är utan tvekan bättre än Notes and Files-appar.

Formaten är uppdelade i två avsnitt: DOKUMENT & BILD. Du kan exportera din skannade kopia som vCard, PDF, Word Document, Text Document och Prizmo Document. Dessutom kan du också exportera en skannad kopia som JPEG- och PNG-bild.

Om du har skannat ett visitkort kan du använda åtgärder för att ringa ett samtal och skicka ett e-postmeddelande direkt. Prizmo identifierar automatiskt telefonnummer och e-postadresser som skrivs ut på ett kort. när du trycker på åtgärder, landar du faktiskt på skärmen Smart Actions, varifrån du kan skicka ett mejl eller ringa personen. Denna funktion finns vanligtvis i alla appar för visitkortläsare; Prizmo har integrerat den här funktionen i sin skanningsapp.

Optisk teckenigenkänning (OCR)

Den näst sista funktionen i denna recension är optisk teckenigenkänning (OCR.) När du har skannat ett dokument kan du kopiera hela texten och klistra in den någon annanstans. Öppna det skannade dokumentet och tryck på Text-knappen uppifrån. Tryck sedan på knappen Känn igen text; appen visar hela texten under bilden, dvs skannad kopia.

Från OCRed-texten kan du välja den och klistra in den var som helst i din iOS-enhet. Ett steg längre kan du lyssna på texten genom att trycka på alternativet Reader från den nedre menyn.

Prizmo stöder 28 språk; drivs av maskininlärning kan skannerappen läsa upp dina skrivna texter på flera språk. För engelska kan maskininlärning också identifiera handskrivna dokument.

Textläsare

På den allra första skärmen i den här appen hittar du alternativet TEXT READER. Tryck på alternativet, så kan du klistra in eller skriva text och sedan trycka på uppspelningsknappen; appen läser upp din text. Du kan styra talets hastighet och även ändra röster. Om du får idén att använda Prizmo för att skapa en ljudbok, låt mig berätta: appen sparar inte inspelningar.

Vad mer?

Det är en funktionsrik app! Utforska det och du kan inte låta bli att uppskatta Prizmo 5. Du får högkvalitativa, skannade bilder av dokument som kan skrivas ut senare. Spara dina data på iCloud och få åtkomst till dem var som helst. Prizmo är din fickskanner, så att du kan skanna dokument var som helst.

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa streckkods- och QR-kodskannerappar för iPhone
  • Visitkortsläsare iPhone-appar
  • Bästa utskriftsappar för iPhone

Hur mycket betygsätter du den här appen? Lämna dina betyg i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found