Blogg

Så här lägger du till fem fingeravtryck till iPhone 5s TouchID

Ett enkelt kryphål i iPhone 5s TouchID låter dig lägga till mer än fem fingeravtryck i systemet. Det är faktiskt så smart / dumt att du kan lägga till alla fem fingrarna till bara ett fingeravtryck. Och när det är dags att använda ditt fingeravtryck för att låsa upp iPhone 5s, fungerar alla fingrar som du har lagt till bra.

Hur man lägger till mer än fem fingeravtryck till iPhone 5s Touch ID

Apple har inte utfärdat någon bekräftelse för denna "funktion" men det finns en hel del kommentarer kring det ändå.

Om du är intresserad av den här typen av saker, här är vad du behöver göra:

Processen att lägga till ett fingeravtryck till TouchID är enkelt. Du går över till Inställningar → Allmänt → Lösenord och fingeravtryck → Fingeravtryck och trycker på Lägg till fingeravtryck ...

Den normala metoden är att använda ett finger, tryck på hemknappen upprepade gånger (justera positionen någonsin så lätt) tills din iPhone 5s registrerar alla delar av fingeravtrycket.

Men för att knacka på kryphålet som finns i TouchID-systemet är det du använder så många fingrar som du vill avsluta fingeravtryckssökningen.

Det betyder att du trycker på tummen en gång, sedan på indexet, kanske din pinky nästa och så vidare.

En förnuftig kommentar på iMore säger ungefär ”Skulle det inte vara vettigt att lägga till två fingrar per kortplats; på detta sätt får du alla fingrar indexerade ”- detta resulterar i att du kan autentisera din iPhone 5s med vilket finger som helst!

Ett ord om noggrannhet

Så vitt jag har sett och hört är noggrannheten fortfarande intakt när du lägger till flera fingeravtryck i en post. Fråga mig inte hur men det är lite galen att Apples TouchID fungerar även med flera fingeravtryck i en plats. Kanske beror det på upplösningen som TouchID-sensorerna har.

Ändå kan det ta en liten stund att ställa in det. Om saker och ting inte är så exakta när du är klar kan du bara gå tillbaka till det normala att ha fem fingeravtryck i fem poster. Enkel.

Det var allt tills vidare!

Gilla det här inlägget? Dela din feedback med oss ​​i din kommentar nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found