Blogg

Bästa iPhone-appar 2021

Det har gått år sedan Apple revolutionerade teknikvärlden med tagline, "det finns en app för det." Och idag ringer det mer exakt än någonsin med appernas ständigt växande funktioner. Från foton, musik och media till fitness, organisering av filer, utbildning och så mycket mer finns det miljontals verktyg som hjälper dig nästan vad du än kan tänka dig. Om du vill ha en omfattande översikt över vad som är värt att få, här är våra förslag på de bästa iPhone-apparna.

 1. Kameraapp - VSCO
 2. Manuell kameraapp - ProCam7
 3. Musikströmningsapp - Spotify
 4. iPhone Wallpaper App - Vellum Wallpapers
 5. iPhone Live Wallpapers för mig
 6. Träningsapp - MyFitnessPal
 7. Yoga-app för iPhone - Yoga | Down Dog
 8. Meditationsapp - Lugn
 9. Filemanager App - Dokument av Readdle
 10. App för dokumentskanner - Adobe Scan
 11. Lösenordshanteringsapp - Dashlane
 12. App för iPhone-samtalsinspelning - TapeACall
 13. iPhone röstinspelare och ljudredigerare
 14. Bästa appen för barn - Småbarnslärningsspel - EduKitty
 15. Maths App - Mathway
 16. Mind Mapping App - Mind-Node
 17. DJ-appar för iPhone DJ Mix Pads 2
 18. iPhone Video Editing App - Adobe Spark Video
 19. App för grafisk design av iPhone - Canva
 20. Font App för iPhone - typsnitt
 21. Hidden Camera Finder-appen - Radarbot

1. Kameraapp - VSCO

Denna kameraapp från tredje part lägger till så mycket extra kraft till din iPhones fotograferingsfunktioner. Den erbjuder hela utbudet av manuella kontroller som låter dig ta bilder med uppmärksamhet på detaljer.

Dessutom har den fulladdade fotoredigeraren 10 förinställningar för olika scener och många verktyg som låter dig justera kontrast, mättnad, spannmål och mer. Den betalda versionen ger upp till 200 förinställningar och avancerade verktyg.

Pris: Gratis (årligt VSCO-medlemskap - 19,99 USD)

Ladda ner

2. Manuell kameraapp - ProCam7

Om du är en avancerad fotograf måste du lägga till den här manuella kameraprogrammet i din arsenal. Det erbjuder olika fotograferingslägen, bildhastigheter och upplösningar. Och naturligtvis kan du justera exponeringstid, ISO-känslighet och vitbalans.

Det finns också överlägsen ljusbox, stöd för dubbla linser och kalibrering av grått kort. Många filter och effekter gör att du kan redigera bilder efter eget hjärta. Det är perfekt för att sticka ut på sociala medier med unika bilder.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

3. Musikströmningsapp - Spotify

Världens mest populära musikstreamingsapp är ett måste för alla som gillar låtar och podcaster. Det låter dig snabbt söka efter och lyssna på valfritt spår, artist eller album. Sedan kan du skapa och dela spellistor för att skapa en personlig musiksamling som är tillgänglig när som helst.

Det finns också massor av färdiga spellistor som växer ständigt, så det finns alltid mer att upptäcka. Naturligtvis måste du få premiummedlemskapet för att låsa upp hela utbudet av funktioner.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

4. iPhone Wallpaper App - Vellum Wallpapers

Jazz upp dina hem- och låsskärmar med denna tapetapp som erbjuder massor av underbara bilder. Den är perfekt för att anpassa din iPhone och hålla din skärm ny med nya bilder varje dag.

Dessutom kan du göra bakgrundsbilderna mer estetiska med verktyg som en suddighetseffekt eller en lutning. Du får också tillgång till en helt ny begränsad tapet varje dag så att du kan vara säker på något exklusivt.

Pris: Gratis (Vellum Premium - $ 2,99)

Ladda ner

5. iPhone Live Wallpapers för mig

Denna live tapet app kan ytterligare förbättra utseendet på din skärm med vackra rörliga bilder. Nya animationer och dynamiska teman läggs till varje vecka för att säkerställa ett konstant flöde av alternativ.

Du har mycket att välja mellan, till exempel tidsförloppslandskap, söta husdjur, fascinerande mönster, kosmiska explosioner och mer. Dessutom kan du till och med skapa en personlig samling av dina favoritbakgrunder för snabb åtkomst.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Fitnessapp - MyFitnessPal

Fitnessappar är ett utmärkt sätt att övervaka din träning och hålla dig på rätt spår för att uppnå dina hälsomål. Dessutom finns det specialdesignade träningsappar för kvinnor också. MyFitnessPal sticker ut bland dem alla med ett brett utbud av funktioner.

Det låter dig spåra din mat, logga din träning och dina steg, sätta mål och vanor och till och med få stöd från vänner och träningsgemenskapen i stort. Oavsett vad din hälsa behöver är MyFitnessPal en värdig följeslagare.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

7. Yoga-app för iPhone - Yoga | Down Dog

Om du letar efter den bästa yogaprogrammet, här är en som ger dig en ny yogapraxis varje gång du går till din matta. Den erbjuder över 60 tusen konfigurationer och räkning, så du behöver aldrig upprepa en rutin.

Dessutom kan du välja mellan olika stilar som Vinyasa, Hatha, Gentle, Restorative, Yin, Ashtanga, Chair och mer. Sex olika lärarröster och dynamisk musik erbjuder ytterligare personalisering. Slutligen integreras den också med iOS Health-appen.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

8. Meditationsapp - Lugn

Mental fred är lika viktigt som fysisk hälsa, och en meditationsapp kan göra en värld av skillnad. Lugn har upprepade gånger erkänts som en av de bästa iPhone-apparna för att öva mindfulness, lugna ångest och odla ett tillstånd av glädje.

Det finns en uppsjö av guidade meditationer och lugnande musik att välja mellan. Även om du är ny på övningen kan den här appen hjälpa dig och erbjuder olika program du kan följa. Så oavsett om det är arbetsstress eller sömnlöshet, bli lugn nu.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från 14,99 USD)

Ladda ner

9. Filemanager App - Dokument av Readdle

De flesta av oss lagrar massor av saker på våra iPhones, och en filhanteringsapp kan vara ett bra sätt att organisera allt. Dokument från Readdle fungerar som ett nav för alla dina filer och låter dig snabbt läsa, visa, lyssna och redigera nästan vad som helst.

Vidare kan du göra avancerade åtgärder som blixtlås och blixtlås, färgmärkning, byta namn, lösenordsskydd och mer. Dela snabbt filer med vänner när du behöver. Den har oöverträffad stabilitet och en utmärkt design för enkel användning.

Pris : Gratis (Professional PDF Editor - 49,99 USD)

Ladda ner

10. Document Scanner App - Adobe Scan

I en alltmer digital tid kan dokumentskannerappar vara otroligt praktiska. Med Editor's Choice-igenkänning i App Store förvandlar Adobe Scan din enhet till en kraftfull bärbar skanner.

Den känner igen text automatiskt med OCR och gör allt - anteckningar, kvitton, visitkort, foton, whiteboards - till praktiska PDF-filer. Du kan också rensa upp skanningar och ta bort brister som fläckar, märken, veck etc.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

11. Lösenordshanteringsapp - Dashlane

Säkerhet är viktigt och lösenordshanteringsappar gör det enklare. Av dessa är Dashlane en av de bästa apparna att ha på din iPhone eftersom den låter dig skapa och lagra obegränsade säkra lösenord, samt synkronisera och komma åt dem över enheter.

Det fyller sedan i rätt användarnamn och lösenord på varje app och webbplats som du använder, vilket minimerar din ansträngning. Du kan snabbt logga in med en titt eller knacka med Face ID eller Touch ID. Dessutom samlar inte appen in dina uppgifter för att säkerställa ultimat integritet.

Pris:  Gratis (Premium 1 år - 59,99 USD)

Ladda ner

12. App för iPhone-inspelning - TapeACall

Din iPhone har ingen inbyggd samtalsinspelning, men TapeACall är en utmärkt app för samtalsinspelare som får jobbet gjort. Du kan spela in både inkommande och utgående samtal utan begränsning av varaktigheten eller antalet inspelningar.

Vidare kan du ladda upp inspelningar till molntjänster som DropBox, Evernote och Google Drive, eller till och med skicka dem till dig själv i MP3-format. Appen har ett vackert, lättanvänt gränssnitt och är tillförlitligt.

Pris : $ 10,99

Ladda ner

13. iPhone röstinspelare och ljudredigerare

Aktien Voice Memo-appen på din iPhone är ganska smidig, men röstinspelningsappar från tredje part kan ge dig tillgång till mycket mer funktionalitet. Med den här appen kan du till exempel lägga till anteckningar i dina inspelningar och dela dem enkelt med vem som helst.

Vidare kan du till och med ladda upp inspelningar till iCloud Drive, GoogleDrive, DropBox etc. Den betalade versionen av appen går ett steg längre och använder tal-till-text-teknik för att transkribera dina inspelningar. Ganska imponerande.

Pris: Gratis (TapMedia PRO 1 månad - 1,99 USD)

Ladda ner

14. Bästa app för barn - Småbarnsinlärningsspel - EduKitty

Om du är ny förälder finns det flera appar för små barn som kan hjälpa till med lärande och utveckling. EduKitty har en bedårande kattunge som guidar barn i åldrarna 4 och uppåt för att lära sig genom kul och spel.

Det hjälper ditt barn att lära sig färger, former, alfabet, siffror och andra grundläggande byggstenar. Det syftar till att bygga olika grundläggande färdigheter som att lyssna och resonera. Appen finns på 12 språk och är en utmärkt guide för förskolebarn.

Pris : Gratis (Lås upp alla spel och ta bort annonser! - $ 4,99)

Ladda ner

15. Matematikapp - Mathway

Matematikappar kan vara ett bra sätt för barn att bygga och förbättra sina matematiska färdigheter. Mathway är för barn i åldern 4 år och äldre. Den täcker allt från grundalgebra till komplex beräkning,

Dessutom är det snabbt att lösa alla problem du känner för. För att se steg-för-steg-lösningarna finns det ett valfritt månads- eller årsabonnemang. Dessutom kan du också prenumerera på en live-handledare när du behöver lite extra hjälp.

Pris : Gratis (steg (månadsvis) - $ 9,99)

Ladda ner

16. Mind Mapping App - Mind-Node

Från iditing till problemlösning, mind-mapping-appar kan hjälpa dig med en rad uppgifter. MindNode utmärker sig särskilt med att låta dig fånga dina tankar i flera former, oavsett om det är ord, bilder, länkar, uppgifter eller anteckningar.

Du kan flytta, tagga, ansluta, ta bort och återansluta saker så ofta du behöver. Dessutom kan du anpassa din tankekarta med teman och anpassade klistermärken. Låt din tankekarta se precis ut genom att utforma alla detaljer.

Pris : Gratis (månadsprenumeration - $ 2,49)

Ladda ner

17. DJ-appar för iPhone DJ Mix Pads 2

Visste du att din iPhone kan blanda musik också? Ja, många DJ-appar gör det möjligt och DJ Mix Pads 2 sticker ut från mängden. Det låter dig skapa musik med ett antal ljud och beats och professionella effekter.

För nybörjare finns det en omfattande handledning, medan avancerade användare kan spela in och publicera spår för att samla gillar och lyssna. Det finns olika prenumerationsalternativ för full åtkomst till en uppdaterad samling prover och slingor.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

18. iPhone-videoredigeringsapp - Adobe Spark Video

Här är en videoredigeringsapp som gör det enkelt att skapa engagerande videoberättelser på bara några minuter. Du kan enkelt lägga till och klippa klipp för att wow dina vänner, familj och följare. Det finns också över 1 miljon vackra ikoniska bilder som du kan använda i den här appen.

Vidare lägger Spark automatiskt till fantastisk filmrörelse i din berättelse för att förbättra det du vill säga. Detta gör det enkelt att använda för nybörjare med många anpassningar för avancerade användare.

Pris: Gratis (Spark Månadsprenumeration - $ 4,99)

Ladda ner

19. Grafisk designapp för iPhone - Canva

Canva är din bästa vän för att designa allt du vill. Denna grafiska designer-app ger dig otaliga mallar för att skapa allt från sociala medieinlägg till affischer, bakgrundsbilder, webbplatser, CV, animationer och mycket mer.

Du kan också skapa anpassade mönster från grunden med våra egna bilder, text och massor av element som clipart, bakgrunder och mer. Dessutom finns det ett pro-medlemskap som låter dig låsa upp fler fastigheter att använda i dina mönster.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

20. Font-app för iPhone - typsnitt

Uttryck dig bättre med den här teckensnittsappen som låter dig anpassa text och emojis så att de sticker ut på Instagram, Facebook, WhatsApp, Snapchat och andra platser. Det är över 100 000 recensioner i App Store och har fått 4,6.

Vidare rankas det fjärde i verktygskategorin, så du vet att det är ett måste. Nya teckensnitt läggs till ofta så att du aldrig får slut på saker att experimentera med. Det finns köp i appen för att låsa upp åtkomst till fler funktioner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

21. Hidden Camera Finder-appen - Radarbot

Appar för kameradetektor hjälper dig att hålla dig säker från spionkameror som kan kränka din integritet och spela in dig utan tillstånd. På samma sätt erbjuder Radarbot detektering av hastighetskamera med hjälp av GPS för att undvika böter.

Det är helt lagligt och pålitligt. Du får varningar och meddelanden om trafik, mobilkontroller och nya fasta hastighetskameror. Dessutom har den en rad ytterligare funktioner som en hastighetsmätare som låter dig logga och visualisera alla hastigheter under din rutt.

Pris:  Gratis (Pro-version - $ 4,99)

Ladda ner

Summering!

Vad tycker du om vår sammanställning av de bästa iPhone-apparna? Finns det någon som du älskar som vi utelämnade? Dela i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa påskapplikationer för iPhone och iPad
 • Hur man organiserar appar i iPhone som kör iOS 14
 • Så här installerar du om äldre version av appar på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found