Blogg

Bästa cykelfästen för iPhone X och 8 Plus år 2021

Är du redo för en lång bilresa och vill navigera med GPS? Du vill ha en av dessa bästa cykelfästen för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus så att du säkert kan hålla din enhet för optimal synvinkel. Så, vad gör att dessa cyklar är ett bättre val? De är lätta och har en robust design. Mer markant, de erbjuder justerbart grepp och roteras bekvämt för att ge en bättre betraktningsvinkel. Vill du veta mer om dem? Låt oss dyka över!

1. Vibrelli

Flexibel design är huvudaspekten av Vibrelli och passar cykel- och motorcykelstyren 0,9 till 1,3 tum i diameter. Cykelfästet håller säkert din smartphone och tillåter inte någon glidning. Den erbjuder tre silikonband för att ge extra skydd till enheten.

Tack vare 360-gradersrotationen ger den både liggande och stående betraktningsvinklar. Bortsett från flera visningspositioner kan du få tillgång till hela din smarttelefons funktionalitet utan problem.

USP: Flexibel design

Kolla in på Amazon

2. Spigen A252

När det gäller design och funktionalitet rankas Spigen A252 högst upp med de allra bästa. Den största höjdpunkten i detta cykelfäste är den justerbara betraktningsvinkeln med den 360-graders vridbara magnetiska ramen.

Magnethållare gör det mycket lättare att fästa och lossa din enhet. Kombinationen av det flexibla bandet och sex starka magneter erbjuder dubbel säkerhet. Ett justerbart grepp gör det möjligt att hålla iPhone perfekt. Silikonfyllningen skyddar enheten mot repor.

USP: Vändbar magnetisk ram

Kolla in på Amazon

3. Okra

Detta silikoncykelfäste från Okra erbjuder ett förbättrat grepp så att din smartphone aldrig faller ens på en ojämn väg. Eftersom den är extremt flexibel passar den bekvämt till alla smartphones med upp till 6-tums skärmstorlek.

Det tillåter inte att skrapa skadar din enhet. En annan anmärkningsvärd funktion är det bekväma monteringssystemet, vilket säkerställer att du inte behöver spendera mycket tid på att montera din enhet. Dessutom kan du enkelt finjustera remmen för att få en optimal synvinkel.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

4. Roam Co-Pilot

Det finns många anledningar till att Roams "Co-Pilot" kan bli ditt automatiska val. Först och främst kommer cykelfästet med ett mycket säkert grepp och har också ett mjukt silikonnät. Således stannar din smartphone fast intakt på sin plats även under en ojämn åktur, och det finns mindre risk för att din iPhone faller.

Du kan använda Co-Pilot för att hålla din smartphone både på cykel och cykel. Kom ihåg; det fungerar inte med supersportcyklar. Med robust konstruktion och stöd av livstidsgaranti, lovar den att vara en långvarig följeslagare för din iPhone.

USP: Säkra nät tillsammans med flexibelt silikonnät

Kolla in på Amazon

5. iKross

iKross är helt enkelt coolt och helst lever upp till uppgiften utan problem. Den rymmer stadigt enheter som har 2 till 3,7 tum bredd och passar både motorcykel och cykelstyr upp till 42 mm / 1,65 tum diameter.

Hållklämmorna har mjuka gummikuddar med ett jämnt silikongrepp som inte bara håller enheten ordentligt utan också håller bort repor. Silikongummit grepp motstår stötar och vibrationer. Det justerbara kulhuvudet roteras till valfri vinkel för att ge en optimal synvinkel. Lås- och frigöringsskruv ger problemfri installation och borttagning av enheten.

USP: Slät silikongrepp

Kolla in på Amazon

6. IPOW

Ipow har två olika inställningar för att passa olika styrstorlekar sömlöst. De större armarna håller din iPhone på plats; förhindrar att den tippar. Eftersom de fjäderbelastade armarna är helt justerbara kommer du att kunna montera din enhet bekvämt.

Gummihandtag ger den nödvändiga skötseln till enheten samtidigt som det minskar risken för fumling. Den solida uppbyggnaden ger styrkan att motstå stötar. Du kan vrida den till valfri vinkel för att få den bästa betraktningsvinkeln under körning. Dessutom har du problemfri tillgång till alla funktioner som högtalare, port, kamera och knappar på din enhet.

USP: Silikonfjärilsband

Kolla in på Amazon

7. Macally

Utrustad med den säkra låsmekanismen erbjuder Macally maximalt grepp samtidigt som det håller repen i schack. Den levereras med tre silikonband (svart, orange och grön) för att ge ytterligare skydd.

Telefonhållaren vrids bekvämt i valfri vinkel så att du har önskad synvinkel. Den är utformad för att vara fallvänlig.

Som ett resultat behöver du inte ta bort fodralet för att montera enheten. Med en mycket lyhörd frigöringsknapp kan du snabbt få din iPhone ur fästet. Bortsett från detta har Macally en 18-månaders garanti.

USP: Stark klämhållare

Kolla in på Amazon

8. Mongoora

När du vill ha den bästa betraktningsvinkeln, särskilt när du cyklar, gör 360-graders rotation den verkliga skillnaden. Och med "Mongoora" i början kan du placera din smartphone både i liggande och stående orientering. Därför är det lättare att navigera med Apple eller Google Maps.

Cykelfästet är tillverkat av högkvalitativt metall- och plastmaterial som ger det ett robust utseende. Dessutom kommer den med silikonband för att ge extra säkerhet. Så din äventyrliga resa kommer att förbli en trevlig upplevelse.

USP: Tillverkad av högkvalitativ metall och plast

Kolla in på Amazon

9. Ptuna

Ptuna har en säker låsmekanism som hjälper den att hålla fast din enhet. Den har glidskyddande silikonfoder på klämman för att inte bara hålla enheten intakt utan också förhindra skrapning. Ett smidigt silikonband ger extra säkerhet. Cykelfästet förlängs enkelt upp till 3,7 tum för att passa de flesta enheter.

Du kan bekvämt vrida hållaren för att placera din iPhone i önskad riktning. Den robusta vaggan i rostfritt stål i kombination med den stötdämpande gummikudden gör den mycket hållbar. Dessutom kommer Ptuna motorcykelfäste med ett års garanti.

USP: Anti-slide silikonfoder

Kolla in på Amazon

10. CAW.CAR-tillbehör

Denna cykelhållare från CAW.CAR Accessories har en pragmatisk design. Den passar smartphones med en bredd på upp till 3,7 tum och stöder styret från 0,6 till 1,3 tum i diameter.

Det justerbara greppet gör att du kan hålla din enhet tätt. Eftersom den kan roteras i valfri vinkel kan du placera enheten både horisontellt och vertikalt. Den gummerade kulan ger mer stabilitet och den mjuka klämman med silikonbälte ger bättre grepp.

USP: Mjukt klipp med silikonbälte

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Har du valt ut något av dessa cykelfästen? Låt oss veta dess namn och de funktioner du har hittat märkbart i det. Om du upptäcker att någon av dina favoritfästen saknas i listan, låt oss också veta dess namn.

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilfästen
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus Billaddare
  • Bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus Power Banks
  • USB-C strömadaptrar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found