Blogg

Bästa Thanos iPhone-bakgrundsbilder 2021

En av de mest kraftfulla super-skurkarna, Thanos i Avengers-filmserien, är i en liv-och-död-kamp i Endgame. Nej, jag ger ingen spoiler. Istället är mitt syfte här att hjälpa dig att dekorera din iPhone-skärm med några Thanos-bakgrundsbilder. Låter spännande? Kontrollera den här listan över de bästa Thanos iPhone-bakgrundsbilderna.

Bakgrundsbilderna nedan är gratis att ladda ner; du kan få mer för att ändra ditt iPhone-skärmutseende varje dag. Från Marvels serietidningar till din iPhone-skärm har Thanos rest många ljusår för att underhålla dig. Tills du tittar på den senaste Avengers-upplagan från Marvel Studio kan dessa bakgrundsbilder från Thanos hålla dig lyckligt engagerad.

Bästa Thanos-bakgrundsbilder för iPhone

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Ladda ner

Jag vet att du inte kan få nog av Thanos tapeter; du kan kontrollera fler bakgrundsbilder av din favoritskurk genom att klicka på den här länken.

Tack till hdqwalls.com för att tillhandahålla dessa bakgrundsbilder. Nu när du har fått webbplatsen spara länken i bokmärke.

Avslutar!

Efter att ha tittat på filmen kan du dela din recension här. Men dela inte spoilervarningen i kommentarsektionen nedan. Om du har några bakgrundsbilder av Thanos kan du dela det med oss, så lägger vi till dem i vårt inlägg.

Relaterade inlägg:

  • Game OF Thrones Wallpapers för iPhone
  • iPhone XR bakgrundsbilder
  • Bästa iPhone Xs bakgrundsbilder
  • Bästa iPhone Xs Max bakgrundsbilder

Vilken är din favoritkaraktär från Avengers filmserie? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found