Blogg

Bästa ultratunna iPhone 5, 5s och iPhone SE-fodral 2021

Ett skrymmande fodral eller stötfångare för iPhone 5 passar inte bra. Jag menar att telefonen är stor nu och att den har ännu mer bulk - för att skydda den - gör den inte bekvämt mobil.

Det är just därför dessa ultratunna iPhone 5-fodral är utmärkta. De är populära, de är ofta kostnadseffektiva (dock inte billiga) och de är fördelaktiga. De flesta av dessa fall är tunna - under en centimeter tjocka - och kommer med några perfekta specifikationer.

Problemet med tunna iPhone 5-fodral är att människor ofta köper ömtåliga fodral men inte starka. Fodral kan vara tunna, men materialet avgör hur starka de är. Det är ju inte sommarkläder för din iPhone. Det är ett skyddande skydd.

1. Spigen Slim Armor

Om du inte har något emot att ta på dig några muskler, skulle Spigen Slim Armor vara en snygg match för din smartphone. Fodralet är tillverkat av extremt hård PC och mjuk TPU. Med det dubbla lagerhöljet har det en mycket stark struktur som enkelt tål stötar.

Alla fyra hörn har förstärkts för att absorbera chock. Det finns också en avfasad kant för att förhindra att pekskärmen glider när den placeras med framsidan nedåt.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

2. Anyos

Anyos har en ganska tunn design och är utformad för att göra ett omedelbart intryck. Den snygga profilen kompletteras idealiskt med galvaniserad ram som gör att den ser riktigt het ut. Den passar perfekt med de exakta utskärningarna och de lyhörda knapparna som ger problemfri tillgång till alla funktioner.

Ergonomiskt grepp gör att iPhone inte glider ur din handflata. Om du har butterfingers är det precis vad du ska använda för att hålla din smartphone säker. Ännu bättre, Anyos finns i sex förtrollande färger.

USP: Elektroplattram

Kolla in på Amazon

3. FADNUT

Om du ofta tycker att din iPhone glider ur din handflata, skulle "FADNUT" vara en bättre tillgång för dig. Detta fodral är tillverkat av ganska slät TPU och sveper runt smarttelefonen obefläckat.

På grund av kolfiberstrukturen ger den bättre grepp. Således kommer din handflata att ha den kudde som behövs för att hålla enheten bekvämt. Dessutom skyddar den upphöjda ramen både kameran och skärmen mot repor.

USP: Kolfiberstruktur

Kolla in på Amazon

4. Anccer

Det finns väldigt få fall som ser lika bedårande ut som detta fall från Anccer. Tja, jag säger det på grund av omslaget verkar vara tilltalande för ögonen. Med en otroligt snygg profil gör fodralet ett hett par med smarttelefonen.

Kolla in Apple-logotypen på baksidan som ytterligare förbättrar stilkvoten. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är möjligheten att hålla fingeravtryck i avstånd. Därför kan du förvänta dig att det tunna locket behåller sin berömda design lite längre.

USP: Snygg och snygg passform

Kolla in på Amazon

5. JETech

Överens, JETech kanske inte kan skryta med en snygg profil, men den har designen att vara en fin kostym för din smartphone. Vad som gör detta fodral så imponerande är den ergonomiska designen som ger bättre grepp. Åh ja, det finns också inbyggd kickstand som ger din filmupplevelse liv.

Två lager av strukturen har förstärkts av PC och TPU. Stötdämpande design hjälper din smartphone att överleva oavsiktliga droppar utan mycket ansträngning.

USP: Kolfiberstrukturer

Kolla in på Amazon

6. Poetisk BELYSNING

Ett smalt fodral som är snyggt och snyggt? Det är precis vad Poetic ILLUMINATE handlar om. Den är tillverkad av slitstarkt termoplastiskt polyuretan och polykarbonatmaterial.

På grund av de dubbla strukturskikten tål den lätt chock och håller också bort skrapan. Inkluderingen av upphöjd läpp ger en extra skydd för pekskärmen. Dessutom finns BELYSNING i två fina färger: svart och silver.

USP: Ett hölje med två lager

Kolla in på Amazon

7. CellEver

Vill du inte kompromissa med skyddet av din iPhone SE till förmån för stil? CellEver bör vara ett smart val. Vad detta fall gör är att hålla den smarta profilen på din smartphone intakt samtidigt som den absorberar stötar.

CellEver har ett dubbelskiktigt hölje med den robusta datorn och mjuk TPU som hjälper den att överleva stötar. Bortsett från att skydda smarttelefonen mot droppar, gör det även det halkfria yttre skalet lite bekvämare att hålla i enheten. Slutligen är knapparna lyhörda, medan utskärningarna verkar vara exakta, vilket ger snabb åtkomst till alla portar.

USP: Dubbelskiktigt hölje för slaghållfasthet

Kolla in på Amazon

8. Spigen tunn passform

Spigen “Thin Fit” är en absolut klass som din iPhone gärna vill prata med. Den är elegant utformad och har en snap-on-design som passar snyggt på enheten. En annan anmärkningsvärd egenskap i detta fall är möjligheten att erbjuda önskad sköld från mindre droppar och skrapa.

Slitstarkt PC-material ger den den välbehövliga styrkan att hålla länge. Tack vare de perfekta utskärningarna har du smärtfri tillgång till alla funktioner på din smartphone. När det gäller färger har du bara två alternativ - svart och kristallklart.

USP: Snug-fit design

Kolla in på Amazon

9. Obbii

Är du glad i marmormönster? Om ja, skulle det här fallet från Obbii vara värt att ge en chans.

Designen är tryckt med 3D-utskriftsteknik och därför kan den bibehålla glansen länge. Den har en hybridstruktur med en mjuk TPU-interiör och hård PC-exteriör.

Det dubbla höljets lager kan säkert lita på att motstå stötar, även motverkar slitage. Dessutom erbjuder Obbii detta fodral i fem snygga mönster som vit marmor, enhörning och mer.

USP: Imponerande marmormönster

Kolla in på Amazon

10. Anccer färgglada serier

Låt din iPhone se snygg ut. Anccer Colourful Series-fodral är vackert designade och gör ett elegant par med smarttelefonen. PC-materialet hjälper det också att motstå stötar och slitage.

Detta formanpassade fodral har en avfasad kant på baksidan för att skydda kameran mot repor. Utskärningarna ser väldigt exakta ut medan knapparna är smidiga och lyhörda. När det gäller nyansalternativ kommer det här tunna fodralet i svart, grått och rött.

USP: Elegant profil

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Ditt val?

Så, vilket av de ovanstående smala fodralet kommer att paras ihop med din iPhone 5? Är det den som är avundsvärt snygg eller den som har lite muskler för att skydda din enhet mot vanliga faror? Det skulle vara kul att veta namnet.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone 5 plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5 billaddare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found