Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-fodral 2021

iPhone 8 Plus har ett glasbaksida så att enheten kan startas trådlöst med hjälp av en trådlös laddningsplatta. Även om Apple har använt några av de mest robusta glasen som finns, är phablet inte tillräckligt stark för att överleva brutala droppar, vilket framgår av olika dropptester. Med tanke på sårbarheten vill du se till att din smartphone har extra skydd för att bekämpa stötar. För att hjälpa dig att hitta rätt försvarare har jag raderat de bästa iPhone 8 tunga militära fodral.

1. X-Doria Defense Shield Series

Om du vill tillhandahålla en mycket skyddande kostym till din smartphone i en relativt tunn formfaktor, välj X-Doria Defense Series. Väskan erbjuder fallskydd av militär kvalitet (MIL-STD-810G, för droppar upp till 3m-10 fot) till din smartphone.

Extremt robust PC-bakskal ger det styrkan att överleva stötar, medan mjukt gummiinredning gör det möjligt att absorbera stötar. Pekskärmen förblir skyddad med den upphöjda läppen. Med gummerat yttre har du ett bättre grepp. De exakta utskärningarna och de responsiva knapparna gör att du kan komma åt alla funktioner på din enhet.

USP: Konstruktion i ett stycke

Kolla in på Amazon

2. FALLKRAFT

CASE FORCE har kommit med en avancerad strukturell design som kan skydda din premiumenhet från höghastighetsstöt. Detta multifunktionella fodral skyddar din enhet och gör att du kan använda den som kickstand och hölster. Med bältesklämman kan du stoppa telefonen i bältet.

Om du tror att fallet är helt vildt och ingen skönhet, kontrollera färgkombinationerna; du kan hämta någon av de åtta färgkombinationer som finns här.

USP: Avancerad strukturell design

Kolla in på Amazon

3. YOUMAKER

YOUMAKER har tillverkat detta starka fodral av premium hybrid hård PC och TPU. De två materialen ger inte bara skydd på militär nivå utan erbjuder också bra konsistens. Tillgänglig med livstidsgaranti, detta kraftiga fodral har dubbla lager struktur för att ge 360 ​​graders robust skydd till din iPhone.

Det dubbla lagret säkerställer också att den höjer läppen för att skydda telefonens pekskärm från repor. Du kan placera din iPhone med framsidan nedåt. För att lägga till estetiska element har YOUMAKER använt metallmålningen på premiummaterial.

USP: Metallisk målning

Kolla in på Amazon

4. Kitoo

Detta militära fall från Kitoo har klarat ett dropptest från 12-fots höjd. Om du ofta åker på äventyrliga resor eller jobbar på en byggarbetsplats är det så du borde ha. Fodralet är extremt starkt för att tåla fall och fall. Dessutom är hörnen väl upphöjda för ett extra skydd.

Bortsett från skyddet har fodralet en kickstand på baksidan som kan användas när du kopplar av och tittar på videor eller filmer. Slutligen finns det olika färgval tillgängliga.

USP: 12-fots dropptest godkänt

Kolla in på Amazon

5. Vena

Vena har tillverkat ett fodral av militär kvalitet med funktioner i ett plånboksfodral. Varumärket har utan problem uppnått denna utmanande uppgift att kombinera styrka och funktionalitet. På baksidan av det här fodralet har Vena installerat ett magnetiskt låsställ med flera vinklar, som kan vikas upp till tre lägen. När du öppnar det här låsstället fungerar det som en plånbok för att lagra dina plastpengar och sedlar.

När du tittar på videor eller filmer på iPhone i plusstorlek kan du justera låsstället i önskad vinkel och komfort. En uppenbar funktion i detta fall är kompatibilitet med trådlös laddning. öppna luckan och placera telefonen på din trådlösa laddningsplatta. Se till att du tar bort dina kredit- / betalkort från lagringen.

USP: Trådlös laddningskompatibilitet

Kolla in på Amazon

6. Spigen Slim Armor

Med stilig design ser Spigen Slim Armor snygg ut på din smartphone. Den tvådelade konstruktionen är förstärkt av stötdämpande TPU och hårt polykarbonat. Luftdämpade hörn ökar dess struktur ytterligare.

Det inkluderade kickstativet i metall förbättrade din handsfree förbättrar din handsfree-upplevelse. Upphöjda sidor säkerställer att du har väsentligt grepp medan du håller enheten i dina händer. Framför allt kommer Slim Armor i nio förtrollande färgvarianter som kolsvart, roséguld och karmosinrött. Vid $ 16 är detta fall en stjäl och värt att ha en seriös titt.

USP: Metall kickstand

Kolla in på Amazon

7. OtterBox PENDELSERIER

Vad som gör det här fallet från OtterBox COMMUTER SERIES till en riktig affär är en solid konstruktion som snäpper på sömlöst på iPhone, utan att lägga mycket vikt på den. Den tvådelade designen har tillräckligt med styrka för att avvärja påverkan. Slät interiör absorberar inte bara stötar utan förhindrar även repor.

Fickvänlig gör att den kan glida in och ut ur fickan smidigt. Den avfasade kanten tillåter inte att skrapan skadar skärmen. Bortsett från det finns den i sju färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Tvådelad design

Kolla in på Amazon

8. Speck

Om du letar efter ett mycket hållbart fodral med imponerande design kan Speck vara ett förstklassigt köp. Med en chockabsorberande insida och slagfast yttre skal, är den lätt att erbjuda en kompromisslös skydd för din enhet.

Certifierad med MIL-STD-810G droppteststandard, det är mycket tillförlitligt för att leva upp till uppgiften i tuffa tider. Det gummerade locket känns ganska bekvämt i händerna. Upphöjd läpp fungerar som en pålitlig vakt för skärmen. Dessutom finns CandyShell Grip i tre färger: kolgrå / mörk vallmoröd, strålande orkidé / Mykonosblå och nickelgrå / frostskyddsgul.

USP: Gummiöverdrag

Kolla in på Amazon

9. OtterBox DEFENDER SERIES

OtterBox fall från DEFENDER SERIES är av ren klass. Och den här är inte annorlunda. Drivs av tre lager av skydd, det ger fullständigt skydd till din smartphone från stötar. Den upphöjda stötfångaren låter inte skärmen röra marken när den ligger platt. Bältesklämhöljet levereras med en säker låsmekanism för att hålla din smartphone ordentligt på plats.

Det fungerar också som ett praktiskt kickstand. Det är inte allt; detta skyddande fodral finns i åtta färgalternativ. För $ 57 kan det här fallet vara lite dyrt, men med tanke på kvaliteten är det värt det.

USP: Tre lager skydd

Kolla in på Amazon

10. Caseology våglängdsserie

Vad som skiljer detta fall från Caseology Wavelength Series är 3D-linjär design. Tack vare det mjuka strukturerade mönstret ger det förbättrat grepp; vilket gör det mycket bekvämt att hålla iphone.

Två lager av det robusta höljet är förstärkt av högkvalitativt PC- och TPU-material. De uttalade knapparna är mycket lyhörda och ger skarp feedback. Det finns också framläpp som håller skärmen skyddad mot repor. Slutligen kommer detta eleganta fodral i sju attraktiva färgvarianter inklusive vinrött, korallrosa, mintgrön. Tillgängligt för bara $ 15, det är en hel affär - som du inte bör misslyckas med att betala in.

USP: 3D linjär design

Kolla in på Amazon

11. X-Doria Defense Clear Series

Vill du inte dölja skönheten i din phablet, medan stilling ger det ett nödvändigt försvar mot droppar? Du kan inte bli bättre än detta fall från X-Doria Defense Clear Series. Med en tydlig design låter den din iPhone 8 Plus lysa med fullständig frihet. Utrustad med tredubbla lager av konstruktion kan den enkelt bekämpa stötar och stötar.

Mjuka strukturerade sidor känns ganska bekväma i händerna, medan framläppen fungerar som en pålitlig försvarare för pekskärmen. Taktila knappar är mycket känsliga för pressen, vilket gör det lättare att styra din enhet.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

12. Zizo statisk serie

Om du vill ha en extra sköld för din smartphone mot droppar, se inte över Zizo Static Series. Detta tunga fodral uppfyller militärklass 810.1-G-standarden. Den slitstarka strukturen kan uthärda droppar och hålla bort utmaningen med repor. Inbyggt kickstand stärker din medieupplevelse.

Med stativet kan du sätta din enhet både i liggande och stående läge. Framför allt kan du välja detta stötsäkra fodral i sju färgkombinationer. För $ 11 är det ett bra värde för pengarna.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

13. Patchworks ITG-nivå

Patchworks ITG-nivå är vad du ska välja för att utforma din smartphone men utan att missa skyddet. Jag gillar dess smala design som framgångsrikt har klarat det militära dropptestet. Dubbelskikt av konstruktion kan skingra påverkan.

Matt yta håller bort fingeravtryck, damm och olja. Mikroetsade strukturer på sidorna ger mycket bättre grepp, medan exakta utskärningar ger problemfri åtkomst till alla funktioner. Dessutom finns ITG-nivån i tre snygga färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Mikroetsade strukturer

Kolla in på Amazon

14. X-Doria Defense Lux-serien

Om du vill tillhandahålla en mycket skyddande kostym till din smartphone i en relativt tunn formfaktor, välj X-Doria Defense Lux-serien. Väskan erbjuder fallskydd av militär kvalitet (MIL-STD-810G, för droppar upp till 3m-10 fot) till din smartphone.

Extremt robust PC-bakskal ger det styrkan att överleva stötar, medan mjukt gummiinredning gör det möjligt att absorbera stötar. Pekskärmen förblir skyddad med den upphöjda läppen. Med gummerat yttre har du ett bättre grepp. De exakta utskärningarna och de responsiva knapparna gör att du kan komma åt alla funktioner på din enhet.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

Det är allt! Jag hoppas att du har gillat att navigera genom den här listan med mig.

Ditt val?

Vilket av dessa fall av militär klass har imponerat på dig? Låt oss veta dess namn och den kvalitet du gillade i den.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8 Plus batterifodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
  • Läderfodral till iPhone 8 Plus
  • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found