Blogg

Bästa iPhone 6/6 Plus dockningsstationer med högtalare 2021

Att lyssna på och njuta av musik på iPhone har varit ett sätt att underhålla länge nu. En majoritet av människor älskar att lyssna på musik med ett bra par hörlurar, men om du vill att hela rummet ska uppleva musikens sanna glädje, behöver du högtalare av god kvalitet. Det är här dockningsstationerna kommer in som ett klokt alternativ. Du kanske tänker att dockorna inte är i spel med ökningen av trådlösa högtalare och Bluetooth-teknik.

1. LuguLake

Med LuguLake Bluetooth-dockningshögtalare kan du ansluta telefonen till dockan från ett avstånd på nästan 33 fot. Den består av Bluetooth 4.0-teknik och en 3,5 mm ljudport för din enhet när du inte använder Bluetooth.

Du kan enkelt strömma och dela musik, videor och hantera samtal var som helst med denna dockningsstation. Den kopplas ihop med din telefon utan några hakar.

Högtalaren är gjord med Bass Enhance Technology för att ge dig högupplöst ljud. Dockan består av en integrerad solid och hållbar vagga som håller din telefon tätt i en vinkel som är lämplig för visning. Denna dockningsstation har en bärbar högtalare, ett 3,5 mm ljuduttag och en mikro-USB-kabel.

USP: Effektiv laddning

Kolla in på Amazon

2. DPNAO

"DPNAO" levereras med dubbla högkvalitativa högtalare för att förstärka din musiktid. Dessutom finns det EQ-funktion som låter dig finjustera ljudet enligt din smak.

FM-radion har upp till 20 förinställda stationer, vilket kan vara mer än tillräckligt för radiolyssning. Du kan använda sömntimern för att njuta av musik på natten och somna med fullständig sinnesro.

Det dubbla larmet bör vara ganska användbart om du förblir synkroniserad med ditt hektiska liv. Dessutom har DPNAO aux-in-uttag för att ansluta högtalaren till andra digitala ljudspelare.

USP: EQ-funktion

Kolla in på Amazon

3. iHome iPL8XHG

Ingen lista över de bästa iPhone-dockorna med högtalaren är komplett utan iHome. iPL8XHG levereras med Reason8 högtalarkammare som ger högt stereoljud. Så om du älskar kvalitetsljud hittar du denna dockningsplats på.

Dockan håller fast din smartphone så att du bekvämt kan interagera med den. När det gäller laddning av din enhet är den väldigt effektiv.

Med inkluderingen av FM säkerställer du att du kan komma ikapp med dina program. Dessutom gör sömntimern och alarmet det till ett komplett paket.

USP: Reason8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

4. Tryck på Play ONE Dock Beat

"Press Play" är välkänt för att producera dockningsstation av hög kvalitet för iPhone. Och dess "ONE Dock Beat" kan säkert hävda att det är ett bättre alternativ.

Dockan levereras med en kraftfull trådlös högtalare som ger prisvärt ljud med djup bas. Den är utformad för att fungera med både Apple Watch och iPhone.

Dessutom finns det ett par USB-portar så att du kan ladda ytterligare enheter. Den högkvalitativa aluminiumkonstruktionen i kombination med den rörlösa kabelhanteringen ger den ett proffsigt utseende. Dessutom kommer ONE Dock Beat med livstidsgaranti.

USP: Idealisk docka för både iPhone och Apple Watch

Kolla in på Amazon

5. iHome iDL44

Detta är ännu en dockningsstation från iHome. Men iDL44 är kraftfullare och har enastående ljudkvalitet. Du kan snabbt ansluta din iPhone till den och strömma musik trådlöst.

Förpackad med högkvalitativa reason8-högtalarkammare fick den möjligheten att öka din musiktid. Dubbel larm hjälper dig att hålla dig synkroniserad med din tid, medan FM ger dig friheten att lyssna på dina favoritprogram.

Tack vare den väskvänliga designen behöver du inte ta bort fodralet för att docka iPhone.

USP: Fantastisk ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Läs mer: Bästa iPhone 6/6 Plus-dockningsstationer från iHome

Vad är din favorit?

Nu när du har utforskat de bästa dockningsstationerna, låt oss veta vilken som har klarat ditt test. Dessutom, om du vill ha någon annan toppdocka i ovanstående sammanställning, berätta för oss också om det:

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6/6 Plus Power Banks
  • Bästa iPhone 6/6 Plus billaddare
  • iPhone 6/6 Plus bilfästen
  • Fungerar inte din iPhone-högtalare? Prova dessa korrigeringar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found