Blogg

Hur man parar ihop Bluetooth-hörlurar med Apple Watch

Du kan ansluta Apple Watch till Bluetooth-hörlurar eller högtalare för att lyssna på din favoritmusik i hög stereoljud. Processen att para ihop Apple Watch med något Bluetooth-tillbehör är ganska enkelt. Så du köpte en trådlös hörlurar av högsta kvalitet och ville ansluta den till din klocka? Följ dessa snabba steg för att få det gjort!

 • Vilka hörlurar fungerar med Apple Watch?
 • Hur man parar ihop Bluetooth-hörlurar eller högtalare på Apple Watch
 • Hur kopplar du bort en Bluetooth-enhet från Apple Watch

Vilka hörlurar fungerar med Apple Watch?

Apple Watch stöder alla headset med Bluetooth 4.0 eller Apples W-serie-chip, till exempel AirPods och Beats-produkter. Så alla enheter som använder äldre Bluetooth-teknik kommer inte att upptäckas av din klocka eller kanske inte fungerar bra. För att göra det enkelt har vi samlat några av de bästa hörlurarna för Apple Watch, som du kan välja mellan.

Hur man parar ihop Bluetooth-hörlurar på Apple Watch

 1. Sätt Bluetooth-hörlurar i parningsläge. Du kan göra detta genom att hålla ned en strömbrytare i några sekunder på headsetet
 2. Gå till Inställningar på din Apple Watch
 3. Tryck på Bluetooth.
 4. Klockan söker nu efter enheter i närheten. När du ser ditt Bluetooth-hörlursnamn , tryck på det för att börja parkoppla.

När Bluetooth-hörlurarna är anslutna kan du börja lyssna på musik eller annat ljud på din Apple Watch. Denna process är ännu enklare om du har någon av Apples AirPods.

Den stora nyheten är att när du har ställt in dina AirPods med din iPhone är de också automatiskt anslutna till din Apple Watch. Så du kan lyssna på ljud från någon av enheterna utan att behöva upprepa parningsprocessen. Ganska bekvämt!

Hur kopplar du bort en Bluetooth-enhet från Apple Watch

 1. Gå till Inställningar på din smartwatch
 2. Tryck på Bluetooth .
 3. Nu måste du trycka på "i"  -knappen  bredvid  enhetsnamnet som du vill koppla från
 4. Slutligen måste du trycka på Glöm enhet.

Nu kopplas dina hörlurar eller högtalare från din Apple Watch och du måste ansluta den igen när du vill använda den i framtiden.

Summering 

Det är enkelt att ansluta din Apple Watch till Bluetooth-enheter som hörlurar eller högtalare. Detta gör det bekvämt att lyssna på din musik eller till och med ljudböcker och podcasts från din handled.

Letar du efter fler Apple Watch-tips och tricks? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found