Blogg

Bästa iPhone X-, 8- och 8 Plus-billaddare 2021

När jag kör en lång biltur finns det ett par tillbehör som jag ser till att ha med mig: ett praktiskt bilfäste och en effektiv billaddare. Efter att ha redan sammanställt en omfattande lista över de bästa bilfästena har jag nu valt att göra en lång lista över de bästa billaddarna för iPhone X, 8 Plus och 8.

1. Gembonics

Gembonics tillverkar iPhone-laddare av hög kvalitet som också driver upp andra Apple-enheter som iPad Pro och iPad Air. Denna supersnabba laddare har 1.0A USB-port och 2.1A blixtkontakt för att ladda två enheter samtidigt.

Eftersom det är Apple MFI-certifierad billaddare har den ett auktoriseringschip från Apple. detta chip kommunicerar med alla blixtkontakter för att säkerställa 100% kompatibilitet utan felmeddelanden. Blixtkabeln på 1 meter är Apple-certifierad och levererar därmed den säkra och snabbaste laddningen till dina iPhones.

USP: Supersnabb laddare

Kolla in på Amazon

2. FIMARR

FIMARRs billaddare är populära för sin kompakta design. En billaddare måste vara kompakt eftersom den har begränsat utrymme för att visa sin excellens. Det är ganska praktiskt och lätt att bära laddaren för att starta vilken enhet som helst när du kör. Under svagt ljus eller natt kan du enkelt hitta portarna med mjuk LED.

Eftersom FIMARR använder premium 22AWG kopparkärna ger laddaren 15% snabbare laddning än andra billaddare. Med dubbla USB-portdesign kan du ladda två iOS-enheter samtidigt.

USP: 15% snabbare laddning

Kolla in på Amazon

3. Powerman

Powerman använder snabbladdning 3.0-teknik för att minska laddningstiden med över 70%; du kan snabbt ladda dina iPhones och iPads medan du kör till din favoritdestination. Med den här billaddaren får du två smarta USB-portar för att snabbt ladda två enheter samtidigt. Kontrollera det mjuka LED-ljuset som avger ljus i mörkret. det betyder att du enkelt kan sätta i en laddkabel även när du kör under natten.

Powerman har tillverkat den här billaddaren från en kraftig aluminiumram, vilket ger en robust byggnad till denna produkt. För din enhets säkerhet har billaddaren CE-, FCC- och RoHS-certifieringar. Laddarens kompakta storlek passar i alla uttag och du kan bära den i fickan, väskan eller resväskan.

USP: Kompakt storlek

Kolla in på Amazon

4. HUNDA

HUNDA har bemästrat konsten att göra en flexibel kabel ansluten till en billaddare av högsta kvalitet. Människor gillar att använda sådana billaddare eftersom de håller saker organiserade i bilen, och produkten är mindre rörig. Om kablar till en billaddare stör din körning kan det orsaka en olycka på vägarna.

Det finns en extra universell USB-port för att ladda en annan iPhone eller någon annan enhet. Laddaren har 24 W / 4,8 A hög strömförsörjning för att snabbt ladda dina två enheter upp till 4,8 ampere eller 2,4 ampere per port.

USP: Upprullad kabel

Kolla in på Amazon

5. Vogek

Oavsett om du laddar din iPhone X eller den senaste iPad identifierar Vogek snabbt din enhet och levererar strömmen därefter. Denna billaddare är packad med smart identifieringsteknik som automatiskt upptäcker din enhet för att ge snabbast möjliga laddningshastighet upp till 2,4 ampere.

Dess 24 watt effekt gör att du kan ladda upp till två enheter vid full hastighet samtidigt. Det bästa med den här billaddaren är att du får premiumfunktioner till det smutsiga priset.

USP: Otroligt kraftfull

Kolla in på Amazon

6. LOOGGO

LOOGGO tar med en funktionsrik billaddare för dina iPhones. Det finns två 2,4A USB-portar som ger 95% effektomvandling. Laddaren erbjuder 45% snabbare laddning än någon annan billaddare. Med sitt IC-intelligenta chip matchar laddaren automatiskt den optimala strömutgången.

Den robusta konstruktionen av denna laddningskabel beror på premium TPE-material, som bildar ett skyddande lager för den inre kärnan. Dessutom har kabeln gått igenom mer än 10K böjprov.

USP: 45% snabbare laddning

Kolla in på Amazon

7. Safewire

Safewire har gjort en extremt tålig billaddare med en fyrfotars rullad blixtkabel. Kabeln är kompatibel med flera enheter och operativsystem från Apple, och därför visar den inte något systemfel, vilket ger dig oavbruten glädje av iPhone.

Den här lindade kabeln vilar på nästan 2,5 fot, men när du sträcker den sträcker sig kabeln till fyra fot. Och den har ett maximalt sträckavstånd på fem fot. Den otroligt slitstarka kabeln har mer än 15000 böjlivslängd

USP: 15000 böjlivslängd

Kolla in på Amazon

8. GemDox

GemDox billaddare är en av de måste-resetillbehör för dig. Förutom dina iPhones är den här billaddaren kompatibel med Apples surfplattor, dvs. iPad Pro, iPad Air och iPad mini. Med en extra USB-port kan du alltid ladda dessa surfplattor.

Mfi-certifierad billaddare ger dig oavbruten njutning eftersom det undviker fel i Apples operativsystem. Du kan lita på Apple-certifierad 3.3. fötter blixtkabel, vilket är supersäkert för dina enheter.

USP: Kompakt storlek

Kolla in på Amazon

9. AmazonBasics

AmazonBasics gör ett anständigt jobb med att ladda din enhet inte bara i rimlig hastighet utan också med säkerheten. Den har en rak blixtkabel som levererar 2,4 ampere för att ladda din enhet med maximal hastighet. Med inbyggd säkerhet kan laddaren tillhandahålla skydd mot överbelastning, kortslutning och överspänning.

När du är på en lång bilresa blir barnen rastlösa eftersom de inte gillar den trånga kabinen i din bil. Du kan hålla dem upptagna med en iPad eller iPhone. Medan de tittar på videor eller filmer blir batteriet urladdat. Med AmazonBasics billaddare håller du din iOS-enhet laddad och barn upptagen.

USP: Snabbladdning

Kolla in på Amazon

10. Soaiy

Om du letar efter en mångsidig billaddare bör du inte förbise Soaiy. Med tre-i-ett-funktionaliteten (billaddare för iPhone, bilmontering och spänningsdetektor) är det som att köpa tre prylar till ett pris!

Den har två USB-portar (2.1A + 1A) och levererar 3.1A-utgång vilket inte alls är dåligt. Den har en LED-skärm bil voltmeter cirkulärt som visar din smartphones laddningsspänning, fordonets batterispänning och laddningsström. Flexibel svanhals erbjuder 360-graders rotation som gör att du kan placera din iPhone för bättre visning när du kör.

USP: 3-i-1-funktionalitet

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare.

Ditt val?

Vilken av dessa billaddare för iPhone kommer att följa med dig på enheten? Låt oss veta ditt favoritval och de kvaliteter du har gillat i det.

Du kanske vill ta en titt på:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • Bästa iPhone-bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found