Blogg

Bästa väderappar för iPhone och iPad 2021

Många gånger hindras vårt långt planerade arbete av dåligt väder. Alla planer kan störas av dåligt väder om vi inte är medvetna om hur väderprognoserna kommer att bli de närmaste timmarna eller dagarna. Därför lönar det sig att vara ett steg före vädret och planera din väg ut i god tid i förväg. Väderappar för iPhone och iPad fungerar otroligt bra för att hålla dig uppdaterad om väderförhållandena. Från att visa dig den exakta statusen för regn eller stormar som snart kommer fram och mycket mer viktig information om vädret kan väderapparna visa sig vara en livräddare.

1. Ventusky: 3D-väderkartor

Om du letar efter en mycket exakt väderprognos är Ventusky ditt mest lämpliga svar. Den här appen samlar in data från flera ansedda vädermodeller från hela världen och ger dig exakt regn, nederbörd, snötäcke, vindhastighet och mer.

Appen är mycket välbyggd och har en imponerande design. Du kan glida de tre nedre raderna och se en väderprognos varje timme eller tre timmar. Uppspelningsknappen visar automatiskt uppdateringarna som en ticker. Vindanimering ser fascinerande ut och visar det föränderliga luftflödet på jorden. Den globala 3D-kartan är ett elegant tillskott. För att utforska appens fulla potential, läs en detaljerad recension av Ventusky.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

2. Väderkanalen

Weather Channel fungerar blixtsnabbt när det gäller att hålla dig uppdaterad om väderrapporter. Det ger omfattande prognoser som hjälper dig att förbereda dig för ditt arbete eller schema. Pushvarningarna gör att du kan hålla dig informerad om väderförhållandena.

Den presenterar grundliga väderrapporter om en mängd olika ämnen, inklusive soluppgång, temperatur, etc. De säsongsbetonade verktygen som flygplatsfördröjningsmodul, strand och båtmodul gör att du kan planera dig rätt efter vädret. Dessutom kan du enkelt spåra en orkan eller storm.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

3. WeatherBug

WeatherBug är en funktionsrik och en komplett väderapp för din iPhone. Tack vare det kraftfulla nätverket av professionella väder- och blixtgivare är den här appen utrustad för att ge dig inte bara de snabbaste utan också de mest exakta väderprognoserna.

Det är den enda väderappen som erbjuder Spark lightning närhetsvarningar för dina nuvarande platser såväl som de sparade platserna. Du kan kolla hur långt åska är och kunna hålla dig säker från fara. Push-aviseringarna gör att du kan hålla koll på alla väderresultat.

Det ger tio dagar med utökade prognoser som kan vara till stor hjälp när du planerar dina kommande dagar. De förbättrade interaktiva kartorna gör det ganska enkelt för dig att se tryck, luftfuktighet. Du kan se levande bilder från 2000 väderkameror från hela USA och uppleva väderförhållandena exakt.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

4. MyRadar Weather Radar

MyRadar litas av över 45 miljoner användare, och det beror på en snabb och kraftfull väderapp som levererar animerad väderradar nära din plats. Appen kommer till hands när du ska någonstans; Dessutom erbjuder appen en omedelbar bedömning av vädret. Du kan planera din dag efter vädret som påverkar dig.

Avancerad regnvarning är en av de anmärkningsvärda funktionerna i MyRadar. Det är en patentsökt process för att förutsäga hyper-lokal nederbörd. Du ska inte kontrollera den här väderappen ofta; istället skickar appen aviseringar varje timme. Även om du sparar liv och tid att kontrollera vädret då och då.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Mörk himmel

Dark Sky har utformats snyggt för att presentera en snabb väderprognos. Du kan lära känna när det regnar exakt en timme innan och därför vara beredd på det i förväg. Dark Sky ger dig väderprognoser för de närmaste timmarna, dagen eller veckorna av din exakta position med GPS.

Den har radaranimering som visar stormens väg. Du kan lära dig hur stormen rörde sig tidigare och vart den kommer att gå de närmaste dagarna. Meddelandecentrets widgets håller dig informerad om vad som kommer att hända de närmaste timmarna. Som ett resultat blir du aldrig fast i dåligt väder.

En cool väderapp byggd för att låta dig se väderprognoser med maximal komfort.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 3,99

Ladda ner

6. Weather Underground

Weather Underground strävar efter att ge dig den mest exakta väderprognosen. Det är ganska korrekt så att du får veta de perfekta väderprognoserna om din plats. Genom push-meddelanden och Idag-widgets håller denna väderapp dig medveten om vädret i god tid.

Den här appen hämtar data från mer än 100 000 personliga väderstationer som ger de mest exakta lokala väderuppdateringarna, till skillnad från de flesta andra väderappar som bara är beroende av prognoser.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Yahoo Weather

Yahoo Weather har länge varit en av de mest populära väderapparna för iPhone och iPad. Du kan ha perfekta detaljer angående vind, tryck, nederbörd med en blick. De animerade vädereffekterna gör att du snabbt kan ta reda på väderförhållanden för regn, snö etc.

Du kan se den animerade soluppgången, solnedgången, bläddra i interaktiva kartor och mer noggrant spåra vädret i dina favoritstäder. Meddelanden två gånger dagligen kan du planera din rutin med tanke på väderförhållandena.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Frisk luft

Fresh Air är ganska enkel men ändå mycket effektiv väderapp. Genom en mycket informativ graf presenterar den den exakta väderprognosen för de sju dagarna. Denna app visar att du har förutsagt vädret om dina kalenderhändelser. Som ett resultat kan du planera dina händelser i enlighet med detta. Den innehåller en del väderdata inklusive vind, luftfuktighet, temperatur etc.

Du får information om väderförhållanden genom meddelanden. Dessutom ger det dig speciella väderresultat i din plats. Varningarna om stränga väder hjälper dig att undvika dåligt väder.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Weathertron

Weathertron har utformats för att ge dig live väderdata om en viss tid eller timme. Du kan använda den här appen för att snabbt ta reda på prognoser angående regn, moln, snö eller temperatur från varje timme på dagen. Den har 16 olika väderdatakällor som fungerar bra för att få dig att veta exakta resultat av dina platser.

Denna app ger väderprognoser för över 15 000 städer i världen. Du kan välja mellan Fahrenheit, Celsius, 12 timmar eller till och med 24 timmar för att hålla dig uppdaterad om vädret enligt dina behov.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Seasonality Go

Seasonality Go är förmodligen den mest mångsidiga väderappen för iPhone och iPad. Du kan snabbt samla in väderdata från hela världen eftersom det gör att du kan söka efter mer än 65 000 fördefinierade platser i över 200 länder.

Den erbjuder ett antal inbyggda skärmlayouter på iPad. Det låter dig också skapa din skärm för att göra det väldigt bekvämt att se exakt vilken typ av väderdata du vill se. Samma väderinformation, om förflutna, nutid och framtid kan enkelt ses på din iPhone också.

Denna app låter dig visa även astronomiska data som soluppgång och solnedgång samt månfas. Den har grafer för tio olika typer av vädervariabler som inkluderar temperatur, vindhastighet, nederbörd etc.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 5,99

Ladda ner

Det är allt kompis!

Vilken är din favorit väderapp? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa roliga väderappar för iPhone och iPad
  • Bästa Apple Watch-väderappar
  • RainViewer Live Weather App för iOS och Android
  • Ventusky 3D Weather Maps iOS och Android App Review
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found