Blogg

Aloha webbläsare för iPhone och iPad 2021

Sekretess är en av de grundläggande mänskliga rättigheterna som inte bör kosta. Smarttelefonanvändare måste dock betala en avgift för att njuta av ett privat digitalt liv. Det är här Aloha gör skillnad för iPhone- och iPad-användare. En webbläsare med gratis och obegränsad VPN-användning har varit länge försenad. Aloha Mobile-utvecklare lyssnade på allmänhetens efterfrågan och tog en perfekt webbläsare för iOS-användare.

Webbläsarappen har många utmärkta funktioner som gör din surfupplevelse smidig och säker. Dessutom pryder Aloha ett interaktivt men ändå enkelt användargränssnitt för användare i alla åldrar och förståelse. Med några förinstallerade ikoner från Google, Facebook, Amazon och Twitter kan du snabbt komma åt dessa webbplatser utan att skriva deras webbadresser.

Aloha-webbläsare för iOS-enheter: snabb och privat webbläsare med gratis VPN-användning

Användargränssnitt

Först kan användarna fastna i gränssnittet för Aloha-webbläsaren på sin iPhone eller iPad. Men spendera några sekunder där, och själva appen utvecklar de bästa funktionerna. Du kan enkelt få allt när du trycker på och utforskar webbplatser.

Det framträdande sökfältet fångar din uppmärksamhet omedelbart, så du vet att du måste skriva webbadresser där. För din dagliga dos av nyheter ger Aloha dig snabbknappar för innehållskategorier, nämligen. nyheter, underhållning, sport, pengar, livsstil, hälsa, resor och bilar. Du kan surfa på webbplatser enligt ditt intresse.

Ställ in lösenord

Mer säkerhet för dig. Till skillnad från andra webbsurfa-appar låter Aloha dig låsa appen med ett lösenord. Du ska inte använda några låsprogram från tredje part eftersom du kan ställa in ditt lösenord från Aloha-inställningar.

Att göra så,

Steg 1. Peka på Gear ikonen → Peka på säkerhet.

Steg 2. Slå på strömbrytaren bredvid lösenord → Ange ditt iDevice- lösenord och bekräfta det.

När du har ställt in lösenordet uppmanar appen dig att ange det lösenordet varje gång du öppnar Aloha-appen. Du kan använda samma för Face ID eller Touch ID.

Din personliga information på Facebook, Twitter och Gmail förblir ganska säker om du besöker dessa webbplatser i Aloha webbläsare.

Ladda ner bilder / videor

Aloha har en inbyggd nedladdningshanterare som gör att du kan hantera dina nedladdade bilder och videor effektivt. Det bästa med det här verktyget för nedladdningshanterare är att det är oåtkomligt för andra appar. På din iPhone eller iPad skapar Aloha en privat mapp som inte kan nås av andra appar. Du kan spara dina stora eller små filer i den här mappen och ändra mappens namn.

Obegränsat VPN

Gratis och obegränsat VPN är en av de uppenbara funktionerna i Aloha webbläsare. Det här är praktiskt när du reser och vill använda ett virtuellt privat nätverk. Istället för att ladda ner och prenumerera på en VPN under en vecka eller två veckor är det ett bättre val att använda Aloha eftersom appen erbjuder obegränsad VPN utan extra kostnad.

Klicka bara på den VPN-ikonen före sökfältet och ge nödvändiga behörigheter till appen; nu är du bra att gå. Observera att när du stänger Aloha kommer appen att inaktivera VPN; så nästa gång måste du trycka på VPN-ikonen för att aktivera den här funktionen innan du surfar på webbplatser. Aloha komprimerar och krypterar VPN-trafik för att använda mindre bandbredd.

Blockera annonser

Du måste uppgradera till en premiumversion av Aloha för att blockera annonser. Denna app kräver att du betalar $ 2,99 / månad och $ 24,99 / år för att blockera annonser i webbläsaren. Det är en helt annan upplevelse att surfa på webbplatser i en annonsfri miljö. Med premiumåtkomst kan du också använda VPN i andra appar, förutom Aloha.

Ladda ner

Det är allt folk!

Summering…

Aloha är det rätta valet för yrkesverksamma som vill använda VPN på sina iOS-enheter. Utforska inställningarna i den här appen så hittar du mer intressanta saker där. Google är standardsökmotorn i appen. Du kan ändra den till vilken annan sökmotor som Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Baidu och Yahoo Japan.

Du kanske också vill utforska:

  • Hur stänger du alla Safari-flikar samtidigt på iPhone och iPad
  • Spara och dela webbsidan som PDF i Safari på iPhone eller iPad
  • Så här hanterar du Safari-nedladdningar på iPhone och iPad
  • Hur blockerar du webbplatser i Safari på iPhone eller iPad

Tror du att iOS-användare vill byta till Aloha från standard Safari? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found