Blogg

Bästa iPhone-biltillbehör du måste prova 2021

Om du är van att använda dina iPhones i din bil, antingen för musik, podcast eller till och med navigering, behöver du några iPhone-biltillbehör för att underlätta din upplevelse. Naturligtvis skulle jag vilja ha mitt iPhone-tillbehör så att det får ett perfekt hundra på såväl överklagande som funktionalitetsaspekt. Från laddningsnav för att hålla din iPhone laddad hela tiden till att få dessa fästen till din iPhone, detta är en omfattande lista över de bästa iPhone-biltillbehören för dig.

Låt oss kolla in dem redan!

 1. VICSEED
 2. Mpow
 3. TOPGO
 4. VicTsing
 5. Nulaxy
 6. Grunderna i Amazon
 7. Anker iPhone billaddare
 8. Anker

1. VICSEED magnetisk bilmontering: Redaktörens val

VICSEEDs magnetiska bilfästen erbjuder överraskande god styrka för att hålla fast på större iPhones. Det tar knappast en sekund att installera den i AC-ventilen, och det är bra att gå. Jag ska vara ärlig. Jag var super nervös för att skaffa mig ett magnetiskt bilfäste, för tänk om jag missade en stöta och bröt min iPhone samtidigt?

Men den här upplevelsen förändrades mycket. Det verkar som om risken var värt mer än jag bad om. Det tillgodoser stabilitet, och det skapade magnetfältet är sådant att det håller din iPhone hängd på den utan att störa ditt nätverk. Är det inte coolt?

Varför ska du köpa den?

 • Utmärkt grepp, enkel installation

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

2. Mpow bilmonterad trådlös laddare: Flexibilitet som bäst!

En enorm trådlös laddare för iPhone-användare, Mpows bilfästen kommer med en klämning som automatiskt monterar eller hämtar din enhet med en handrörelse. Ett enda tryck på knappen så ser du armarna röra sig.

När vi pratar om att installera enheten finns det flera sätt att uppnå det och öka din laddningsprocess. Med tanke på din användarupplevelse kommer den också med en lång svanhals så att du kan använda din iPhone medan du laddar den. Team flexibel FTW er alla!

Varför ska du köpa den?

 • Automatisk fastspänning, snabbare laddning

Pris: $ 32,99

Kolla in på Amazon

3. TOPGO bilkopphållare: Den som passar alla!

Om det finns ett enda fäste som passar alla bilar oavsett strukturell kapacitet, måste det vara TOPGO-kopphållaren. Det spelar ingen roll om du äger en Sedan eller en barnvagn; detta monteras på din bil så perfekt att det inte stör din synvinkel alls!

Men hur är det med användbarhet? TOPGO har säkerställt en 350-rotation för din iPhone så att den inte stör din användbarhet och låter dig få det bästa av två världar (iPhone-vy + utsiktsvy). Nämnde jag också hur estetiskt tilltalande är fästet? Bilden talar för sig själv.

Varför ska du köpa den?

 • Enkel installation och prisvärd

Pris: $ 23,99

Kolla in på Amazon

4. VicTsing Bluetooth FM-sändare: Den som håller dig uppkopplad!

Vi har alltid lärt oss att man aldrig får använda sina telefoner när man kör från våra första kördagar. Men tänk om jag får ett brådskande samtal och måste acceptera det? Eller tänk om jag vill lyssna på min önskade musik i min bil eftersom det är en lång bilresa?

VicTsings Bluetooth FM-sändare tjänar syftet. Den är så kapabel att den kan hantera smidigt och hjälpa dig med triviala men avgörande funktioner som att ringa upp det senaste numret eller delta i samtal, spela musik med Bluetooth-kompatibla enheter. Överväg faktiskt att köpa detta om du tar frekventa långa körningar och gillar att prata långa timmar medan du kör.

Varför ska du köpa den?

 • Kompakt design, säkrare körning

 Pris: $ 16,99

Kolla in på Amazon

5. Bluetooth FM-sändare i bilen från Nulaxy: Din multifunktionella bilmonteringssats!

Nulaxys Bluetooth-sändare i bilen är de bästa jag någonsin har använt! Den passar bara så perfekt och passar perfekt med din bil. Halsflexibiliteten är helt anpassningsbar, vilket innebär att den roterar helt mot förarsidan när du kör.

Med en automatisk PÅ / AV-funktion slår Nulaxy sändare PÅ när du slår på motorn. Och vad kan jag säga om dess fenomenala ljudkvalitet? Och sa jag hur stort är minnet? Jag menar, du ansluter enheten en gång och den kommer ihåg din enhet varje gång du använder din iPhone i bilen. Undvik onödig parning varje gång!

Varför ska du köpa den?

 • SD-kortstöd, utrustat med en voltmeter

Pris: $ 16,99

Kolla in på Amazon

6. Amazon Basics Lightning till USB-A-kabel: Hållbarhet som bäst!

Amazon Basics blixt till USB-A-kabel är en av de mest pålitliga tillbehören på internet. Kabeln är certifierad av Apple och hjälper dig att ansluta och synkronisera din iPhone, iPad eller iPod och erbjuder snabb laddning.

Nylon ger styrka till kabeln, vilket gör den mer robust mot skador samtidigt som den ger flexibilitet. Kabeln levereras också med ett extra skydd för att skydda din enhet mot slitage.

Varför ska du köpa den?

 • Prisvärd, pålitlig och hälsosam

Pris: $ 12,49

Kolla in på Amazon

7. Anker iPhone billaddare: snabbast laddning någonsin!

En av de minsta ändå de snabbaste laddningsenheterna jag har stött på, Ankers iPhone-laddare är en pärla. Ett av mina favoritmärken för iPhone-tillbehör, jag kan inte vara mer nöjd med min laddningsupplevelse.

Den är så liten i storlek men lyckas dock ladda din iPhone snabbt med sina 2,4 ampere laddning. För att hålla sig trogen mot sin varumärkesimage erbjuder Anker 18 månaders garanti till sina användare, vilket förbättrar din användarupplevelse lite mer.

Varför ska du köpa den?

 • Snabb laddning, visuellt tilltalande laddare

Pris: $ 14,99

Kolla in på Amazon

8. Anker Bluetooth-mottagare för musikstreaming: Multipurpose streaming!

En annan milstolpe från Anker är att den här Bluetooth-mottagaren är en utmärkt tillgång för bilens musikälskare. Med upp till 12 timmars laddning skapar Bluetooth-mottagaren en extremt stabil anslutning och låter musiken spela.

Bluetooth-mottagaren tar också samtal medan du kör, så att du kan svara på viktiga samtal när du är på språng. Och här är den bästa funktionen: Med den kan du para ihop två enheter samtidigt för att lyssna på musik, ringa telefoner och mer.

Varför ska du köpa den?

 • Parning av flera enheter, mottagning av samtalsfunktionalitet

Pris: $ 24,99

Kolla in på Amazon

Har du valt det bästa iPhone-biltillbehöret än?

Jag älskar alla tillbehör som nämns på listan; de tjänar ett stort syfte och kommer alltid till nytta. Men jag kan fortfarande inte komma över VICSEEDs magnetiska bilfäste, för det skapar en så stark anslutning till min iPhone att den bara inte låter den glida. Förbluffning på topp!

Vilket är ditt favoritbiltillbehör från iPhone från listan? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: 

 • Fiora 15W trådlös billaddare för iPhone
 • Vad är en GaN-laddare? 5 bästa GaN-laddare att köpa
 • Bästa kabelhanteringstillbehör
 • Bästa bilunderhållsappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found