Blogg

Bästa iPhone Xs Max och XR trådlösa laddare 2020

Trots att jag ännu inte har bytt till trådlös laddning, gillar jag att dra nytta av de trådlösa laddarna för att slå på iPhone bekvämt. När allt kommer omkring är det mycket lättare att bara släppa smarttelefonen och låta den smälta ihop än att leta efter blixtkabeln och anslut i enheten för laddning. Letar du efter en Qi-laddare för din nya iPhone? Titta inte längre än följande trådlösa laddare för iPhone Xs, Xs Max och XR.

Med tanke på olika krav har jag valt både trådlösa laddningsställ och kuddar. Om du gillar att använda din iPhone handsfree skulle stativet vara det bättre alternativet för dig. Men om du vill omfamna en lågprofil design kan dynan vara ett bra val för dig. Kolla in vad de nedan granskade laddarna har i beredskap för dig!

Bästa trådlösa laddare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR 2020

# 1. Anker PowerPort Wireless 5-stativ

Jag tror inte att du är förvånad över att se Anker trådlösa laddningsstativ högst upp i denna serie. Detta märke är känt för att producera högkvalitativa laddare för iPhone.

"PowerPort Wireless 5" har en raffinerad design och säkerställer att du har förbättrad betraktningsvinkel även när din enhet är laddad. Det bästa med det är att det låter dig slå på enheten både horisontellt och vertikalt.

Med det avancerade skyddssystemet som erbjuds håller det vanliga faror i schack. Dessutom kommer PowerPort Wireless 5-stativ med 18 månaders garanti.

USP: Förbättrad betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

# 2. Antye

Inte alla trådlösa laddningsplattor fungerar sömlöst i de flesta fall. Antye kommer med en fodralvänlig design som gör att du kan starta din iPhone via ett fodral.

Med en tjocklek på bara 0,26 är Antye redo att vara en ultrabärbar laddare som du bekvämt kan bära även i din lilla ficka.

Aluminiumstrukturen med halkfri bas gör denna laddare mycket hållbar. Och med flerskyddssystemet på gång laddar det din smartphone snabbt med den säkerhet som behövs.

USP: Överlägsen kvalitet med rymdaluminiummaterial

Kolla in på Amazon

# 3. Yootech

“Yootech” är utformad för att vara en effektiv trådlös laddare för din iPhone. Den har en kompakt design och fungerar med de flesta fall. Det betyder att du inte behöver ta bort locket från din smartphone innan du tappar det för laddningen.

Med den släta ytan skyddar laddningsplattan enheten från repor. Tack vare temperaturkontrollstekniken ger den också den nödvändiga skyddet för enheten mot vanliga faror som kortslutning.

En anmärkningsvärd egenskap hos Yootech är att dess lysdiod automatiskt släcks efter 16 sekunder för att säkerställa att den inte stör din lugna sömn.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

# 4. Seneo

Skulle du tänka dig att gå till ett trådlöst laddningsstativ i toppklass, håll det här erbjudandet från Seneo under din radar. Den har en ganska kompakt design och håller din iPhone perfekt.

Det bästa med detta laddningsstativ är möjligheten att ge en bekväm betraktningsvinkel. Därför kommer du att kunna kolla in de senaste varningarna och njuta av videosamtal även när din enhet laddas.

Med tillstånd av flera skyddssystem erbjuder Seneo din väsentliga skärm mot kortslutning, överström och andra liknande faror. Dessutom gör den väskvänliga designen det till ett väl anpassat alternativ för regelbunden användning.

USP: Mycket effektiv

Kolla in på Amazon

# 5. Vebach Dubhe1

“Vebach Dubhe1” är en mycket funktionell Qi-certifierad trådlös laddare för iPhone och andra kompatibla enheter. Den är ganska lätt och har liten fot så att den inte kräver mycket utrymme på ditt skrivbord.

Den avancerade laddningstekniken gör det möjligt att inte bara ladda enheten snabbt utan också ge en nödvändig skydd mot vanliga hot. Eftersom det inte brusar när enheten laddas kommer din sömn inte att stanna.

Med den halksäkra mattan förblir den stabil på en plan yta. Slutligen kommer Dubhe1 med en 24-månaders begränsad garanti.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 6. XDesign

"XDesign" presenterar en snygg trådlös laddare som markerar nästan alla viktiga lådor för att vara exceptionellt användarvänliga. När vi pratar om funktioner kommer den med halkskydd för att förhindra att smarttelefonen fumlar.

Tack vare det mjuka silikonmaterialet skyddar den din iPhone från nötning. Med den överlägsna temperaturkontrollen saftar XDesign enheten säkert.

En sak som är värt att notera är att du inte behöver ta bort ett smalt fodral (mindre än 5 mm tjockt) innan du placerar enheten för laddning. Det fungerar dock inte med locken som har magnetiska plattor.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

# 7. TECHDOTY

Jag har hittat “TECHDOTY” upp till uppgiften i olika aspekter. Först och främst är den välbyggd och klar att vara en långvarig tillgång för din iPhone.

Det andra, laddaren låter dig placera din smartphone inte bara i liggande läge utan också i stående läge. Således kan du fortsätta titta på media handsfree.

Det finns en LED-indikator som gör att du enkelt kan följa laddningsstatusen. Införandet av halksäker matta spelar en viktig roll för att hålla stativet stadigt medan du håller din enhet.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 8. Belkin

"Belkin" har länge varit en av de mest populära tillverkarna av iPhone-tillbehör. Därför bör du alltid förvänta dig att tillbehöret från detta märke är av högsta kvalitet.

Prata om specifikationerna; Belkin trådlösa laddningsmatta ger snabb laddning med maximal säkerhet. Med den mjuka och halksäkra utsidan tillåter den inte att enheten glider bort.

Det kan smälta din iPhone genom smala fodral med upp till 3 mm tjocklek. Utöver fallvänlig design kommer Belkin-laddaren med en pålitlig 3-årsgaranti.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

# 9. Anker PowerWave

Detta är ännu en trådlös laddningsplatta i denna serie från Anker. Höjdpunkten i "PowerWave" är möjligheten att ladda din iPhone upp till 30% snabbare.

Den har ett överlägset kylsystem för snabb laddning och förhindrar också att enheten överhettas. En annan kvalitet som skiljer den från de flesta trådlösa laddare är att den fungerar även med robusta fodral. Som användare kan du inte låta bli att uppskatta denna funktionalitet.

Det avancerade skyddet från vanliga faror ökar PowerWave-profilen ytterligare och blir din ständigt gröna laddare.

USP: Stöder även robusta fodral

Kolla in på Amazon

# 10. NANAMI

Jag ser på "NANAMI" som ett komplett trådlöst laddningsställ. Du vill ha det till ditt förfogande av flera skäl.

Det som har krävt min uppmärksamhet i det är den solida uppbyggnaden som gör den mycket hållbar. På grund av den ergonomiska designen har du flera betraktningsvinklar. Om du älskar att använda din smartphone handsfree skulle du verkligen uppskatta dess funktionalitet.

De gummerade fötterna ger den nödvändiga stabiliteten för att stå fast intakt medan du håller din smartphone. Dessutom stöder NANAMI fodral med bara upp till 5 mm tjocklek.

USP: Gummipassning för förbättrad stabilitet

Kolla in på Amazon

BONUS

DESTEK

Med imponerande design kan "DESTEK" tilltala din estetiska smak. Tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering; det ser ut att vara ett bra komplement till din professionella miljö.

Den mjuka kudden gör att din smartphone känns bekväm när du sitter på laddaren. Med gummimattan är den inte tunn på någon yta.

När det gäller laddning är det upp till märket. CE-, FCC- och Rosh-certifieringen är en pålitlig laddare för din iPhone.

USP: CE-, FCC- och Rosh-certifiering

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Har du valt ut din favoritladdare?

Förutsatt att du har hittat den perfekta laddaren för din nya iPhone. Med en mängd bra alternativ som erbjuds tror jag inte att du var tvungen att spendera mycket tid på att fatta det slutgiltiga beslutet.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Xs Max, XS och iPhone XR VR-headset
  • iPhone Xs Max, XS och iPhone XR Power Banks
  • Bästa iPhone Xs Max, XS och iPhone XR Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone Xs Max, XS och iPhone XR bilfästen

Vilken är den kvalitet du beundrar i din favorit Qi-trådlösa laddare? Dela din värdefulla feedback nedan i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found