Blogg

Bästa PUBG-alternativ för Android 2021

PUBG verkar som det mest beroendeframkallande spelet över hela linjen. Men det betyder inte att Google Play Store saknar skjutspel som kan ge "PlayerUnknown's Battlegrounds" en lång sikt.

Jag har testat några av de bästa PUBG-alternativen för Android. Och jag är redo att presentera mina toppval som har tillräckligt med eldkraft för att hålla dödsmatchen intensiv.

Bara om din tid på det här spelet verkar vara lite mindre spännande eller om din smak kräver att ta ett skott på några av de coolaste spelen som PUBG att spela på Android-enheter, har denna sammanfattning täckt dig. Så, kryssa genom uppställningen för att välja ett fantastiskt överlevnadsspel och utrusta sedan din avatar helt och hållet för en obegränsad kampkunglighet!

Fästis: För de som gungar det här spelet på iOS-enheter har jag redan skjutit ut några av de mest spännande PUBG-spelen för iPhone och iPad. Kolla in dem om du vill ha en.

# 1. REGLER FÖR ÖVERLEVNING

Enkelt uttryckt är "REGLER AV ÖVERLEVNING" det mest kraftfulla PUBG-alternativet för Android. När du stöter på det här spelet tycker du att det liknar PUBG i många aspekter.

Spelet erbjuder en enorm HD 8 × 8 km-karta där 300 spelare kan kämpa för att vara den sista som står med krok eller skurk. Med lyxen hos ett brett utbud av vapen kan du beväpna dig med de dödliga skjutvapen och vapen för att förstöra dina rivaler.

Du kan välja att gå ut i teamläget eller visa upp dina mördare i solo-läge. Packad med 120 överlevandes strid, har "REGLER AV ÖVERLEVNING" fått tillräckligt med eldkraft för att testa din stil som spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Fortnite

Om det finns ett spel som kan ge PUBG en lång sikt för sina egna pengar, måste det vara Fortnite. Battle Royale är extremt utmanande och du måste vara ett steg före dina fiender för att hålla dig vid liv. Så det bästa sättet du kan ta dina rivaler och också öka din chans att styra spelet är att skapa en robust grupp.

Och det andra tricket som kan gå långt för att hjälpa dig att döma dina fiender är att bygga en stark sköld. Dessutom, slå ner på alla resurser som kan ge din armory och samla också redskap som kan skapa kaos i rivalernas läger.

Med de nya lägena, dödliga vapen och redskap som läggs till ofta, låter Fortnite inte tristess smyga in i spelet. Tänk på att det här spelet inte är tillgängligt i Google Play Store, så du måste ladda ner det från Epics webbplats.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Bullet Strike

Känd som ett av de mest spännande FPS-skjutspel, Bullet Strike kan vara värt ett skott, särskilt om du gillar sniper-spel.

Vad jag har hittat märkbart i det här spelet är den stora samlingen av prickskyttpistoler med massor av tillbehör. Därför kan du välja ammunition som kan hjälpa dig att dominera spelet och bli den mest eftertraktade snigmordaren!

Baserat på vad som passar din stil eller smak bättre, välj lägena PvP och PvE. Medan den förra låter dig slåss med andra spelare från hela världen, låter den senare dig bekanta dig med trick med prickskyttsspel.

Var uppmärksam på att dina rivaler alltid ligger och väntar och bara ett litet misstag skulle kasta dig ur striden. Så, hantverksmördartaktik för att hålla dina fiender borta och spela snyggt för att styra ledartavlorna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Svart överlevnad

“Black Survival” är intensiv och har fått varorna att vara ditt favoritöverlevnadsspel. Det låter dig gå för ett helt krig mot tio personer på en öde ö där den enda regeln som stenar - ingen regel är.

Ön är uppdelad i 22 områden som sjukhus, skog, strand och mer. Och i PVP-shootout som varar upp till 20 minuter behöver du inte bara hitta en säker tillflyktsort för dig själv utan också skicka andra spelare ur striden.

Black Survival låter dig välja mellan upp till 35 tecken som läkare, hackare, polis, fäktare och mer. Även om spelet bara erbjuder sju typer av vapen, kan du hitta dolda föremål för att skapa upp till 600 typer av vapen och dödliga verktyg.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. ScarFall: The Royale Combat

ScarFall har exceptionell 3D-grafik som återspeglar verkliga animationer och krigssituationer. Spelet kan skryta med massiv action, fylld med ett brett utbud av vapen och många karaktärer.

Det har ett otroligt klassiskt spelläge som kommer att öka din spelupplevelse, till skillnad från alla andra FPS- och slagfältsspel. Du kan spela det i både online- och offline-läge och få spännande belöningar varje dag.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Grand Battle Royale: Pixel FPS

Är du förtjust i militära blockiga pixelspel? Om ja, kan Grand Battle Royale tända din show med aplomb.

I det här spelet får du chansen att slåss som en galen blockerad karaktär. Om du vill se enastående, köp pixel block strejkskinn för att dekorera din avatar.

Fylld med många förstklassiga vapen inklusive ett gevär, pixelpistol, smg, hagelgevär, låter dig välja de tillgångar som kan vara din perfekta partner i brott. Med stor strålningsö och knepigt spel där inget kan tas för givet kan Grand Battle Royale vara ett hett tillskott till din lista.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Garena Free Fire

Gör dig redo för ett av de mest älskade överlevnadsskytte spelen för Android. Jag gillar det tio minuter långa spelet där du är mot 49 andra spelare på en avlägsen ö.

Och det enda sättet att störta alla andra är att blåsa dem. Tänk på att alla dina motståndare är fullt utrustade så att du kommer att behöva överlista dem med masterstrokes.

Det enda tricket som kan rädda din dag är att välja en startpunkt smart och att hitta en säker zon tidigast. Planera målet och attackera dina fiender när de verkar vara sårbara. Och glöm inte att råna alla sina värdesaker.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Knivar ut

"Knives Out" betyder affärer. Detta spel gör att upp till 100 spelare kämpar för den ultimata stoltheten. Och så småningom framträder den som lyckas eliminera alla andra som segraren.

Det erbjuder en stor slagfält som är surrad med många utmaningar. Precis som de flesta av sina motsvarigheter tillåter Knives Out dig också att trampa ihop men med lite vridning.

Du kan samarbeta med dina betrodda kompisar i duo-, trupp- och fireteam-läge. Och med röstchatten lätt tillgänglig kommer du att kunna hålla dig synkroniserad med dina lagkamrater.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Kreativ förstörelse

"Kreativ förstörelse" skiljer sig något från de motsvarigheter som nämns i det här inlägget. I det här sandlådans överlevnadsspel kommer du att hoppa fallskärm på en massiv slagfält på 16 000 000 kvadratmeter.

Slagfältet har så många som 13 fascinerande platser som du kommer att utforska när du spelar. Använd din förstörare obefläckat för att ta kontroll över spelet och avsluta även dina rivaler.

Den har ett trevligt verkstadssystem som kan hjälpa dig att skapa solida bastioner. Och dra full nytta av dina omslag för att styra dödsmatchen till din bästa smak.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Stor överlevnad

Sist men inte minst kan Vast Survival få ut det mesta av dig både som hardcore-spelare och strateg. I det här överlevningsspelet för flera spelare är upp till 26 spelare låsta för att uppnå det eftertraktade målet.

Du kan skapa militärbaser och skapa en kraftfull allians för att stärka din makt. Att veta att en uppsättning regler inte tar dig någonstans, måste du alltid vara på utkik efter varje enskild möjlighet att vända spelet till din fördel.

Så, plocka de militära redskapen som kan skydda dig mot kulor. Rån också allt som kan öka din chans. Längs vägen använder du chattfunktionen för att hålla koll på dina kompisar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod! Slutligen är alla mina bästa bilder på din radar ...

Vad är din favorit?

Gå inte bort innan du läcker några bönor om dina favoriter. Om de är på plats kan vi lägga till dem i det här inlägget. Dessutom kan du också dela några värdefulla insatser om ovanstående sammanfattning.

Kom också ihåg följande artiklar:

  • Bästa FPS-spel för iPhone och iPad
  • Racingspel för iPhone och iPad
  • Bästa rymdskytte spel för iPhone och iPad
  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found