Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s skärmskydd i härdat glas 2021

Behöver iPhone 6 / iPhone 6s ett skärmskydd? Det här är en fråga som är värt att ställa när du köper ett skärmskydd till din iPhone 6, eftersom det i huvudsak kommer med Gorilla Glass som är jonförstärkt. Det är reptåligt, vilket verkligen hjälper, men bara när du är benägen att släppa telefonen av misstag. Ett perfekt alternativ för dig att skydda din iPhone 6 / 6s skärm är att välja en av de olika skärmskyddarna i härdat glas.

1. G-rustning

G-Armor ger ett skärmskydd i härdat glas till din iPhone 6s. Denna 0,3 mm tjocka film har 2,5D-böjda kanter som ger 100% beröringsnoggrannhet och hög skärmkänslighet. Skärmskyddet ger dig 99,9% transparens och därmed får du en maximal naturlig skärm.

Njut av HD-tittarupplevelse utan att behöva oroa dig för fläckar av olja och svett; skyddet har en hydrofob och oleofob beläggning som skyddar skärmen från repor, olja, vatten och fingeravtryck.

USP: Naturlig skärm

Kolla in på Amazon

2. Supershieldz glasskärmskydd

Med mer än 1000 betyg på Amazon har SuperShieldz skärmskydd i härdat glas för iPhone 6 och iPhone 6s bra fläktföljande. Den har en 9H-hårdhet, erbjuder bubbelfri installation och motstår effektivt olja och fingeravtryck. Bortsett från det, motstår den också repor, damm och smuts.

I lådan levereras den med två skärmskydd. Om du har iPhone 6 tillsammans med en iPhone 6s kan du använda samma på båda. Sammantaget är det ett bra värde för pengarna.

USP: Motstår fingeravtryck

Kolla in på Amazon

3. MaxTeck

MaxTeck presenterar skärmskyddande glas skärmskydd för din iPhone. Det 100% exakta och högresponsiva skyddet i härdat glas ger maximalt skydd för din enhet och håller 3D Touch-funktionen intakt. Det 0,26 mm tunna skärmskyddet skyddar telefonens skärm från droppar, repor, skrapor och stötar.

Detta skärmskydd är tillverkat av speciellt bearbetat härdat glas för att skydda telefonens skärm från stötar. Dess 9H hårdhet är effektiv för att absorbera stöten.

USP: Speciellt bearbetat härdat glas

Kolla in på Amazon

4. Kraftteori

Denna produkt från Power Theory har japanskt Asahi härdat glas. Det bästa med den här produkten är att den levereras med ett komplett installationspaket. Att installera det perfekt är extremt enkelt. Om du förstör installationen hävdar företaget att du skickar ett annat skydd gratis. Bortsett från det skyddar den din iPhone-skärm effektivt från repor, fingeravtryck, olja, damm och smuts.

Glaset är supertunt men det pryder en 9H hårdhet. Eftersom det är supertunt hindrar det inte beröringskänsligheten när du använder iPhone. Sammantaget är det en utmärkt produkt för din enhet.

USP: Supertunn tillsammans med 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

5. iCarez

iCarez Premium Glass skärmskydd består av en perfekt laserskärning; hårt belagd glasplåt som tål externa krafter. Det fungerar som en idealisk skärm för din iPhones skärm som motstår den från träffar och stötar.

Glasskärmskyddet är 9H reptåligt, 0,33 mm tjockt och har rundade kanter. Den har en oleofob beläggning som hjälper till att hålla skärmen fri från fläckar och fingeravtryck. Det ger verklig beröringskänslighet med minimala störningar. Detta antibakteriella glasskydd är enkelt att installera och ta ut, utan lämnar några bubblor och rester.

USP: Torr applicering

Kolla in på Amazon

6. JETech

Ett glasskärmskydd med extrem hårdhet, JETech Premium skärmskydd i härdat glas, tål repor upp till 9H. Det kan skydda din iPhone 6 / 6s skärm från repor på grund av nycklar, kniv och skarpare föremål.

Det är byggt med härdat glas av hög standard med en tjocklek på 0,3 mm med runda kanter, vilket passar perfekt på iPhone-skärmen på 4,7 tum. Glasskyddet ger äkta beröringskänslighet och maximal HD-klarhet, eftersom det är mycket lyhört och mycket transparent. Ett skydd som är enkelt att installera och ta bort, det håller skärmen fingeravtrycksfri och smutsfri.

USP: Svårare än en kniv

Kolla in på Amazon

7. Tech Armor Premium Ballistic Glass skärmskydd

Att använda Tech Armor Premium Ballistic Glass skärmskydd är ett elegant sätt att skydda din iPhone 6 eller iPhone 6s skärm. Din skärm är helt skyddad mot repor, kraschlandningar och stötdroppar.

Skyddet består av exakt laserskuret härdat glas byggt med polerade och rundade kanter. Ballistic Glass Screen Protector ger nästan 100% HD-klarhet, noggrannhet och äkta beröringskänslighet. Det hjälper också till att hålla telefonens skärm fri från olja, fläckar och fingeravtryck på grund av närvaron av den oleofoba beläggningen.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

8. LUVVITT

LUVVITT Glass skärmskydd är ett glasskydd som passar din iPhone 6s 4,7-tums skärm och är tillverkat med japansk Asahi-härdat glas av högsta kvalitet som ger reptålig upp till 9H och högre. Denna motståndskraftiga nivå gör glaset så hårt som diamant och tolererar därmed någon form av yttre kraft på skärmen.

Glasskyddet har ett lager under ytan som är mycket tydligt och mycket stötsäkert. Med en tjocklek på 0,33 mm är detta premiumglas helt tunt för att ge din telefon tillräcklig förstärkning. Dessutom har skyddet hög beröringskänslighet som ger en smidig beröringsupplevelse. De rundade kanterna på skyddet gör att det sitter fast ordentligt på skärmen utan rester.

USP: Japanskt Asahi härdat glas

Kolla in på Amazon

9. ZAGG InvisibleShield

InvisibleShield Glass Screen Protector, som namngavs av ZAGG som nästa utveckling inom skärmskydd, är byggt med höggradigt härdat glas för att ge högsta reptålighet samtidigt som den tydliga bildupplösningen bibehålls.

InvisibleShield-glaset har en tjocklek på 0,4 mm och har en specialbeläggning som är oljebeständig och därmed avskräcker de naturliga hudoljorna från skärmen. Glaset är enkelt att installera genom att bara placera och trycka och det ger ultra beröringskänslighet.

USP: Känslig och ultramjuk

Kolla in på Amazon

10. KABB

Vill du ha ett starkt skärmskydd med en extremt tunn profil? KABB, tillverkat med härdat glas av hög kvalitet, kan vara ett enkelt val. Med 9H-hårdhet mot repor erbjuder den din iPhones pekskärm fullständig skydd. Att vara tre gånger starkare än ett vanligt skärmskydd, det är också ganska hållbart.

Den överlägsna kiselvidhäftningen gör att den kan installeras korrekt. Den automatiska absorptionen eliminerar bubblor eller rester. Den släta ytan är mycket lyhörd för beröring.

USP: Bubbelfria lim

Kolla in på Amazon

11. amFilm

Med 99% genomskinlighet erbjuder amFilm skärmskydd i härdat glas utmärkt tittarupplevelse. Den är bara 0,3 mm tjock och helt kompatibel med pekskärmens känslighet.

9h-hårdheten är extremt reptålig och gör den mycket hållbar. Tack vare kvalitetsmaterialet har det hållbarhet. Den oleofoba beläggningen förhindrar fingeravtryck.

USP: Extremt hållbar

Kolla in på Amazon

12. Mr. Shield

Mr. Shield ger dig tre stycken skärmskydd av härdat glas. Din telefons pekskärm är nu skyddad mot repor, kraftiga droppar, eftersom den här är HD-klart ballistiskt glas. Den laserskurna precisionen med polerade rundade kanter gör den här filmen vackrare.

iPhone 6s pekskärm har böjda kanter och skärmskydd från Mr. Shield täcker inte hela området. När det finns 100% skärmtäckning börjar skärmskyddet avskalas, vilket orsakar frustration för kunderna.

USP: HD Clear Ballistic Glass

Kolla in på Amazon

13. Maxboost

Maxboost är känt för att tillverka tunna skärmskydd av glas för iPhones. Detta är det tunnaste skärmskyddet i härdat glas i världen. Med 0,2 mm tjocklek erbjuder Maxboost reptåligt, 3D Touch-känsligt skärmskydd för din iPhone 6s.

Den öppna kanten på Maxboost-glasskyddet täcker endast det plana området för din telefon. HD-omfattande skydd av skärmskyddet skyddar den främre kameran, ASL-sensorn och närhetssensorerna. Du får nollstörningar för dina selfies.

USP: Öppen kant design

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Det är alltid bättre att vara på den säkrare sidan av strömmen. Kom ihåg att en brutal repa kan skada dig allvarligt på din enhet. En dyrbar smartphone som iPhone 6 / 6s förtjänar att ha den väsentliga skyddet för att behålla sin livslängd.

Jag skulle rekommendera dig att utforska även dessa listor:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone och iPad
  • Bästa kickstand-fodral för iPhone 6s
  • Vattentäta fodral för iPhone 6 / 6s
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found