Blogg

Lägg till emojis och text på foton / videor i WhatsApp på iPhone

Att dela roliga foton och videor med vänner i WhatsApp är ganska spännande. Jag är säker; de flesta av er måste njuta av det mycket. Meddelandeappen har nu gjort delning av media mer underhållande än någonsin tidigare. Fortsätt gissa.

WhatsApp har just uppdaterats så att du kan lägga till emojis, text eller till och med klotter på dina favoritfoton eller videor. Det är bara kryddan du vill hålla dina vänner på kanten. Låt oss ta reda på!

Så här lägger du till emojis, text och ritar på foton eller videor i WhatsApp på iPhone

Se till att uppdatera WhatsApp till den senaste versionen– 2.16.12.

Steg 1. Starta WhatsApp på din iPhone.

Steg 2. Välj sedan personen du vill chatta med.

Steg 3. Nu måste du trycka på knappen "+".

Steg 4. Därefter visas en meny. Du måste trycka på Foto / Videobibliotek (Du kan också trycka på Ta foto eller Video.)

Steg 5. Navigera till fotot eller videon som du vill dela med dina vänner och tryck på den.

Steg 6. Kolla nu toppmenyn. Du har möjlighet att rotera fotot, radera det, lägga till emoji, text eller till och med rita på det.

  • Om du vill rotera bilden trycker du på beskär / rotera-knappen högst upp. Tryck sedan på knappen längst ner till vänster för att rotera bilden

  • Det finns också ett alternativ för att justera storleken. Tryck på fönstret längst ned till höger och välj sedan ditt önskade alternativ

  • Tryck bara på ikonen Smiley, välj emoji du vill, dra den till önskad plats

  • För att lägga till text, tryck på knappen Text högst upp. Välj önskad färg på din text. För att göra det, klicka bara på den specifika färgen. Skriv vad du vill. Tryck sedan på på skärmen. Nu måste du dra texten till önskad plats

  • För att rita på bilden, tryck på pennknappen längst upp till höger. Rita nu på fotot

Steg 8. När du är klar trycker du på skicka-knappen längst ned till höger.

Video:

Det är allt!

Nu kan du till och med använda din skärm som en framåtvänd blixt för att fånga bättre selfies i svaga ljusområden. Dessutom har du möjlighet att zooma in medan du tar videor bara genom att svepa upp och ner. Dubbelklicka bara på skärmen för att växla mellan bakre och selfie-kameror.

Nyligen har meddelandeprogrammet uppdaterats så att du kan vidarebefordra ett meddelande till flera kontakter eller grupper samtidigt, tagga personer i en gruppchatt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found