Blogg

Bästa kollektivtrafikappar för iPhone och iPad 2021

Måste du använda kollektivtrafiken regelbundet och misslyckas ofta med att få den önskade tjänsten i tid? Om ja, varför inte ta hjälp av några av de bästa transitapparna för iPhone och iPad för att hålla reda på den beräknade ankomsttiden för närliggande bussar och tåg så att du aldrig kommer sent. Dessa appar meddelar dig om förseningar och ger också alternativa rutter. Så du kommer aldrig fastna i trafiken. Beroende på dina behov kan du anpassa dem så att de bara visar information om dina önskade stopp eller rutter.

1. New York Subway MTA-karta

Det är den officiella MTA-kartan över tunnelbanan i New York och kommer med en oerhört hjälpsam ruttplanerare. Appen visar den senaste informationen om kollektivtrafiken och håller dig också informerad med varningar i rätt tid. Dessutom visar den en nedräkningsklocka för varje tunnelbanestation.

Du kan också favoriter dina rutter för omedelbar åtkomst och få live Twitter-uppdateringar från det officiella NYCT Subway-kontot. Ännu bättre, appen erbjuder också praktiska restips och information till de människor som reser till New York för första gången. Därför kommer din resa att förbli en trevlig upplevelse.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Transit

Appen som bekvämt har toppat vår lista är "Transit". Rankad nummer 4 i navigeringskategorin och har fått 4,7 stjärnor av 23,6 tusen betyg, det är väldigt populärt.

Appen finns i mer än 125 städer i Nordamerika och Europa. Den visar ankomster i realtid av närliggande tåg och bussar så att du enkelt kan fånga dem. Dessutom kan du kontrollera ditt transittfordon närmar sig på en levande karta.

Ta reda på tillgången på bilar och boka dem med car2go. Och åh, det finns också ett alternativ för att hitta cykelaktieoptionerna.

Du kan använda de korrekta uppgifterna för att planera din resa perfekt. Dessutom skickar den dig aviseringar om störningar i tjänsten för att hålla dig i slingan.

Kompatibilitet: endast iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Transitstopp: CTA-spårare

Om du vill ha en app som kan ge förutsägelser för buss- och tågets ankomsttid för Chicago Transit Authority (CTA), bör den här vara ditt automatiska val. Du kan se deras platser och deras ruttmönster på kartan. Om du måste använda ett stopp regelbundet, spara det i appen så att du kan se informationen omedelbart.

Varningar om CTA-rutttjänster gör att du inte missar att gå ombord på bussen eller tåget i tid. Det är också tillgängligt för Apple Watch så att du kan hålla koll på transitinformationen direkt från din handled.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Moovit

Om du vill ha en enkel men ändå ganska effektiv kollektivtrafikspårare är "Moovit" vägen att gå. Appen fungerar i mer än 2700 städer i världen.

Det ger exakt kollektivtrafikinformation om tåg- och busstid så att du håller dig i linje med din tid. Om du kommer sent eller vill nå din destination lite bekvämt kan du också beställa en bil från Uber.

Med direktsändningen fungerar appen som din personliga guide och erbjuder även meddelanden i rätt tid för att hålla dig varad. För att utforska det lokala området med roligare kan du också boka en personlig eller delad cykel.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. TransLoc Rider

För att spåra transitering kan du inte gå fel med TransLoc Rider. Du kan hålla koll på ankomsten eller avgången av dina favoritbussar och tåg. Använd snabbsökfunktionen för att ta reda på specifika rutter och stopp. Efter det, lära känna det bästa sättet att resa.

Du kommer också att ställa in anpassade varningar för att hålla dig i takt med allt som betyder något för dig. Dessutom kan TransLoc Rider också hjälpa dig att planera din resa smart genom att låta dig använda information om stopp, rutt och schema.

Kompatibilitet: endast iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Google Maps

”Google Maps” är den absolut mest populära navigationsappen över plattformarna. Med den här appen har du omedelbar tillgång till kartan över 220 länder och territorier. Kontrollera GPS-navigations-, trafik- och transitinformation i realtid för att enkelt pendla.

Du kan utforska det lokala området och ta reda på det bästa stället att äta, dricka och besöka. Tack vare den automatiska omläggningen enligt direkttrafiken och vägarna kan det spara mycket tid.

Ta reda på de coolaste platserna som rekommenderas av lokala experter, Google och utgivare. Få ut det mesta av gatuutsikten för att få en bättre inblick i en stad eller en berömd plats. Ännu bättre, du kan ladda ner kartorna för att navigera fritt offline.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Citymapper

Citymapper är en utmärkt transitapp med alla klockor och visselpipor som krävs för att navigera bekvämt. Med den exakta informationen om ankomst och avgång för bussar och tåg säkerställer du att du förblir synkroniserad och aldrig kommer sent.

Med tillstånd av störningsvarningar hjälper Citymapper dig att planera bättre och nå din destination vid rätt tidpunkt. Uber-integration gör det mycket lättare för dig att boka ett fordon.

Du kommer också att se information om cykeldirigering och live-cykeldelning. Dessutom stöder Citymapper flera språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och mer.

Kompatibilitet: iPhone och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Total transitering

"Total Transit" har en skicklig reseplaneringsfunktion. Du kan använda sju dagars tidtabeller för att planera din resa enligt din rutin. Se närliggande rutt och ta reda på de snabbaste sätten att nå önskad plats.

Och i händelse av trafikförseningar visar appen alternativa rutter. Således kommer du inte att fastna i trafiken. Ännu bättre, du kan anpassa ett stopps ankomst så att du snabbt kommer åt den önskade informationen.

Kompatibilitet: endast iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

9. ETA - Anlända i tid

Vad jag har hittat märkbart i ETA är det imponerande användargränssnittet. Dessutom ger det fler anpassningsalternativ. Så om du vill ha en app som du kan finjustera enligt din specifika smak, borde det vara ett bra alternativ.

Med bara en blick får du tillgång till all viktig information som restider, transitering och vägbeskrivning. Du kan använda widgeten Idag för att hålla reda på informationen om transitering direkt från låsskärmen på din smartphone. Dessutom erbjuder appen också kalendersynkronisering och ett coolt temabibliotek (genom köp i appen) för att krydda saker.

Kompatibilitet: iPhone och Apple Watch

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Calgary Transit

"Calgary Transit" kanske inte är så populärt som många av sina konkurrenter, men du kan lita på att den här appen uppfyller dina krav. Appen visar förutsägelser i realtid om buss och tåg. Således kommer du att kunna göra dig redo för din resväg perfekt.

Glöm inte att stjärna dina favoriter för snabb åtkomst. Eftersom appen fungerar även offline kan du använda den för att se information om transitering även offline. Ännu viktigare är att du kan bläddra bland de välkända serviceadvieserna och kontakta dem.

Kompatibilitet: endast iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod! Så det här är våra bästa transitappar som fungerar ganska bra på iOS-enheter.

Vad är din favorit?

Förhoppningsvis blir din resa en tilltalande upplevelse nu. Med de korrekta uppgifterna, snabba aviseringar och användbara tips ser de här apparna till att du håller dig före. Få ut det bästa av dem för att inte bara pendla smart utan också spara mycket tid!

Missa inte följande inlägg:

  • Så här rensar du Google Maps sökhistorik
  • Skapa en lista över platser i Google Maps
  • Hur man delar Live-plats i iMessage via Apple Maps

Vilken är din favoritapp för alla tider och varför? Vi vill gärna veta namnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found