Blogg

Bästa flytande skärmskydd för iPhone 2021

Även om härdat glas och skärmskydd utan tvekan ger utmärkt skydd för din iPhone, är det också värt att överväga flytande. De har den största fördelen att de erbjuder en helt naturlig känsla utan något synligt lock på skärmen. Dessutom kan flytande skärmskydd appliceras på alla iPhone-modeller så att de kan fungera på alla dina enheter. Om det låter tilltalande, ta tag i dessa bästa flytande skärmskydd för iPhone.

 1. MOTYK
 2. cellhjälm
 3. Klar sikt
 4. Luvvitt
 5. Emovendo
 6. SP Titanium
 7. Nano Z
 8. Smart
 9. Ti22
 10. NicheMkt

1. MOTYK

Här är ett banbrytande supertåligt, helt transparent flytande skärmglasskydd som binder till enhetens glas och erbjuder väsentligt förbättrad rep-, fukt- och slaghållfasthet.

Det skapar en osynlig skyddande beläggning som ökar enhetens skärm till 9H hårdhet. Dessutom är den tillverkad i Tyskland och ger det ultimata skärmskyddet samtidigt som det är helt osynligt. Det är extremt klart och stör inte känsligheten för beröring.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

2. cellhjälm

cellhelmet Liquid Glass är en nano-beläggning som är 500 gånger tunnare än ett människohår. Detta gör det osynligt för blotta ögat så att telefonens skärm ser ut som om det inte finns något på det. Dessutom fungerar det med alla fodral och tillbehör.

För att applicera kan du bara torka av den, låt den torka och torka av den. Det härdar på och in i ditt glas under de närmaste 24 timmarna, vilket gör det starkare på molekylär nivå. Och om det inte skyddar din enhet täcks du upp till $ 100 mot reparationskostnaderna i USA.

Pris: $ 49,99

Kolla in på Amazon

3. ClearView - skärmskydd för flytande glas

ClearView Liquid Screen Protector är en osynlig flytande beläggning som enkelt kan appliceras på enhetens skärm. Det binder till glaset och förbättrar rep- och slagmotståndet.

Dessutom fyller den i bristerna på skärmen och lägger till ett lager av glas. Samtidigt stör den inte några funktioner och sensorer och kan också appliceras över kameran och de främre högtalarna.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

4. Luvvitt

Här är ett banbrytande, supertåligt, helt transparent vätskeskärmskydd som binder till enhetens glas och erbjuder väsentligt förbättrad rep-, fukt- och slaghållfasthet.

Den är tillverkad i Tyskland och skapar en osynlig skyddande beläggning som ökar skärmens styrka till 9H hårdhet. Dessutom, om din enhet är skadad när den skyddas av detta flytande glas, ger en begränsad ersättningsgaranti upp till $ 250 försäkringsskydd mot skärmreparation.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

5. Emovendo

Detta flytande skärmskydd är tillverkat av speciella ytaktiva ämnen och organiskt glas via en teknik som kallas Spark Homogenizing, det ger ett tillförlitligt skydd för din iPhone och tål repor från en skärare.

Dessutom kan en engångsansökan ta dig i cirka 8 år! Detta beror på att filmen blir starkare när beläggningstiden ökar. Dessutom kan en enda liten flaska (5 ml) erbjuda fem beläggningar, vilket är kostnadseffektivt.

Pris: $ 22,99

Kolla in på Amazon

6. SP Titanium - Premium flytande skärmskydd

För det perfekta osynliga skyddet, kolla in detta premiumskärmskydd. Den har absolut tydlighet och jämnhet, så du kommer inte ens märka att det finns något på din skärm.

Det gör ett imponerande jobb med att hålla bort fläckar och är antibakteriellt, vattenavvisande och lätt att applicera. Dessutom ger den skärmen 9H-hårdhet. Eftersom det är tillverkat i Tyskland kan du vara säker på kvalitet.

Pris: $ 8,99

Kolla in på Amazon

7. Nano Z - skärmskydd för flytande skärm

Skydda din iPhone-skärm från repor och damm med detta vattenavvisande ultimata skärmskydd som används av militären. Det är rep- och dammavvisande med en unik formel som ger överlägset skydd.

Applicera vätskan bekvämt på skärmen och när den har hårdnat kan du använda din enhet utan att oroa dig för repor. Beläggningen förbättrar och fördjupar transparensen i flera år. Gör det enkelt att ta bort fingeravtryck.

Pris: $ 27,00

Kolla in på Amazon

8. Slick Gadget - Nano Liquid Screen Protector

Detta är ett av de bästa flytande skärmskyddet för din iPhone. Det beror på att det, till skillnad från andra, har testats för människors hälsa och miljöpåverkan. Den innehåller inga farliga material och är internationellt kompatibel för att garantera säkerheten.

Lösningen binds osynligt till skärmytan för att förbättra hållbarheten till 9H hårdhet samtidigt som HD-klarheten bibehålls. Dessutom, om produkten inte skyddar din telefonskärm, kommer reparationsgarantin att betala upp till $ 300 för reparationer.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

9. Ti22 - flytande titansköld

Vätskeskyddet från Ti22 erbjuder också 9H reptålighet och ökar hårdheten till 5 Newton. Detta skydd gör din iPhone-skärm reptålig och bakteriesäker. Företaget hävdar också att det minskar strålningen efter att ha applicerat vätskan på skärmen.

Den här är utan tvekan en fantastisk produkt med tanke på rättvis prissättning. Slutligen finns det tre alternativ att välja mellan - 1 applikationspaket, 2 applikationspaket eller 4 applikationspaket.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

10. NicheMkt

Här är ett annat flytande skärmskydd som lovar 9H hårdhet och skyddar din skärm mot repor och chips. Den har högteknologisk, amerikansk flytande nanoteknik med 100 procent klarhet. 

Dessutom är det bubbelfritt och minskar utseendet på fingeravtryck och fläckar på skärmen. Det är enkelt att applicera utan att oroa dig för bubblor, feljustering, fel position, limfläckar eller damm.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

Summering

Vilka av dessa flytande skärmskydd testar du för din iPhone? Lämna oss en kommentar nedan med dina önskemål.

Du kanske också vill se:

 • Kameraappar för iPhone
 • Tips för att använda Instagram som ett proffs
 • Live Wallpaper-appar för iPhone
 • Bästa iPhone 12 Pro Max skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found