Blogg

Hittar du inte sidofältet i iTunes 12? Så här får du tillbaka det!

ITunes har varit en del av Apple så länge och med ankomsten av OS X Yosemite tillhandahöll Apple iTunes 12. Medan vi pratar om makeoveren, förändras gränssnittet lite och det långa igenkännliga sidofältet är borta (dock inte riktigt). Så här är den information du behöver veta för att komma tillbaka sidofältet i iTunes 12.

Varför skulle du vilja ha sidofältet tillbaka?

Sidofältet finns i iTunes sedan de gamla goda dagarna. Det är just där du kan upptäcka alla dina mediebibliotek (inklusive musik, filmer, TV-program och så vidare) och dina spellistor på en bekväm plats. Med enkla ord ger det dig snabb åtkomst till något av innehållet i ditt iTunes-bibliotek, dock inte i iTunes 12.

Inte bara detta, några av er kanske till och med tycker det nya gränssnittet och navigationen är hemskt. Standardvyn My Music visar helt enkelt albumomslag och albumspåren visas bara när du väljer ett album, vilket inte är bra på något sätt. Eftersom iTunes 12 är standard i OS X Yosemite, och det inte finns något alternativ till att använda en tidigare version av iTunes, kommer vi följaktligen att ta en titt på hur man kommer tillbaka sidofältet i iTunes 12.

Hur visar jag sidofältet i iTunes 12?

Om du inte kan använda en tidigare version av iTunes i OS X Yosemite har vi lyckligtvis en lösning för att återställa sidofältet. Men den nya sidofältet kommer olyckligtvis inte att fortsätta precis som sidofältet i tidigare versioner av iTunes.

Hur som helst har du kapacitet att enkelt flytta media mellan iTunes och iOS-enheter, och med det nya sidofältet i iTunes 12 kan du enkelt hoppa mellan spellistor, enheter och dina grejer. Klicka på stegen nedan för att börja.

Steg 1. Öppna iTunes .

Steg 2. Klicka på knappen Spellistor  längst upp i objektfönstret.

Steg 3. Nu byter du till spellistläge och ett sidofält visas till vänster.

Här måste du komma ihåg att om du växlar från vyn Spellistor försvinner sidofältet från iTunes igen. Om du vill gå tillbaka till den gamla kolumnvyn kan du välja Songs i rullgardinsmenyn längst upp till höger.

Nu är du redo att visa kolumnbläddrare från  vykolumnbläddrare .

Använder du ofta sidofältet i iTunes? Går det bra med det nya gränssnittet? Tycker du frånvaron av sidofält i iTunes 12 irriterande? Klicka på kommentarsektionen och låt oss veta.

Du kan också läsa mer:

  • Så här aktiverar du sidofältet i iTunes 12 på Mac och dator
  • Hur man delar upp iTunes-biblioteket i flera mappar!
  • iTunes Backup Session misslyckades: Åtgärda problemet!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found