Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för att skapa omröstning 2020

Ibland stöter vi på en situation där vi tycker att det är bättre att be om feedback för att ta ett smartare och klokare beslut. Det kan vara när du gör dig redo för en stor fest och inte kan bestämma om du ska gå för en avslappnad outfit eller professionell klädsel.

Oavsett vad som skulle kunna vara situationen, kan de bästa pollingsapparna för iPhone hjälpa dig att enkelt bestämma dig som grupp. De låter dig snabbt skapa en omröstning och be alla vänner att rösta. Ännu bättre, de flesta av dessa appar ger önskad flexibilitet för att inkludera fler alternativ senare.

Så nästa gång kan dina roliga kompisar inte bestämma om de vill ha en kinesisk maträtt eller njuta av kontinental mat, ta med på omröstningarna, låt alla få sitt sätt och få resultatet som är i allas favör!

De 7 bästa apparna för skapande av omröstningar för iPhone och iPad 2020

Fästis: Även om vissa appar för omröstningsskapande inte behöver installeras på din enhet för att delta i omröstningen, kräver andra att du laddar ner dem för att komma in i åtgärden. Dessutom finns det några applikationer som är helt integrerade med iMessage så att du kan komma igång med omröstning direkt.

# 1. Omröstning överallt

Omröstning överallt kan användas av alla - oavsett om du är affärsman eller lärare. Denna app lägger till live publikinteraktion till PowerPoint; Därför kan användare leverera effektivare presentationer. Talare kan bädda in aktiviteter direkt i sina presentationer.

Publiken kan använda den här appen, en privat svarsida eller skicka sitt svar via SMS. Denna app är en perfekt publikkompanjon för att göra en presentation. De som deltar i omröstningen kan logga in i den här appen för att spåra deras närvaro eller svarsresultat.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Omröstningar för iMessage

“Omröstningar för iMessage” har visat sig vara den coolaste appen för omröstningsskapande för iOS. Vad som gör det till ett snitt över resten är det snygga gränssnittet. Dessutom låter du dig skapa en omröstning, rösta och få önskat resultat direkt i iMessage.

Alla de senaste uppdateringarna visas längst ner i konversationen så att alla enkelt kan hålla reda på resultatet. Senare, om du väljer att ändra omröstningen eller lägga till nya alternativ, kommer du att kunna få det gjort utan krångel.

Dessutom har utvecklaren bekräftat att det snart kommer att lägga till foton, video, ljud och till och med GIF till omröstningarna för roligare.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Tally - omröstningar för iMessage

Tally gör det otroligt enkelt att skapa en mer interaktiv omröstning. Så oavsett om du vill att ditt team ska bestämma var du ska fira jubileet eller vad du ska titta på i helgen, den här appen låter dig få det avgörande svaret.

När du röstar kan du inte ta reda på vad andra har valt. Tack vare rösträkningen kan du hålla reda på det senaste resultatet. Mycket märkbart!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. TinyPoll

"TinyPoll" är en idealisk app för att skapa enkäter. Med alla de grundläggande verktygen till ditt förfogande är det inte en stor sak att ställa en fråga och be dina vänner att kasta upp sina åsikter. Appen är helt flexibel så att du kan justera frågan och även lägga till fler alternativ när som helst.

Du kan hålla ett öga på rösterna och enkelt ta reda på vilken tidvattnet rör sig. Dessutom låter den gratis versionen av appen skapa bara en enkät varje dag. Och du måste gå till pro-versionen ($ 1,99 / år) för att bryta begränsningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. TieBreaker - Hjälp mig att bestämma

Om du vill ha en mer funktionell omröstningsapp skulle TieBreaker vara ett bättre val. Anledningen till att jag tycker det är lite mer användarvänligt är att det erbjuder fler alternativ.

För att komma igång, ställ upp din fråga, skriv in alternativen i två alternativ och ställ sedan in dess längd. När omröstningen är avslutad får alla deltagare meddelanden och kan sedan se resultatet. Mer markant kan dina väljare också få demografisk information som deltagarnas ålder och kön.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Omröstningar med vänner

"Polls With Friends" är mer än tillräckligt bra för att passa in i din grundläggande efterfrågan. Precis som de flesta av sina motsvarigheter gör den här appen det ganska enkelt att starta en fråga och få det mest föredragna resultatet.

När en deltagare får meddelandet kan han / hon enkelt välja önskat alternativ och skicka det precis som alla andra meddelanden. Tänk på att den gratis versionen låter dig skapa bara några enkäter och du måste få premiumversionen ($ 0,99 / år) för att använda appen utan begränsning.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Omröstning - Bestäm som en grupp

Sist men inte minst, den här fungerar som förväntat och har några mycket märkbara funktioner. Appen erbjuder flervalsundersökningar och kommer med flera mallar. Således kan du skapa en omröstning och be dina vänner att rösta och besluta som en grupp med lätthet.

Alla deltagare kan lägga till alternativ och tillåta att röster ändras senare. Du kommer att skicka påminnelser så att ingen glömmer att rösta i tid. Dessutom kan du skicka undersökningar till dina vänner så att de får veta resultatet av omröstningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är mina bästa val. Förhoppningsvis hittade du dem upp till märket.

Vad är din favorit?

Jag antar att du nu kommer att kunna få ett bättre beslut om allt som slår dig. Det är riktigt roligt att använda dessa appar för att få alla på samma sida eller bestämma vilken av de tillgängliga alternativen som skulle vara perfekt.

Du kanske också vill ta en titt på följande inlägg:

  • Bästa presentationsappar för iPhone och iPad
  • Anteckningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa reseappar för iPhone och iPad

Gilla det här inlägget? Skjut gärna dina åsikter nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found