Blogg

Bästa trådlösa laddare för iPhone X, 8 Plus [2021 Edition]

Vi har redan skapat ett inlägg för de bästa trådlösa iPhone X-laddarna och de bästa AirPower-alternativen. Men vi trodde att det skulle vara bättre att gå en runda till och lista de bästa trådlösa laddarna för iPhone X, iPhone 8/8 Plus som är prissatta under $ 30.

 1. Yootech
 2. Anker
 3. Novete
 4. iClever
 5. Frisk luft
 6. Yootech
 7. BrexLink
 8. ivolks
 9. Chuanghuike
 10. Belkin

# 1. Yootech

Yootech gör ett bra jobb med att ladda din iPhone effektivt. Den trådlösa laddaren har en mjuk pad för att se till att din smartphone inte glider bort. Dessutom förhindrar den mjuka strukturen på dynan också repor.

Med en adapter kan du starta din iPhone i snabbladdningsläge. Icke-störande lysdioder låter dig övervaka laddningsstatus för din enhet. Den är välbyggd och finns i fyra färger. Dessutom kommer Yootech med 18 månaders garanti.

USP: Solid byggkvalitet

Kolla in på Amazon

# 2. Anker

Denna trådlösa laddare från Anker har exceptionellt effektiva komponenter och en avancerad chipset som laddar iOS-enheter 10% snabbare än andra 5W trådlösa laddare. Oavsett om du använder ett genomskinligt eller extra tufft fodral för din iPhone kan du ladda din enhet med ett fodral inslaget.

Anker tror på att tillhandahålla ultimat säkerhet för dina enheter, och därför skyddar företaget dina iPhones från överspänning, temperaturfluktuationer och andra hot. Slutligen finns den i två färger - svart och blått.

USP: 10% snabbare laddning

Kolla in på Amazon

# 3. Novete

Om du gillar att titta på videor handsfree vill du köpa Alice Dreams. Det trådlösa laddningsstället håller din enhet säkert; så att du kan se media eller interagera med din enhet utan problem. Det inbyggda chipet gör det möjligt att skydda din smartphone från kortslutning och överström.

När din enhet är fullpressad stängs den av sig själv för att förhindra överladdning. Den kan ladda din enhet 1,4 gånger snabbare än en standardladdare. Utöver snabb laddning finns Alice Dreams i två färger som svartvitt. Det är inte allt; du får också 18 månaders garanti på den.

USP: Fläkt på baksidan för att hålla laddaren sval

Kolla in på Amazon

# 4. iClever

Den trådlösa laddaren från iClever ger snabb laddning av din iPhone X med en 7,5 W utgång. Som en del av säkerheten har laddaren skydd mot övertemperatur tillsammans med mekanism för överspänning och kortslutning. Den mjuka silikonet på laddaren är halksäker och stöder också de flesta fall som har en tjocklek på högst 6 mm. Det enda villkoret är att fodralet inte ska vara metalliskt.

Den gröna LED-lampan är sömnvänlig och pekar inte i ögonen i mörkret. Det finns två färgalternativ tillgängliga: Svart och vitt. Slutligen är det rimligt prissatt.

USP: Stödjer icke-metalliskt fodral under laddning

Kolla in på Amazon

# 5. Frisk luft

Denna trådlösa laddare är tunn, elegant och ser vacker ut på skrivbordet. Den har en maximal effekt på 10W och den laddar din iPhone 8 mycket snabbare. Den anodiserade aluminiumkroppen absorberar det mesta av värmen och håller enheten säker. Det har också andra säkerhetsmekanismer som skydd mot överström, överladdning, kortslutning och ingångsströmskydd.

Om du har ett fodral på din iPhone beror laddningshastigheter på ditt fodral. Tjockare fodral, sakta laddningen. Slutligen får du också två färgalternativ: svart och vitt.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

# 6. Yootech

Yootech presenterar trådlös laddare utrustad med multifunktionell intelligent skyddsteknik som skyddar din enhet från flera hot. Med en tjocklek på 0,47 tum håller det smarta temperaturkontrollsystemet enheten sval och ger effektiv laddning.

Innan du laddar din enhet, se till att det inte finns några järn, metall, mynt, ID-kort, magnetiska absorbatorer för bankkort eller andra metallföremål på enheten.

USP: Sömnvänlig laddare

Kolla in på Amazon

# 7. BrexLink

Brexlink trådlösa laddare har en maximal effekt på 10W och är Qi-certifierad. Den stöder de flesta icke-metalliska fodral med en tjocklek av högst 8 mm. Med smart teknik som temperatursensor och dynamiska laddningshanteringschips har du fullständig sinnesro. Så länge som säkerheten berörs har laddaren skyddsfunktioner som överladdning, överström, övertemperatur och kortslutning.

Gummikudden är hala och den är också skonsam mot din iPhone X. Slutligen finns det inga färgalternativ eller variationer tillgängliga.

USP: Klassens bästa säkerhetsfunktioner

Kolla in på Amazon

# 8. ivolks

Ivolks trådlösa laddare kan vara den tunnaste på listan med en tjocklek på bara 8 mm. Det är perfekt om utseende är din prioritet. Med det sagt behöver du inte kompromissa med din enhets säkerhet med vackert utseende. Laddaren levereras med skydd mot överladdning, överhettning och kortslutning.

Aluminiumkroppen absorberar det mesta av värmen och håller enheten svalare och begränsar skadorna. Laddaren finns i svart standardfärg som kan matcha alla ytor.

USP: Smal i storlek

Kolla in på Amazon

# 9. Chuanghuike

Om Apple-logotypen är din kärlek, kommer designen av denna trådlösa laddare säkert att vinna ditt hjärta. Det är inte bara en vacker laddare; det är också Qi-certifierat av Wireless Power Consortium. Förutom vackert utseende är den också tunn med en tjocklek på endast 8,4 mm. Om vi ​​pratar om funktionerna har den trådlösa laddaren allt du behöver.

Den stöder snabb laddning, skydd mot överladdning, överhettning och överström; gör det helt säkert för din enhet. Det finns inget färgalternativ tillgängligt förutom standardvitt och det ser bra ut.

USP: Vacker design och tunn i storlek

Kolla in på Amazon

# 10. Belkin

Belkin är ett ledande företag som handlar med iPhone-tillbehör. Denna trådlösa laddare med adapter är Qi-certifierad produkt som ger dig en säkrare och mer tillförlitlig trådlös laddningsupplevelse. Tillsammans med den här laddaren får du en mikro-USB till USB-A-kabel.

Du kan ladda din iPhone snabbt utan att offra laddningshastigheter eftersom den här trådlösa laddaren levereras med 5 watt / 1 amp-utgång. Håll ögonen på den gröna lysdioden som visar rätt inriktning av din telefon på basen och laddning.

USP: Resevänlig produkt

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vilken är värt din dollar?

Så vilken av dessa trådlösa laddare passar bra för dina pengar? Är det den som har en lätt design eller den som har 2-spolad design? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val.

Om du gillade att läsa det här inlägget kanske du vill ta en snabb titt på dessa berättelser också:

 • Bästa trådlösa bilfästen för iPhone X
 • Trådlösa kraftbanker för iPhone X
 • Bästa trådlösa laddare för iPhone X
 • Bästa AirPower-alternativ för iPhone X
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found