Blogg

Bästa iPhone X Flip-fodral 2021

Flip-ärenden är användbara på många sätt. Förutom att erbjuda smarttelefonen det nödvändiga skyddet, låter de dig använda din enhet med lite mer integritet. Du kanske vill ge ett av dessa bästa iPhone X-flipfodral till din smartphone för att bära enheten bekvämare och också ge den nödvändig vård.

Att veta variation är det verkliga krydda, vi har försäkrat att du kan hitta det mest passande alternativet beroende på ditt behov. Om du vill ha en allt-i-ett-lösning kan du välja ett komplett paket, men om du vill hålla din enhet minimalistisk kan du välja den som är lite snygg. Ta en titt på de bästa flipfodralna för iPhone X efter hoppet!

 1. Zover
 2. FLY HAWK
 3. SHIELDON
 4. Icarercase
 5. iPulse
 6. Lontect
 7. B BELK
 8. ZOVER
 9. SUTENI
 10. REALIKE
 11. Lontect

1. Zover

Zover flipfodral visar elegant och elegant design. Det högkvalitativa kohudskinnet förstärks av det överlägsna hantverket. Tre kortplatser och en pengarhylsa säkerställer att du kan bära dina värdesaker bekvämare.

Detta folio flip-fodral gör också rollen som en kickstand för att ge liv åt din handsfree-upplevelse när du tittar på filmer eller videosamtal. Den magnetiska förslutningen gör att du kan fästa fodralet ordentligt. Slutligen finns Zover i sex färgalternativ.

"Om din prioritet är att hitta en idealisk resekamrat för din smartphone kan den här vara en stjäl på $ 30."

USP: Högkvalitativt kohudläder

Kolla in på Amazon

2. FLY HAWK

FLY HAWK har en klassisk design och är ett komplett paket som perfekt ska klara av din uppgift på alla fronter. Väskan är snyggt huggen av syntetläder av högsta kvalitet och har mjukt gummihölje. Den gummerade interiören hjälper väskan att absorbera stötar.

Folio flip-fodralet har tre kortplatser och en pengarficka. Magnetförslutning håller enheten säkert. Stativfunktionen erbjuder en optimal betraktningsvinkel så att du kan titta på media bekvämare. Dessutom får du fyra imponerande färgalternativ som svart, brun, khaki och röd för att välja rätt färg för din enhet.

"Även om det inte är ett premiumfall kan FLY HAWK göra ett bra jobb genom att ta hand om alla dina grundläggande behov."

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

3. SHIELDON

Den här är beredd att vara ett premiumval tack vare den lyxiga designen. Top-of-the-line kohudläder har märkbart utförande. Mjuk TPU-interiör ger den styrka som krävs för att motstå stötar. Det finns tre kortplatser och en liten pengarmuff så att du kan förvara lite pengar inuti. Med magnetförslutning kan du stänga fodralet säkert.

Du kan också konvertera den till en monter för att njuta av media i liggande orientering. De exakta utskärningarna för kamera, högtalare och knappar förbättrar användarupplevelsen, medan den främre läppen håller bort repan. Framför allt finns SHIELDON i sex färgvarianter som svart, blå, brun, lila, röd samt kaffebrun och levereras med livstidsgaranti.

"Om du vill bli kär i ett professionellt läderfodral kan SHIELDON vara ett pålitligt bet."

USP: Imponerande vintagedesign

Kolla in på Amazon

4. Icarercase

Jag är verkligen imponerad av den smala och sofistikerade designen i detta flipfodral. Det äkta kohudskinnet i kombination med det förstklassiga utförandet gör det till en bra kostym för iPhone X. Berikad av den handgjorda designen ger den smarttelefonen ett auktoritativt utseende.

Den mjuka mikrofiberinredningen ger din smartphone önskad vård. Med den släta ytan har du ett bättre grepp. Dessutom kommer Icarercase i tre färger som svart, brun och khaki.

”Om ditt syfte är att handplocka ett läder av högsta kvalitet med tunn design kan du inte gå fel med Icarercase. Det är rätt på pengarna. ”

USP: Mjuk mikrofiberinredning

Kolla in på Amazon

5. iPulse

Den här är gjord för de människor som beundrar den klassiska designen. Skapad med det finaste italienska kohudskinnet har iPulse en raffinerad profil. Interiören är gjord av mjuk TPU för att sprida stötar.

Den har ett par kortplatser och en ficka för att spara pengar. Du kan också konvertera den till ett stativ för att använda enheten handsfree. Dessutom finns iPulse i fem färger och levereras med livstidsgaranti.

"Om det är dags att göra din iPhone X officiell, kan iPulse vara ett prisvärt skydd för enheten."

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

6. Lontect

Lontect är ett enkelt men ändå mycket funktionellt flipfodral. Den är gjord med kombinationen av syntetiskt läder och TPU. Det gummerade höljet gör att det tål stötar. Smal och lätt design gör att du känner dig bekväm när du bär enheten i dina händer.

Den har en kortplats för att låta dig lagra ett kort eller lite kontanter. Med den upphöjda ramen erbjuder skärmen skydd mot repor. Dessutom kommer detta minimalistiska flipfodral i fyra attraktiva färger som svart, guld, roséguld och röd ros.

"Om du hittar ett praktiskt fall till ett mycket överkomligt pris sitter högst upp på din lista, missa inte det här."

USP: Skyddande TPU-hölje

Kolla in på Amazon

7. B BELK

B BELK sport klassisk retro design som ser bedårande ut på iPhone. PU-läderkonstruktionen i kombination med TPU-hölje har gjort den mycket hållbar. På grund av det starka höljet kan det överleva droppar och hålla bort skrapan.

Flipfodralet har en kortplats och har också rollen som ett praktiskt kickstand för din filmtid. Dolda magneter stänger säkert höljet utan att påverka enheten. Bortsett från funktioner kommer BELK i 10 färgvarianter som svart, blå, brun, röd och mer.

"Släpp inte Belk, om du gillar ett retro-fodral."

USP: Retrostil

Kolla in på Amazon

8. ZOVER

Zover flipfodral till iPhone X är tillverkat av äkta läder av hög kvalitet. Den magnetiska mekanismen skyddar din enhet ordentligt medan du inte använder den. Förutom det har den också tre kortfickor och en stor ficka för en del av dina kontanter.

Väskan är ganska tunn och det möjliggör stöd för trådlös laddning. Utöver funktionerna har fodralet exakta skärningar på alla iPhone-portar för smidig åtkomst.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

9. SUTENI

Flipfodral anses i allmänhet skrymmande eftersom de vanligtvis har plånboksfunktionalitet. Det är sant till viss del, men Suteni har brutit det stereotypa tänkandet med sitt flipfodral. De har utformat ett mycket smalare fodral tillsammans med plånboksfunktioner. Det finns tre kortplatser och en ficka för kontanter.

Att ha en plånbokfunktion ger också direkt åtkomst till kickstand-funktionen. Sammantaget är fodralets byggkvalitet hållbar och samtidigt lyxig.

USP: tunn i storlek

Kolla in på Amazon

10. Realike

Jag gillar särskilt designen och utseendet på Realike flipfodral; det är enkelt, helt svart och elegant. Detta liksom alla andra har plånboksfunktionalitet. Du kan lagra några av dina kort och även en separat ficka för vissa kontanträkningar. Förutom funktionen är fodralet tillverkat av premium PU-läder.

Dessutom stöder den trådlös laddning, tillsammans med trådbunden laddning med de exakta skärningarna på fodralet. Det finns inga färgval, men med tanke på prislappen är det en stjäl.

USP: Lyxigt utseende

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Jag hoppas att ett av dessa toppfodral har vunnit din iPhone. Det vore coolt att veta namnet och de funktioner du älskar att se i ett flipfodral.

Du bör inte missa:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Läderfodral till iPhone X
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • Bästa iPhone X Kickstand-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found