Blogg

Bästa 4K-skärmar för Apple TV 4K år 2021

4K-skärmarna har långsamt ökat takten och blivit mainstream. De är utrustade med ultrahögupplöst grafik och är fantastiska för att inte bara titta på filmer i sin fullvärdiga form, redigera hisnande foton och videor utan också spela kraftfullt spel. Om ni alla är redo att kliva in i 4K-världen har vi försökt göra din uppgift att hitta rätt alternativ lite enklare genom att ställa upp de bästa 4K-skärmarna för Apple TV 4K som för närvarande finns på marknaden.

 1. BenQ
 2. AOC U3277PWQU
 3. LG 27UK850
 4. ViewSonic XG3220
 5. BenQ PD3200U
 6. ASUS ROG Swift PG348Q
 7. Samsung 28 ″ 4K UHD
 8. Acer Predator XB271HK
 9. LG
 10. Samsung LU28E570DS / ZA

1. BenQ

BenQ-skärmen är helt enkelt cool och har en snygg kompakt design. Den attraktiva 28-tums 4K-skärmen pryder levande färger och ger optimal betraktningsvinkel. BenQ har en avancerad uppsättning bildskärmsinställningar inklusive datorstödd design och datorstödd tillverkning (CAD / CAM) och animering samt Darkroom.

Dessutom justerar den också ljusstyrka och färgtemperatur enligt skärmens innehåll och omgivande ljusförhållanden. Du kan också visa och styra innehållet på två separata datorer på en bildskärm. Med tanke på den ergonomiska designen kan du helst finjustera den genom att luta eller svänga för att få bättre synvinklar.

USP: Optimala betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

2. AOC U3277PWQU

Du bör titta på AOC U3277PWQU som ett budgetvänligt alternativ ($ 379,99). Trots att den är listad i budgetkategorin kan den här skärmen tillgodose din höga efterfrågan med ett bra fel.

Tja, jag säger det eftersom jag har hittat monitorn väldigt bra på tre viktiga aspekter. För det första har den en solid byggnad och har en stor 31,5 ″ skärm med ett bildförhållande på 16: 9 som sätter den i nivå med de bästa på marknaden.

4K UHD 3840 × 2160-skärmen är oöverträffad när det gäller att ge uppslukande tittarupplevelse och skarpa bilder. Svarstid på 4 ms kan vara lite under pari. Men du kanske inte känner någon stor skillnad i verkligheten.

Två 3-watts högtalare ger prisvärt ljudkvalitet, medan den flimmerfria tekniken inte låter dina ögon ta slut.

USP: Ett av de bästa budgetvänliga alternativen

Kolla in på Amazon

3. LG 27UK850

LG: s Ultra HD-upplösning gör att du kan se skärmen ur vinkel; så även om du inte sitter direkt framför skärmen kan du njuta av en överlägsen bildkvalitet. Det är ett komplett familjeunderhållningspaket. Snabb dataöverföring, mobil laddning och 4K-videodisplay - allt är möjligt med USB Type-C-portar.

Den ultratunna ramen har täckt tre sidor av denna IPS-skärm, och detta ger dig en gränslös visuell behandling medan du tittar på ditt favoritinnehåll. ArcLine-stativet är en anmärkningsvärd egenskap hos denna skärm; baskurvan förbättrar inte bara estetiken i ditt vardagsrum utan säkerställer också bildskärmens stabilitet.

USP: ArcLine Stand

Kolla in på Amazon

4. ViewSonic XG3220

Ännu en 4K-skärm som lovar att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Efter att ha lagt mina händer på detta odjur kan jag garantera dess förstklassiga prestanda. Så, vad är de egenskaper som gör det till en bra satsning för ditt högoktanspel?

Det finns ett par saker som har sticker ut i den här skärmen. Snabb svarstid och fantastisk uppdateringsfrekvens som håller dina power-spel i toppklass. Därför kommer du att njuta av att skjuta ut fienderna och förstöra skurkarnas rymdskepp oändligt.

Ett fullt justerbart ergonomiskt stativ erbjuder flera betraktningsvinklar. På grund av det blå ljusfiltret blir dina ögon inte ansträngda.

USP: snabb svarstid och fantastisk uppdateringsfrekvens

Kolla in på Amazon

5. BenQ PD3200U

BenQ PD3200U är helt enkelt cool och har en snygg kompakt design. Den attraktiva 32-tums 4K-skärmen pryder levande färger och ger optimal betraktningsvinkel. BenQ har en avancerad uppsättning bildskärmsinställningar inklusive datorstödd design och datorstödd tillverkning (CAD / CAM) och animering samt Darkroom.

Du kan också visa och styra innehållet på två separata datorer på en bildskärm. Med tanke på den ergonomiska designen kan du helst finjustera den genom att luta eller svänga för att få bättre synvinklar.

USP: Optimala betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

6. ASUS ROG Swift PG348Q

“ASUS ROG Swift PG348Q” ser helt ut för kraftanvändare. Den böjda ultrabreda skärmen med bildförhållandet 21: 9 gör att du får pengarna för ditt spel med hög oktan eller att titta på film.

NVIDIA G-SYNC-tekniken tillsammans med 100 Hz uppdateringsfrekvens håller dina spel och videor i toppklass. Så det spelar ingen roll om du gungar en ond cool bilracing eller njuter av zombieskytte, släpar du inte din upplevelse.

Den levereras med en femvägs OSD-joystick som säkerställer att du enkelt kan ta kontroll över dina spel. Dessutom skyddar ROG Swift PG348Q också dina ögon så att de roliga tiderna aldrig tröttnar på dig.

USP: Böjd ultrabred skärm med bildförhållandet 21: 9

Kolla in på Amazon

7. Samsung 28 ″ 4K UHD

Vi vet alla hur bra den sydkoreanska teknikjätten är att producera skärmen. Så jag tror inte att de flesta av er skulle bli förvånade över att hitta Samsung 4K-skärm ett snitt över resten.

I det ögonblick jag tittar på den här 28-tums 4K UHD-skärmen (3840 x 2160) visar det sig miljarder färger. Utmärkt 16:09 bildförhållande förbättrar dess profil ytterligare.

4K UHD-upplösning i kombination med en responstid på 1 ms kan aktivera dina filmer och till och med få ut mesta möjliga av dina kraftfulla spel. 60Hz uppdateringsfrekvens säkerställer att bildskärmen kan fungera smidigt. Dessutom tar HDMI- och DisplayPort-ingångarna hand om dina grundläggande behov.

USP: 3840 x 2160 upplösning

Kolla in på Amazon

8. Acer Predator XB271HK

Om spel är högst upp på din prioritetslista bör du inte förbise Acer Predator XB281HK eftersom den är utformad för att erbjuda den bästa spelupplevelsen. Responstiden på 4 ms och EyeProtect-tekniken som minskar tröttheten i ögonen gör den väl anpassad för hardcore-spelare.

Utrustad med två högtalare vardera med två watt, ger den överlägsen ljudkvalitet. ErgoStand har en ergonomisk design och kan enkelt lutas, vridas och flyttas upp och ner för optimal betraktningsvinkel.

Den har införlivat NVIDIA: s G-Sync-teknik som synkroniserar Acers uppdateringsfrekvens med datorns GPU för att bli av med ingångsfördröjningen. Förbi funktionerna kommer den i sex olika skärmstorlekar som 27, 28, 32, 24,5, 23,8-tums.

USP: EyeProtect-teknik

Kolla in på Amazon

9. LG

Om du vill få flaggskeppsupplevelsen utan att betala en rejäl summa, skulle den här 4K-skärmen från LG vara ett smart val. 4K HD-upplösningen med 99% täckning av sRGB-spektrumet gör det till ett utmärkt alternativ både för fotografer och spelare.

Du kan dra nytta av kontrollerna på skärmen för att snabbt komma åt de ofta använda inställningarna. Dessutom kommer du också att kunna finjustera bildskärmslayouten enligt ditt arbetsflöde för att förbättra din produktivitet.

LG-skärmen har den senaste FreeSync-tekniken för att hålla kvar och sönder. Utöver allt kan du välja mellan tre spellägen för att krydda spel efter eget hjärta.

USP: 99% täckning av sRGB-spektrumet

Kolla in på Amazon

10. Samsung LU28E570DS / ZA 28 ″

Samsung LU28E570DS / ZA drivs av 8 miljoner pixlar och ger liv åt dina bilder och får dem att se fascinerande ut. Den kompakta och ergonomiska designen är en av de viktigaste höjdpunkterna i denna imponerande bildskärm.

Genom att eliminera rivning och stammning av skärmen säkerställer det att din visning förblir en härlig upplevelse. Beroende på din komfortnivå kan du luta skärmen bakåt eller framåt för att förhindra att nacken går igenom slipningen. Dessutom har den här skärmen flera anslutningsalternativ som två HDMI-portar, en (DisplayPort och en 3,5 mm hörlursuttag.

USP: Dynamiskt kontrastförhållande

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Vilken av dessa 4K-skärmar har du handplockat till din helt nya Apple TV? Är det det dyraste av partiet eller mycket överkomligt? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och de funktioner du uppskattar i det.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

 • Bästa 4K-TV-apparater
 • Apple TV-väggfästen
 • Bästa HDMI-kablar för Apple TV
 • Bästa USB-C-adaptrar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found