Blogg

Hur man automatiskt vidarebefordrar iCloud-e-post till ett annat e-postkonto

Ditt yrkesliv kräver att du använder flera e-post-ID. Förutom din officiella e-post, kanske du vill använda iCloud Mail, vilket är ett utmärkt val. Men att kontrollera olika e-post-ID ofta kan äta upp din tid. Ett bättre sätt är att få alla dessa e-postmeddelanden levererade till en enda adress. Om du använder din iCloud Mail för seriös kommunikation (som kontoutdrag, shoppingräkningar, reseplaner eller personliga affärer) kan du ställa in iCloud-vidarebefordran till en annan adress.

Genom att använda en enkel metod kan du automatiskt vidarebefordra e-postmeddelanden i iCloud. Ett enda konto kan vara ett fönster med flera e-postkommunikationer.

Så här ställer du in vidarebefordran av iCloud till ett annat konto

Steg 1. Öppna www.icloud.com på din dator.

Steg 2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord . Om du har ställt in tvåfaktorautentisering måste du infoga en sexsiffrig kod som skickas på din iPhone.

Steg 3. Från Launchpad på din iCloud klickar du på rutan Mail kvadrat , som är den allra första i den övre raden.

Steg 4. Klicka sedan på kugghjulsikonen längst ned till vänster. Åtgärdsmenyn med några alternativ visas; klicka på Inställningar.

Här bör du ha allmänna preferenser.

Steg 5. Klicka på kryssrutan som säger: "Vidarebefordra min e-post till."

Steg 6. Skriv in din vidarebefordran e-postadress i textfältet.

Om du inte vill behålla e-postmeddelanden i din iCloud Mail klickar du på "Ta bort meddelanden efter vidarebefordran." Slutligen klickar du på Klar knappen.

Observera att när meddelandet har tagits bort från iCloud Mail kommer du inte att kunna återställa det.

Du har gjort det!

Jag har ett misstänkt sinne; därför testar jag alltid sådana funktioner. Du kan också köra ett test genom att skicka ett e-postmeddelande till din iCloud Mail från ett annat konto. Alternativt kan du be dina vänner eller kollegor att skicka ett e-postmeddelande till din iCloud Mail och sedan kontrollera att e-postmeddelandet levereras till ditt vidarekopplingskonto.

Så här vidarebefordrar du specifika iCloud-e-postmeddelanden till ett annat konto

Metoden ovan skickar alla dina iCloud-e-postmeddelanden till ett annat konto, och under en period kommer ett annat konto att vara rörigt med oräkneliga meddelanden. Varför ställer du inte in regler på din iCloud Mail? På det här sättet kan du filtrera specifika e-postmeddelanden, och bara några få utvalda iCloud-e-postmeddelanden kommer att vidarebefordras till ditt annat konto.

Du kan be iCloud att filtrera specifika avsändare eller e-postmeddelanden med ett visst ord i ämnesraderna.

Följ de fyra första stegen som nämnts ovan.

Steg 1. När åtgärdsmenyn visas klickar du på Regler.

Alternativt kan du klicka på fliken Regler om dialogrutan Inställningar finns där på skärmen.

Steg 2. Klicka sedan på Lägg till en regel.

Steg 3. En liten ruta visas med titeln "Om ett meddelande" .

I den här rutan måste du fylla i ett villkor: Om ett meddelande är (från e-post-ID, adresseras till, är Cc'd till, adresseras eller Cc'd till, har ämne som innehåller och har list-id som innehåller) , sedan (villkor).

Om du till exempel får ett meddelande från din klient kan du flytta det till ditt mappval.

Glöm inte att ange e-postadressen för vidarebefordran.

Steg 4. Klicka på Klar- knappen; igen, klicka på Klar för att avsluta processen.

Senare kan du ta bort denna regel genom att klicka på fliken Regler. Klicka sedan på informationsikonen (i) och välj knappen Radera . En dialogruta frågar din bekräftelse. klicka på Delete-knappen igen för att bli av med den regeln.

Det är allt!

Loggar ut…

Vidarebefordra ett iCloud-e-postmeddelande är en av de användbara hackarna i ditt yrkesliv. Jag gillar särskilt dess förmåga att ställa in regler som gör det möjligt för mig att göra viktiga ändringar i min iCloud Mail.

Ta också en titt på inläggen nedan:

  • Ta bort aktiveringslåset på iPhone och iPad
  • Så här återställer du borttagna filer från iCloud på iPhone, iPad, Mac eller Windows
  • Så här inaktiverar du iCloud Photo Library på iPhone, Mac och Apple TV
  • Hur du hittar din Mac UDID för betatestning av Mac-apparna

Vill du vidarebefordra iCloud-e-postmeddelanden till ett annat konto? Tror du att regler har någon praktisk användning i ditt personliga eller yrkesmässiga liv? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found