Blogg

Så här rensar du Instagram-sökhistoriken på iPhone eller Android

Instagram är en av de snabbast växande platserna för unga användare. När de följer kändisar från Hollywood och TV lämnar de sin spår - sökhistorik. Även när de glömmer vad de sökte igår kväll, visar deras sökfält på Instagram snabbt vad de sökte när de trycker på det tomma utrymmet. Ett intelligent drag är att rensa Instagram-sökhistoriken på din iPhone eller Android-telefon innan du överlämnar den till andra.

Eftersom Instagram har samma användargränssnitt för iPhone och Android förblir processen att ta bort Instagram-sökhistoriken densamma på båda enheterna. Vi har listat några enkla steg för att bli av med sökhistoriken på Instagram.

Så här rensar du Instagram-sökhistoriken från din iPhone eller Android-telefon

Steg 1. Starta Instagram-appen på din enhet → Tryck på profilikonen längst ned till höger → Tryck nu på Hamburger-ikonen.

Steg 2. Tryck på Inställningar (kugghjulsikon).

Steg 3. Du kommer att landas på en skärm med ALTERNATIV. Bläddra ner och tryck på Säkerhet → Tryck på Rensa sökhistorik.

Steg 4. Tryck på Rensa sökhistorik en gång till och bekräfta genom att trycka på "Ja, jag är säker."

Det är allt!

All din Instagram-sökhistorik raderas. Om du vill bekräfta, kontrollera sökfältet. Knacka försiktigt på det tomma utrymmet i sökfältet så hittar du ingen sökhistorik.

Loggar ut…

Rengöring av cache från sökhistoriken håller dina sociala medieappar friska, följaktligen fungerar appar som Instagram, YouTube, Facebook och andra smidigt. Tidigare kunde användare ta bort Instagram-sökhistoriken från själva sökfältet. Nu finns det bara en metod för att utplåna cachen från den här sociala medieappen.

Du kanske också vill utforska:

  • Hur man laddar ner Instagram-videor på iPhone
  • Så här lägger du till musik till Instagram-berättelser på iPhone
  • Inaktivera Autoplay Video i Instagram på iPhone
  • Så här hittar du arkiverade Instagram-foton och berättelser på iPhone

Hur länge har du använt Instagram på din iPhone? Fortsätter du att städa sökhistoriken i Instagram? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found