Blogg

Bästa iPad-ritappar för artister 2021

Vi tittade på några av de coolaste ritapparna på iPad (för barn). Det finns en lika stor och blomstrande marknad för ritappar för professionella artister. Dessa iPad-ritappar, skapade till perfektion, kan hjälpa artister av alla slag: oavsett om det är digitalt, tryck, logotyp ... du heter det. Oavsett om du börjar lära dig mer om konst eller försöker hitta den specifika appen som hjälper dig att ta din konst till nästa nivå, det finns dussintals appar som hjälper dig.

# 1. Colorfy: målarbok

Det finns två huvudfunktioner, som jag vill se i min favoritritningsapp: tillgången på ett brett utbud av penslar och den gigantiska samlingen av bilder att rita. Och Colorfy har kryssat av båda dessa rutor.

Den gratis versionen av appen ger över 1 000 bilder att måla. Från vackra mandalor, blommiga till berömda målningar, det erbjuder ett brett utbud av foton att rita. Välj mellan ett antal borsttyper med avancerade effekter för att dekorera dina skapelser.

Det fantastiska AR-virtuella galleriet låter dig visualisera dina ritningar i den verkliga världen. Dessutom kan du gå med i det stora samhället för att se och dela ritningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Autodesk SketchBook

Det är från folket på Autodesk, så du vet att det är en kvalitetsapp. SketchBook är byggt / kört på samma grafikmotor som driver skrivbordsappen. Den här appen ger stöd för flera beröringar som ingen annan, med ett verktyg som är avundsvärt. Professionella artister kan skapa underverk med den här appen och ladda upp / dela dem direkt till olika tjänster (inklusive deviantART).

SketchBook levereras med ett enormt penselbibliotek. Appen låter dig också spela in dina konstsessioner så att du kan sammanställa dem till tidsfördröjningsvideor senare. Med anpassningsbara linjal- och ellipsverktyg kan du placera exakta linjer med optimal lätthet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw är en av de finaste skissapparna för artister. Det låter dig zooma upp till 64 gånger för att liva upp din konst. Med den här appen kommer du att kunna skissa med fem olika penntips.

Tack vare den justerbara opaciteten, färgen och storleken kommer du att pryda ditt mästerverk till fullo. Appen fungerar också med ett antal ritlager och bilder. Du får fullständig frihet att byta namn, justera, duplicera och slå ihop varje lager. Dessutom är den kompatibel med flera pennor. Adonit, Wacom, Apple Pencil and Pencil by 53, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Paper av FiftyThree

Tidningen av 53 är en mycket populär app för iPad. Även om det är en gratis app måste du göra flera köp i appen för att fylla din verktygsuppsättning med nödvändiga borstar, verktyg, paletter och mer. Men oavsett om du gör det eller inte, så fort du börjar använda papper, vet du att du har en fantastisk iPad-ritningsapp i handen.

Papper är bra för att organisera dina grejer. Det är fantastiskt för att skissa dina idéer och sedan förfina dem ytterligare för att lägga till lite färg och konsistens. Det är också coolt för ett snabbt logokoncept till ett raffinerat konstverk som du faktiskt kan visa upp.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Tayasui skisser

Tayasui Sketches är en vacker, underbart minimal ritapp för iPhone och iPad. IPad-versionen, som vi försökte, var riktigt fantastisk att skissa idéer, färga dem bra och exportera dem. Det bästa med Tayasui Sketches är att det är ganska lätt att använda på grund av det snygga användargränssnittet och enkla men ändå mycket effektiva funktioner.

Med Tayasui Sketches kan du använda lager för att experimentera med ditt konstverk. Med ett utan tvekan minimal men raffinerad penseluppsättning (utbyggbar med köp i appen) kan du komma igång med blyertsskisser och gå över till akvareller och mer. Appen har någon form av magisk känsla av minimalism som gör den ännu mer attraktiv för artister.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Ritdisk

Drawing Desk är där du kommer att behärska måleri, teckning, skiss och klotter. Vad som gör den här appen så fantastisk är ett brett utbud av verktyg som gör att du på ett utsökt sätt kan dekorera dina skapelser. Använd 3D-borstar, ett stort antal klistermärken och frimärken på bästa sätt för att göra din konst mer förtrollande.

Med hjälp av de mycket funktionella verktygen som penna, penna, överstrykningspenna får du det perfekta kommandot att skissa. Det har också live penseldrageffekter som gör att du kan göra dina foton mer tilltalande.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Skapa

Savage Interactive's Procreate är branschledande när det gäller en iPad-ritningsapp. Det är en av de finaste iPad-apparna för artister som vill skapa imponerande konstverk. Funktioner som 250 nivåer av ångra och göra om, automatisk spara funktionalitet, avancerad snabbmeny och flera mycket användbara verktyg gör denna app ett måste för kreativa människor.

Det finns 128 imponerande borstar som låter dig designa fantastisk konst obefläckat. Det dubbla strukturerade borstsystemet ger dig mer känsla. Dessutom kan du enkelt vässa, lägga till brus och till och med välja flera lager för att få liv till din kreativitet.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 8. Sketch Club

Sketch Club är rent kul att använda. Belastad med en mängd olika verktyg ger den en rik skissupplevelse. Den har lagerfilter så att du kan justera färger, brus, karaktär, oskärpa etc.

Appen låter dig använda upp till 64 lager. Du har friheten att finjustera varje lager efter behov. Dessutom finns det massor av färgteman som du kan konfigurera för att försköna dina skisser med aplomb.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 9. Doodle Art

Doodle Art är en pärla för kreativa människor. Appen är lysande för att skissa, måla och rita. Den har alla möjliga färger för att rita fantastisk konst.

Om du vill ha något mer spännande har du också möjlighet att anpassa färg. Beroende på ditt behov ändrar du borstens sida och opacitetsinställningar. Det ger 200 klistermärken gratis. Genom köp i appen kommer du att ge den här appen att tillgodose dina behov.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Inspire Pro 

Inspire Pro är förmodligen den enda appen du behöver rita, skissa och måla. Om jag skulle beskriva det enkelt, skulle jag säga att Inspire Pro har allt en konstnär behöver. Funktionerna inkluderar ett omfattande utbud av borststilar med mycket anpassning och kontroll. Med Inspire Pro kan du anpassa användargränssnittet för att uppfylla dina krav.

Den har så många som 80 borstar av hög kvalitet som krita och texturer, oljefärg, airborstar, grundläggande former att välja mellan. 70 fler briljantsborstar har delats in i sju uppsättningar komplexa former, Paint Splatter, Spray etc. De borstar med dubbla strukturer ger dig mer bekvämlighet att skissa med önskad effekt. Ännu bättre, det låter dig förbereda en duk i alla storlekar upp till 16K.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Loggar ut

Vilka av dessa appar har du valt för att ge din kreativitet vackra vingar och varför? Finns det någon app du vill inkludera i den här appen? Låt din värdefulla feedback komma över.

Även om alla dessa appar är ganska imponerande och värda att ge ett seriöst utseende, kan du välja den som passar just ditt behov mest. Jag är säker på att alla dessa appar skulle leva upp till dina höga förväntningar med ett bättre resultat.

Som artist vill du ta en titt på dessa relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone- och iPad-ritningsappar
  • Doodle-appar för iPhone och iPad
  • Bästa tunna spetspennan
  • Bästa stylus för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found