Blogg

Bästa iPad Pro 10.5 Heavy Duty-fodral 2021

Med den extremt robusta konstruktionen kan fodralet motstå stötar obefläckat. Den levereras med ett inbyggt stativ för att ge en härlig handsfree-upplevelse. Vill du kolla in vad som finns mer i väntan på dig? Gå över för att bläddra bland de 10,5-tums iPad Pro-tunga fodral!

 1. ZUGU-CASE
 2. BRAECN
 3. MoKo
 4. BENTOBEN
 5. TSQ
 6. Poetic TurtleSkin
 7. SKYLMW
 8. Valkit
 9. TianTa
 10. Fintie

1. ZUGU-CASE

iPad Pro har börjat byta ut din bärbara Mac-dator och tillverkare av tillbehör har antydan. Därför designar tillverkare som ZUGU-CASE iPad Pro-fodral som är kraftiga i profil och flexibla i användning. ZUGU-CASE har använt glasfibermaterial som har genomgått flera kvalitetstester.

Sedan användare har börjat använda iPads som bärbara datorer har ZUGU-CASE installerat ett magnetiskt kickstand med åtta säkra betraktningsvinklar. Oavsett om du sitter på soffan eller på kontoret kan du justera vinkeln och använda din iPad som en bärbar dator.

USP: Åtta betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

2. BRAECN

iPad Pro-storlek gör det obehagligt för dig att hantera. BRAECN erbjuder en välkommen lösning: handrem och axelrem. När du är på kontoret eller hemmet kan du använda en handrem för att hålla din iPad stadigt i handen. Utanför kontoret kan du hänga din iPad från axeln med ett långt band.

Bortsett från bekvämligheten har BRAECN tagit tillräckligt hand om din iPads skydd, och just därför har varumärket kombinerat plast och silikonmaterial. Denna kombination gör fodralet stötsäkert eftersom det kan motstå stötar från droppar och stötar. De 3 mm upphöjda kanterna för att skydda din iPads skärm.

USP: Hand- och axelremmar

Kolla in på Amazon

3. MoKo

MoKo behöver ingen introduktion. Detta märke har framgångsrikt huggat en nisch i iPhone-tillbehör. Detta iPad Pro tunga fodral från MoKo är den bästa följeslagaren till din surfplatta eftersom den levereras med flera funktioner. Det robusta skyddsfodralet i två lager kräver särskild uppmärksamhet eftersom det kan tåla droppar, stötar och stötar.

Även om du befinner dig mitt i många åtgärder, bör du inte bry dig om din dyra surfplatta. Detta fodral är tillverkat av högkvalitativt material och utrustat med PC-skal och flexibelt TPU. För säkerheten för din iPad-skärm har MoKo också byggt ett skärmskydd.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

4. BENTOBEN

Njut av ditt livs lila lapp med BENTOBEN: s kraftiga fodral i lila. Detta robusta fodral från BENTOBEN utstrålar feminina drag, men när du håller det i dina händer visar väskan sina muskler. Det slagtåliga fodralet pryder hybridhårt PC-material i kombination med en mjuk silikonskal. Den är stötsäker men tunn så att din surfplatta inte blir skrymmande.

Det mjuka silikonmaterialet ger dig ett halksäkert grepp; du kan röra dig avslappnat utan att behöva oroa dig för din surfplatta. Bättre hantering är en välsignelse när du måste gå genom trånga platser och ha din surfplatta i handen.

USP: Halkfritt mjukt silikon

Kolla in på Amazon

5. TSQ

Här är ytterligare ett tungt iPad Pro-fodral med två remmar - för dina händer och axlar. Det robusta fodralet från TSQ iPad ger 360-graders skydd till din premiumplatta. TSQ har använt en plaststötfångare på baksidan för att motstå hög slag. Dessutom erbjuder den ett robust 360-graders fällbart kickstand för att titta på videor.

TSQ har använt tre lager av en hybridförsvarare för att ge extra skydd till din iPad Pro. Din surfplatta är skyddad av ett robust PC-skal, droppskyddande silikon yttre skydd och en främre ram. Denna flerlagersäkerhet säkerställer att din surfplatta är säker i kokongen.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

6. Poetic TurtleSkin

Erbjud ditt iPad ett starkt försvar mot oavsiktliga fall. Med Poetic TurtleSkin kommer din surfplatta att komma oskadd från alla stötar tack vare det kraftfulla yttre skalet. Sköldpaddsskalens design ökar inte bara styrkorna utan ger också bättre grepp.

Kvalitetssilikonkonstruktionen är ganska mjuk vid beröring. Medan utskärningarna ger enkel åtkomst till alla funktioner, låter de responsiva knapparna dig enkelt styra din enhet. Dessutom finns TurtleSkins fodral i fyra attraktiva färger inklusive svart, blå, grön och lila.

USP: Giftfritt silikon

Kolla in på Amazon

7. SKYLMW

Tunga fodral med breda och upphöjda kanter hindrar vanligtvis användare från att skriva på skärmtangentbordet. SKYLMW har tagit särskild hand om den här feedbacken och utformat detta tunga fodral som gör att du enkelt kan interagera med din iPad-skärm. Du kan använda Notes-appen och andra produktivitetsappar med anmärkningsvärd enkelhet och finess.

Detta barnvänliga iPad Pro-fodral är enkelt att installera. SKYLMW vet att du kommer att använda din surfplatta som en ersättning för en bärbar dator, och därför har den tillhandahållit kickstand för bättre bekvämlighet. Du kommer att älska att titta på videor och skriva långt innehåll på din stora surfplatta.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

8. Valkit

Valkit har packat två viktiga funktioner i detta tunga fodral: lätt och tunn design. Människor tänker knappast på att ett tungt ärende är tunt. Men Valkit har gjort det möjligt med sin utmärkta design och fantastiska teknik. Detta halvgenomskinliga, mattfodrade fodral har en robust profil.

Missa inte det extra skyddet för fyra hörn; Valkit har bearbetat dessa hörn med högkvalitativ TPC, som är tjockare för att undvika skador när du släpper din iPad av misstag.

USP: En fäst pennhållare

Kolla in på Amazon

9. TianTa

TianTa presenterar en rad färgglada iPad Pro-fodral för barn. Eftersom barn är mer benägna att tappa surfplattan har TianTa installerat två remmar för att bära din iPad i handen och hänga ner den på axeln. Silikonhud, plastram och ett plastskal skapar skydd i tre lager för din iPad.

Väskan är exakt klippt så att dina barn snabbt kan komma åt viktiga knappar och portar på sin iPad. Det vridbara kickstanden låter dig justera skärmen på din surfplatta medan du tittar på videor och använder FaceTime-appen.

USP: Barnvänlig design

Kolla in på Amazon

10. Fintie

Finties magiska ring Tuatara är en anmärkningsvärd funktion i detta tunga iPad Pro-fodral. Med den här ringen kan du hålla din surfplatta säkert i dina händer, och samma ring kan användas som en kickstand för att titta på videor. Du kan justera ringen i vertikalt och horisontellt läge och finjustera olika vinklar.

Fintie har använt två lager TPU-hud och PC-skal för att skydda din iPad Pro mot stötar och stötar. Kontrollera också en dedikerad Apple Pencil-plats för att alltid ha din penna med dig. Det inbyggda skärmskyddet skyddar din iPad-skärm från repor.

USP: Magisk ring

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Din favorit?

Vilket av dessa tunga fall har imponerat på dig? Låt oss veta namnet och den kvalitet du gillat i skyddsdräkten.

Personligen är den kvalitet jag gillar mycket i dessa fall den robusta konstruktionen som ger en pålitlig skydd för din iPad mot droppar. Dessutom finns de tillgängliga till överkomliga priser.

Du vill också komma ikapp med dessa topplistor för iPad-tillbehör:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found