Blogg

Bästa iPhone 7-fodral 2021

iPhone 7 har fått tummen upp från monterfläktar och tekniska experter. Domen har helt gått för den senaste smarttelefonen, tack vare de mest kraftfulla inre. Uppmanad att vara bäst av Apple, har det mördaren att vinna kampen om överhöghet. Med tanke på din ständigt föränderliga smak har vi redan gjort ett helt inlägg för de bästa iPhone 7-fodralen. Nu är det dags att gå till de mest skyddande men ändå exceptionellt snygga iPhone 7 Bumper Fodral . Låt oss kolla upp det!

Bästa iPhone 7- fodral

 1. RhinoShield CrashGuard
 2. RANVOO ARMOR
 3. Angeo
 4. Elago
 5. ANHONG
 6. Moko
 7. Spigen
 8. LUVVITT
 9. JETech
 10. ULAK
 11. SUPCASE
 12. Trainium Clarium-serien

1. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard stötfångarfodral är mycket skyddande och kan skydda din enhet från stötar. Hård polykarbonatkonstruktion i kombination med den matta strukturen ger ett bättre grepp som förhindrar droppar.

Med militärskyddet tål det stötar från droppar upp till 11 fot. Den robusta designen med de exakta utskärningarna för portar och knappar passar snyggt på iPhone. Slutligen finns stötfångarhöljet i 13 vackra färger som vitt, lila, mörkblått etc.

USP: Militärt fall

Kolla in på Amazon

2. RANVOO ARMOR

RANVOO ARMOR har den kompakta designen som sitter perfekt på iPhone. Kombinationen av metall och silikon ger en ultratunn look. Den stötdämpande inre ramen i TPU-material skyddar repan på enheten.

Flygplansaluminiummetall kan tåla droppens påverkan. Den upphöjda TPU-ramen håller skärmen och kameran skyddad och låter dem inte röra marken. Eftersom det är väldigt flexibelt har du inga problem med att installera och ta bort fodralet.

USP: Dual Protection

Kolla in på Amazon

3. Angeo

Skön. Det är en ordbeskrivning för ärendet. Det skiljer din iPhone från andra. Mjuka TPU-kanter med livlig färg, medan helt transparent baksida lägger till en gnista till din iPhone. Bortsett från skönhet skyddar fodralet också din enhet från vanliga fall tack vare de upphöjda hörnen.

Kameran skyddas också av ett upphöjt lager. I de flesta tydliga fall finns inga tillgängliga färgalternativ. I den här får du välja mellan sex olika färger.

USP: Sex färgalternativ

Kolla in på Amazon

4. Elago

Letar du efter ett mycket hållbart stötfångarfodral med exceptionell kvalitet? Elago kan vara ett enkelt val för dig.

Detta stötfångarhölje har Lexan-harts som hjälper det att hålla längre. Det dubbla skiktet som görs med TPU- och polykarbonatmaterial ger maximalt skydd mot droppar. Det tydliga hörnet högst upp möjliggör enkel installation och borttagning.

USP: 1 års brottgaranti

Kolla in på Amazon

5. ANHONG

ANHONG är designat av premium TPU och hårt polykarbonat och har militärt skydd för din iPhone 7. Den oleofoba beläggningen gör den inte gul på länge. Även om fodralet är transparent är det motståndskraftigt mot fingeravtryck. Fodralets kanter är något upphöjda och skyddar skärmen och kameran från repor.

När det gäller hörnskydd har fodralet höjt alla kanter för att skydda din iPhone från vanliga fall och stötar. Sammantaget är det ett utmärkt fall med rättvis prissättning.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

6. Moko

Detta fodral från Moko är också helt transparent, men den stora skillnaden är stötfångaren. Hörnen är synligt upphöjda och det ökar säkerheten för din enhet. Som alla andra har även detta höjt skiktet runt kameran och skyddat det från grunden när det placeras på skrivbordet.

Den består av hårdskalig PC och mjuk TPU, vilket gör den hållbar under lång tid. Fodralet kanske inte är ett idealiskt alternativ för iPhone 7 Jet Black eftersom bubblor ibland märks. Slutligen finns det sex färgalternativ tillgängliga.

USP: Synligt upphöjda hörn för extra skydd

Kolla in på Amazon

7. Spigen

Mobila produkter från Spigen är alltid av högsta kvalitet. Detta stötfångarfodral för iPhone 7 är inte annorlunda. Väskan har luftkuddteknik som skyddar din iPhone från normalt slitage. Baksidan är gjord av hård PC medan stötfångarna är gjorda av mjuk TPU som ger bra grepp tillsammans med hållbarhet.

Som alla andra har även detta höjt hörnen tillsammans med upphöjt lager runt kameran. Slutligen finns det fem ljusa färgval tillgängliga.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

8. LUVVITT

LUVVITT stötfångarfodral har en tydlig hård bakpanel och mjuka, flexibla kanter som är utformade för att inte bara göra ett snyggt par med din iPhone utan också ge det önskade skydd mot droppar.

Det förstklassiga japanska polykarbonatmaterialet med reptålig beläggning är precis vad din iPhone behöver för att vara skyddad mot fall. De upphöjda läpparna både på framsidan och baksidan skyddar skärmen såväl som bakpanelen från repor. De flexibla gummikanterna möjliggör utmärkt grepp.

USP: Kristallklart fodral

Kolla in på Amazon

9. JETech

Detta stötfångarfodral från JETech är enkelt utan skönhetsfilter, men det gör jobbet mycket bra. Höjda hörn och upphöjt lager runt kameran skyddar din iPhone från repor. Den tydliga baksidan låter dig flagga med att Apple-logotypen och exakta skärningar ger dig obehindrad åtkomst till alla iPhone-portar och funktioner.

Fodralets baksida är gjord av stark PC medan stötfångaren är tillverkad av TPU. Det bästa är att även om det är ett transparent material blir det inte gult med tiden. Slutligen finns det sex färgval tillgängliga.

USP: Anti-gult material

Kolla in på Amazon

10. ULAK

Till skillnad från de flesta fall är den här inte transparent, men skyddet det erbjuder är oklanderligt. Skalet skyddar din iPhone med allround 7. Höjda kanter och extra lager runt kameran för att skydda mot repor och andra normala fall och stötar. Även om fodralet inte är helt transparent, erbjuder det ett stort snitt på baksidan för att flagga Apple-logotypen.

Det finns exakta skärningar som ger din felfria tillgång till alla portar och funktioner på iPhone. Slutligen finns det ett brett utbud av färgval tillgängliga.

USP: Extra skydd

Kolla in på Amazon

11. SUPCASE

Letar du efter ett fantastiskt bumperfodral för att matcha din svarta iPhone 7? SUPCASE stötfångarfodral med den attraktiva designen tillsammans med det minimalistiska utseendet kan vara en bedårande följeslagare till din nya iPhone.

Konstruerad med användning av stötdämpande TPU och PC-material, det är exceptionellt robust. Den upphöjda ramen låter inte repa skada skärmen på din smartphone. Det sitter snyggt och erbjuder ett grepp för att hålla enheten bekvämt. SUPCASE stötfångare finns i fyra färger.

USP: Förhöjd ram

Kolla in på Amazon

12. Trainium Clarium-serien

”Clarium Series” är både ytterst skyddande och modernt. Det dubbla skyddets lager med stötdämpande ram och den robusta kroppen, det ger din iPhone fullständig skydd.

Den smala, transparenta designen slår elegant på smarttelefonen. Det är ingen olägenhet att trycka på knappar eller komma åt portarna. Dessutom finns Clarium Series i fyra färger.

USP: Livstidsgaranti

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Sammanfatta:

Förutsatt att dessa stötfångarhöljen har klarat sig från alla aspekter. Tillverkade av högkvalitativt material, de har mycket skyddande och tålig. Vilken väljer du att para ihop med din iPhone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan. Om det finns något stötfångarhölje, vill du se i listan, informera mig om det.

Du vill ha en smyga:

 • Bästa iPhone 7 Kickstand Fodral
 • Små fodral till iPhone 7
 • Bästa iPhone 7 Folio-fodral
 • Läderfodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found