Blogg

PhoneClean Review: För Mac och Windows

Precis som alla andra konstgjorda enheter behöver iPhone också vård för att fungera smidigt och leverera önskad prestanda. Om den inte får tillräcklig uppmärksamhet kan smarttelefonen bli rörig för utrymme; förlorar därmed den berömda hastigheten.

Saker och ting staplas verkligen mycket på iPhone precis som på datorn: surfcache, appcache, oönskade filer, cookies som kan vara potentiellt farliga. Du förstår driften rätt? Det finns massor av data på din iPhone som oftast inte behövs men som fortfarande använder mycket utrymme på din iPhone. Ibland går det i flera gigabyte och det kan vara rörigt. Så hur tar man enkelt bort dessa oönskade filer och förhindrar att iPhone trasslar?

PhoneClean Review: Rensa upp iPhone-cache och återställ värdefullt utrymme

Att rensa bort allt ogräs kan vara enkelt med programvara som PhoneClean. Om du har känt iMobie, har de producerat en fantastisk programvara för iPhone som AnyTrans, PhoneTrans, etc. PhoneClean har varit en riktigt cool mjukvara. Det har blivit ännu bättre i sin senaste version - PhoneClean 4 som hjälper dig att rengöra din iPhone och återvinna ledigt utrymme. En massa.

Rensar upp ett antal skräpfiler

Det finns massor av saker som bara ligger på din iPhone som kan rensas för att återvinna mycket utrymme. Med PhoneClean kan du enkelt rensa bort alla överflödiga filer, cache, cookies. Det som gör det mycket kompetent är möjligheten att spåra alla skräpfiler och bli av med dem utan problem.

Här är vad det rensar av ...

  • Skräpfiler som skapas när du installerar, kör eller använder en app
  • Offline-filer
  • Webbläsarcache
  • Appcache
  • Skriptfiler (webb)
  • Småkakor
  • Synkroniserade mediefiler
  • Delvisa nedladdningar

Erbjuder nödvändig integritet, säkerhet

Vad jag särskilt gillar med programvaran är hur enkelt det är att rensa saker från din iPhone utan att förlora någon data eller app. Dessutom ger den den välbehövliga integriteten och säkerheten för dina viktiga data eller känslig information. Därför kan du helt lita på att inte bara bli av med onödiga filer med önskad bekvämlighet utan också erbjuda skydd för din personliga information.

Mer bekvämlighet

Vidare går kontrollnivån några lager djup. Du kan till exempel välja de appar som du vill rensa cacheminnet för. Om du inte vill städa upp vissa appar, har du absolut frihet att lämna dem. Jag tycker att den här funktionen är mycket användarvänlig eftersom den låter dig välja vad du vill rengöra.

Domen

Enkelt uttryckt fungerar PhoneClean perfekt för att låta dig städa upp de överflödiga filerna och spara din iPhone från att bli helt trasslig. Och det är det som gör det till en bra mjukvara.

Du har en iPhone och behöver lite utrymme (eller massor av den); PhoneClean är vad du ska använda för att hålla smarttelefonen ren.

Ettårsprenumerationen är tillgänglig till 19,99 USD för en dator. Medan familjelicensen är tillgänglig för $ 39,99 för 5 datorer och Mac, kommer den personliga licensen till $ 29,99. Den är tillgänglig för både Windows och Mac.

  • PhoneClean Pro för Windows ($ 39,99)
  • PhoneClean Pro för Mac ($ 39,99)

Vad tycker du om PhoneClean? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found