Blogg

Bästa iPhone X-ringhållare 2021

Den enda kvalitet som jag inte kan kontrollera när jag köper ett fodral till min iPhone är förbättrat grepp. Det beror på att den erbjuder den nödvändiga flexibiliteten för att hålla en enhet bekvämt. Som ett resultat är det mindre troligt att telefonen glider ur händerna. Och när vi pratar om att ha halkskydd skulle det vara ett stort misstag att förbise ett ringfodral. Det var därför jag tyckte att det är värt att göra en speciell samling av de bästa iPhone X-ringhållarna.

 1. ICONFLANG
 2. Ägare
 3. Neivi
 4. Lontect
 5. CoverON RingCase-serien
 6. Vofolen
 7. Peyou
 8. Elegant val
 9. WATACHE
 10. Chitri

1. ICONFLANG

ICONFLANG har fått fyra stjärnor av mer än 350 kundrecensioner. Om jag tittar på vad detta ringhållare har att erbjuda kan jag säga att det förtjänar att vara ett av de finaste valen.

Väskan har en hybridkonstruktion som kan tåla stötar. Om du använder en telefonhållare för att få bättre handsfree-upplevelse på enheten, passar dess kompatibilitet med magnetiska bilfästen i ditt behov.

Den strukturerade ytan är inte bara halksäker utan också smutsfri. Så du kan förvänta dig att omslaget behåller sin känsla länge. Ännu bättre, ICONFLANG finns i så många som 12 attraktiva färgalternativ inklusive rött, marin, svart och mer.

USP: Hållbar hybriddesign

Kolla in på Amazon

2. Ägare

Ett snyggt och tydligt skal som låter din iPhone X lysa igenom. Detta TPU-fodral är ganska lätt och passar perfekt runt smarttelefonen. Och med den texturerade finishen alltid där för att pryda din handflata, kommer det att vara en bekväm upplevelse att hålla enheten.

Ringhållaren är helt vridbar, vilket gör att du kan ställa upp din smartphone i önskad riktning. Så förvänta dig att dina handsfree-videosamtal ska vara roliga.

Tack vare närvaron av magnetplatta kan Ownest-ringfodral också fungera med magnetiska bilfästen. Utöver allt kan de fyra charmiga färgalternativen som guld, rött, silver och svart göra en fantastisk matchning med din eleganta outfit.

USP: Elegant och elegant design

Kolla in på Amazon

3. Neivi

En flaggskeppssmartphone som iPhone X behöver en lika charmig följeslagare för att fortsätta se tilltalande ut för ögonen. ”Neivi” har elegansen att vara en lämplig partner för iPhone.

Vid 0,9 mm har Neivi en tunn struktur som snäpps runt iPhone fläckfritt. PC-materialet av hög kvalitet gör det lite mer reptåligt.

Med den strukturerade ytan känns utsidan inte halt alls. Ännu bättre, de fem färgvarianterna som svart, blått, guld, rött och rosaguld gör det lättare att handplocka ett matchande omslag.

USP: Mjuk texturerad yta

Kolla in på Amazon

4. Lontect

Vill du låta din iPhone X glöda utan några hinder? Välj Lontect clear case. Detta fall kan lita på att uthärda mindre stötar och förhindra repor. Med det mjuka TPU-materialet är det väldigt flexibelt.

Därför kan du enkelt installera och ta bort det. Slät texturerad yta ger bättre grepp samtidigt som smuts och fingeravtryck hålls borta. Dessutom finns Lontect i två färgalternativ: svart och rosaguld.

USP: Rensa profil

Kolla in på Amazon

5. CoverON RingCase-serien

Det är alltid fantastiskt att förstärka stilkvoten. Men det borde inte alltid ske på bekostnad av skyddet.

CoverON RingCase-serien försöker göra en bedårande följeslagare till iPhone utan att skyddsfaktorn äventyras. Således kan du få det bästa av båda världarna.

Den robusta hybridkonstruktionen (PC & TPU) kan enkelt överleva stötar. Kolfiberacenter förbättrar utseendet, medan de släta sidorna gör det bekvämare att bära smarttelefonen.

Dessutom kommer RingCase Series-fodral i fyra märkbara färgalternativ som svart, grå, mintgrön krökt och rosaguld.

USP: Kolfiberaccent

Kolla in på Amazon

6. Vofolen

Om du tänker på att flagga med din smartphone utan att riskera din iPhones säkerhet skulle Vofolen vara vägen att gå. Väskan har en transparent design och har en stötdämpande ram. Som ett resultat gör det att din enhet kan visa upp designen och håller också uthålliga stötar.

En annan fördel med att ha den gummerade stötfångaren är det mycket förbättrade greppet. Införandet av magnetplattan gör att Vofolen kan arbeta med magnetiska bilfästen. Och på grund av den roterbara ringen kommer du att kunna se media i liggande och stående läge.

USP: Robust design med förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

7. Peyou

Peyou har en snygg och kompakt profil som ser till att passa perfekt på iPhone. Höljets dubbla lager har förstärkts av högkvalitativt silikon och PC-material. Medan det robusta utsidan motstår stötar, håller den mjuka interiören nötning på ett rättvist avstånd.

Halkfri yta ger bättre grepp, medan de släta knapparna är lätta att trycka på. Ring gör rollen som kickstand beundransvärt genom att förbättra din medieupplevelse. Dessutom finns Peyou i fyra färgalternativ som svart, guld, mynta och roséguld.

USP: Inre lager av silikon

Kolla in på Amazon

8. Elegant val

Elegant Choise lever upp till sitt namn. Den iögonfallande profilen gör det till ett bra val för iPhone.

Elegant Choise är tillverkat av mjukt TPU-material och har en texturerad yta. Kåpan har en avtagbar ring så att du kan ta bort den när den inte behövs.

Med den inbäddade metallen är den också utformad för att fungera med magnetiska bilfästen. Så förvänta dig att din handsfree tid på enheten fortsätter att vara smidig. När det gäller färger kommer detta vackert designade fodral i blått, svart, rött och rosa.

USP: Iögonfallande profil

Kolla in på Amazon

9. WATACHE

Om det är dags att stjäla showen, skulle du gärna ha WATACHE. Den glittrande designen med snäckskalsmönster ser fantastiskt ut, vinnande ögonbollar med lätthet.

Blingringen pryder designen ytterligare och låter dig också använda din smartphone handsfree. En annan anmärkningsvärd funktion är att 3D-rhinestone kan behålla sin högsta kvalitet länge.

Tack vare det flexibla TPU-materialet och stötfångardesignen kan designväskan motstå låg påverkan. Och ja, både det vita och rosa.

USP: Glittrande design

Kolla in på Amazon

10. Chitri

Sist men inte minst har Chitri alla funktioner inte bara för att vara en följeslagare för iPhone utan också hålla den skyddad även från otäcka stötar. De dubbla konstruktionsskikten (akrylbunden och TPU) kan lita på för att absorbera stötar och även förhindra repor. De mjuka strukturerade sidorna ger ytterligare grepp som förhindrar droppar.

Perfekta bildutskärningar ger smärtfri åtkomst till kamera, port och högtalare. Knapparna är ganska känsliga och ger bättre klick. Den roterande ringen gör din medieupplevelse bättre. Slutligen är metallringen magnetisk och du kan också montera iPhone på bilmontering.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

Det är allt! Jag antar att du har gillat att utforska dessa finaste ringfall tillsammans med mig.

Ditt val?

Det är dags att meddela oss namnet på ärendet som du gillat. Berätta också vilka egenskaper du vill se i ett toppringfodral.

Du kanske vill hänvisa:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • iPhone X Bumper Fodral
 • Bästa iPhone X Clear-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found