Blogg

Bästa iPhone 6-bilfästen 2021

Det finns två främsta skäl - att spåra min minnesvärda resa och navigera med GPS - varför jag föredrar att ha bilfästen när jag kör. Dessutom ger de enastående handsfree-upplevelse. Med tanke på alla fördelar och nackdelar har jag valt ut de bästa iPhone 6 Plus-bilfästena för att hjälpa dig att enkelt hitta det lämpligaste valet för dina specifika behov. Med dessa bilhållare kommer du att kunna låsa och låsa upp din smartphone så enkelt som möjligt. 360-gradersrotationen ger liv åt din tittarupplevelse. Ännu viktigare är att de bekvämt kan hålla fast vid de flesta ytor. Låt oss dyka över för att se vad de 10 bästa bilfästena för iPhone 6 har att erbjuda!

1. HoHoHoHot

HoHoHoHot bilfäste har en mycket funktionell design. Den är lätt och har en säker låsmekanism.

Du kan bekvämt låsa och släppa din smartphone. Bilfästet har sugkoppen som sitter fast på de flesta ytor. Den stöder smartphones med en bredd mellan 2,0 ″ -4,2 ″.

På grund av 360 graders rotation ger den en optimal betraktningsvinkel. Därför har du en bättre handsfree-upplevelse när du är på språng.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

2. SOAIY

Vad som gör SOAIY till ett briljant val är en 3-i-1-funktionalitet. Bilfästet har utdragbart grepp tillsammans med halkfria fötter och magnetfäste som gör att du kan hålla din smartphone fast. Flexibel svanhals, liksom 360 graders rotation, ger en bättre betraktningsvinkel.

Den har en sidoknapp med ett tryck som ger fantastisk enhandsmanövrering. Billaddaren levereras med dubbla USB-portar så att du kan ladda två enheter samtidigt. Den har också en LED-skärm bil voltmeter cirkulärt som visar fordonets batterispänning; enhetens laddningsspänning och laddningsström.

USP: 3-i-1-funktionalitet

Kolla in på Amazon

# 3. Getron

Jag har hittat “Getron” ganska bra. Den är välbyggd och har en ganska stark sugkopp med den klibbiga gelén som hjälper den att enkelt fästa vid vindrutan.

Den vadderade ryggen och hållararmarna med gummi skyddar din iPhone mot repor. Tack vare 360-gradersrotationen kan du placera din iPhone både vertikalt och horisontellt.

Med frigöringsknappen kan du snabbt avinstallera din enhet. Den kurviga designen gör att den kan hålla din iPhone säkrare.

USP: Vadderad rygg

Kolla in på Amazon

# 4. Bestrix

Bestrix är unik när det gäller funktionalitet. Genom att dra full nytta av bil- eller båt-CD-spelare håller den din smartphone fast för en fantastisk synvinkel. Bilfästet har 360 graders vinklat huvud som låter dig justera din enhet enligt bekvämligheten.

De vadderade plasthållarna håller din iPhone intakt och skyddar den också från grunden. På grund av den starka konstruktionen är den mycket hållbar.

USP: Dämpade plasthållare

Kolla in på Amazon

# 5. iOttie

Det som gör iOttie-bilfäste så praktiskt är monteringssystemet med en knapptryckning som gör att du enkelt kan låsa och släppa enheten. Den levereras med en mycket klibbig gel som fastnar fast på de flesta ytor.

Dess teleskopiska armar kan förlängas upp till ytterligare tum för att få bättre visningsalternativ. Bilmonteringshållaren håller din enhet intakt; erbjuder en bekvämare betraktningsvinkel. De halkfria armarna säkerställer att din iPhone förblir på plats.

USP: Teleskopisk arm

Kolla in på Amazon

# 6. Mpow

Mpow har infört en robust bilmontering. Med den utdragbara armen (från 4,6 tum till 6,6 tum) låser den din smartphone säkert och håller enheten intakt.

Den säkra sugningen gör att du snabbt kan hålla fast vid instrumentbrädan och de flesta andra ytor. En anmärkningsvärd funktion är att den inte lämnar några märken eller rester efter sig. Tack vare det vridbara kulhuvudet som kan roteras 360 ° kommer du att kunna placera din iPhone i önskad riktning.

USP: Säker sugkudde

Kolla in på Amazon

# 7. Exogear iPhone bilmontering

Om bekvämlighet och säkerhet sitter precis ovanpå alla andra funktioner för dig, gör Exogear Exomount en allvarlig tanke. Fästehållaren har konstruerats med högkvalitativt material och erbjuder den nödvändiga vården till din enhet medan du håller den säkert.

Oavsett om det ger en fantastisk betraktningsvinkel eller extremt bekväm monterings- / demonteringsupplevelse, borde det förtjusande leva upp till uppgiften. Dessutom behöver du inte ta bort fodralet från din enhet för att installera det.

USP: Halkfritt gummigrepp

Kolla in på Amazon

# 8. Macally

Vad som skiljer "Macally" från resten är neodymmagneterna som gör den upp till 50% starkare än andra traditionella bilfästen. Med sugkoppen gel pad kan du bekvämt fästa den på instrumentbrädan. Ännu viktigare, det lämnar inte rester bakom när det tas bort.

360 ° rotation ger dig fullständig frihet att placera din iPhone i önskad vinkel. Den robusta teleskoparmen sträcker sig upp till 6,5 tum. Dessutom får du fyra olika metallplattor som cirkel-, rektangel-, diamant- och hjärtplattor som kan fästas på olika mobila enheter.

USP: Starka neodymmagneter

Kolla in på Amazon

# 9. Koomus iPhone bilmontering

Välj Koomus K2 bilfäste för optimal tittarupplevelse. Vad som hjälper det att erbjuda en fantastisk handsfree-upplevelse är en 360-graders rotation. Den levereras med en töjbar hållare som rymmer upp till 3,27 tum breda föremål.

Det finns en knapptryckare som gör montering eller demontering mycket enklare. Dessutom kan du montera din enhet med valfritt skyddsfodral.

USP: 3M Gel Pad

Kolla in på Amazon

# 10. Vansky

Vansky är utformad för att vara ett lättanvänt bilfäste. Du kan använda den här telefonhållaren för att montera enheten på instrumentbrädan, luftventilen och till och med vindrutan. Det är den super praktiska sugkoppen som gör att den kan hålla sig intakt medan du håller enheten.

Detta bilfäste har stöd för enheter med 6,7-9,7 cm skärmstorlekar. Den utdragbara armen med ergonomiskt grepp ger dig önskan att placera din enhet enkelt. Dessutom har den en speciell knapp som låter dig snabbt släppa iPhone.

USP: Utdragbar arm med ergonomiskt grepp

Kolla in på Amazon

Avslutar!

Har dessa bilfästen stått upp till märket i ditt syratest? Jag skulle gärna vilja veta din värdefulla feedback och den kvalitet du alltid vill se i ett förstklassigt bilfäste.

Du kanske också vill kolla in dessa listor:

  • Bästa iPhone 6/6 Plus billaddare
  • Bästa iPhone 6/6 Plus Power Banks
  • iPhone 6/6 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6/6 Plus dockningsstationer

Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found