Blogg

Bästa iPhone 6 Plus Clock-Radio-dockningsstationer 2021

Vill du att din iPhone-docka ska vara mer än bara en bra laddare? Jag rekommenderar att du tittar på några av de bästa dockningsstationerna för klockradio som är utformade för att fungera med iPhone 6 och 6 Plus. Bortsett från att ladda din iOS-enhet säkert kan dessa blixtdockor öka din musiktid. Och bara om du ofta kommer sent på kontoret eller college kan du också dra nytta av de dubbla larmen för att aldrig låta din tid lämna dig!

# 1. iHome iPL23

iHome är känt för att producera den finaste blixtdockan med högtalaren. Och jag förväntar mig att iPL23 har alla egenskaper för att vara ett beundransvärt laddningsställ.

Höjdpunkten i denna dockningsstation är den bedårande ljudkvaliteten som drivs av reson8) högtalarkammare. Kraftfulla drivrutiner levererar tung bas som gör att din musik låter fantastisk.

Dubbla larm hjälper dig att hålla dig synkroniserad med din tid, medan vilotimern låter dig stänga av högtalaren automatiskt efter en viss tid. Dessutom kommer iPL23 i två färger som svart och vitt.

USP: High-fidelity-drivrutiner

Kolla in på Amazon

# 2. Homtime

"Homtime" kan lätt bli din favoritdockningsstation. När vi pratar om funktionerna som gör den till en användbar tillgång, kommer den med dubbla USB-portar som gör att du inte bara kan starta din iPhone utan även andra Android-enheter.

Förpackad med dubbla högtalare har den också kvaliteten för att krydda din trådlösa musikstreaming. Och med aux-in-uttaget kommer du att kunna ansluta Homtime med nästan vilken ljudspelare som helst.

Den digitala FM-radioinställningen i kombination med insomningstimern kan hjälpa dig att omfamna sömnen, medan väckarklockan kan vara till nytta när du håller dig före din tid. Dessutom kommer du att kunna placera din iPhone både i stående och liggande orientering för att få förbättrad handsfree-videosamtal.

USP: Dubbla högtalare med bra bas

Kolla in på Amazon

# 3. iHome trådlös laddningsdocka

iHome ger alltid sina produkter innovation. Till skillnad från andra dockningsstationer har denna stativ en trådlös laddningsanläggning. Det betyder att du kan placera din iPhone på dockningsstativets trådlösa laddningsyta. Du måste dock installera ett kompatibelt fodral för trådlös laddning på din iPhone 6 och 6 Plus.

För snabb Bluetooth-parning presenterar iHome NFC-teknik (nära fältkommunikation). Därefter kan du strömma ditt audiovisuella innehåll trådlöst från din iPhone och andra Bluetooth-aktiverade enheter. Använd dubbla larm för dig själv och din make. Kontrollera också USB-porten för att ladda dina andra iOS-enheter som iPad eller iPod.

USP: NFC-teknik

Kolla in på Amazon

# 4. DPNAO

DPNAO introducerar okonventionell design i dockningsstationen för klockradio för iPhones. Detta platta stativ ger full support till din stora iPhone 6 Plus och andra. På baksidan kan du se kraftfull Bluetooth-högtalare för att strömma musik från din iPhone och andra Bluetooth-enheter. Den digitala klockan är placerad bredvid din iPhone så att du snabbt kan kontrollera tiden på distans.

Under klockan finns på / av-knapp, inställningsknappar och volym upp / ned-knappar. Bland andra anmärkningsvärda funktioner finns återställningsknappen, AUX-uttaget, USB-laddningskontakt, FM-antennledning och DC-IN-uttaget.

USP: Okonventionell design

Kolla in på Amazon

# 5. VELOUR

För trådlöst strömning av musik och juicing på din iPhone är VELOR ett utmärkt alternativ. Bland flera prisvärda kvaliteter är det en sak som jag har märkt märkbart att det finns 20 FM-förinställda stationer.

Huvudsakligen på grund av de två högkvalitativa högtalarna levererar VELOR märkbar ljudkvalitet. Den har audio line-in (AUX IN) som låter dig ansluta den till en annan digital ljudspelare.

Apple MFi-certifiering gör det fullt kompatibelt att ladda din iPhone. Därför startas din enhet inte bara snabbt utan också med nödvändig säkerhet mot vanliga faror som kortslutning. Det är inte allt; den har också klockalarm så att du kan hålla dig synkroniserad med din tid.

USP: Apple MFi-certifiering

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Jag vet att du har valt en fin docka för din iPhone. Vilken är det och vilka egenskaper har fångat ögonen på det? Det vore ett nöje att veta det.

Missa inte:

  • Bästa iPhone 6/6 Plus Power Banks
  • Billaddare för iPhone 6/6 Plus
  • Bästa iPhone 6/6 Plus bilfästen
  • Bästa iPhone 6/6 Plus Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found