Blogg

Hur man spelar iPhone- eller iPad-spel på Mac

Förutom hälsa, ekonomi, underhållning och samtal finns det ett spännande sätt att använda din iPad och iPhone; det är spel. iPhone och iPad är fullt utrustade för att spela spel av hög kvalitet. En av mina favoriter är Need for Speed ​​No Limits by Electronic Arts.

Men det som hemsöker mig är önskan att spela det på en stor skärm för att få ut det bästa av det. Det finns ett sätt på vilket vi kan njuta av sådana högkvalitativa spel: spela dem på Mac med QuickTime-spelare. Det är det säkraste och bästa sättet eftersom det inte finns några appar från tredje part inblandade.

Hur man spelar iPhone eller iPad-spel på din Mac med QuickTime Player

Steg 1. Anslut din iPhone eller iPad med din Mac med blixtkabel.

Steg 2. Öppna QuickTime-spelaren när enheten är ansluten till din Mac.

Steg 3. Klicka på "File" i menyraden i QuickTime-spelaren.

Steg 4. Klicka nu på "Ny filminspelning."

Steg 5. ”FaceTime HD-kamera” skulle väljas som standard; ändra bara till din iPhone eller iPad som ligger strax under det här alternativet.

QuickTime börjar nu spegla enhetens skärm på din Mac. För att få en helskärmsvisning, klicka bara på den gröna helskärmsikonen.

Det bästa är att din iOS-enhet fungerar som en controller medan din Mac kommer att användas som en skärm.

Dessutom flyttar QuickTime automatiskt från liggande till stående läge beroende på enhetens rörelse. Så du kommer att njuta av samma spänning vid spel på Mac som på din iPhone eller iPad.

Så? Vilket är det första iPhone-spelet du spelade på din Mac? Dela med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found