Blogg

Ellen DeGeneres går upp! Spel för iPhone, iPad och iPod

Om du har sett Ellens show på röret är du förmodligen bekant med det spelet hon och hennes gäster spelar. Spelet är ett ordgissningsspel där du håller upp ett kort i pannan (utan att se vad det har) och din vän ger dig ledtrådar om ordet på kortet. Du försöker gissa det och varje korrekt gissning är en poäng du vinner.

Spelet presenterade också - om jag minns det rätt - på Inglourious Basterds, filmen, i en av dessa tavernescener.

Ellen DeGeneres går upp! Spel för iPhone, iPad och iPod

Så på gårdagens show släppte Ellen en iPhone / iPad-version av spelet som du kan spela med dina vänner.

Här är en video av Ellen som spelar spelet med sin gäst.

HeadsUp! Spelet har några ganska spännande funktioner. Du kan välja ämnen (en hel del av dem), och det slår upp alternativ slumpmässigt. Det är enormt enkelt att spela också.

Spelappen har utvecklats av folk som skapat Clear, en fantastisk, gestbaserad att-göra-app.

I spelet markerar du ett rätt svar genom att luta telefonen / iPadn nedåt en gång. Ett pass noteras genom att luta det bakåt (upp över huvudet).

Det finns cirka 18 temadäck för närvarande och jag antar att appen kommer att uppdateras för att lägga till fler kortlekar i spelet.

Vad som är mest imponerande är dock att den främre kameran kan spela in videor av spelet som spelas så att du faktiskt kan ha dem lagrade för fonder minnen.

Du får också dela spelet, videorna etc. via Facebook och andra sociala kanaler för mer kul.

HeadsUp! spelet har också några köp i appen för ytterligare kortlekar. Jag antar att de kunde ha gjort appen gratis med ett par däck och sedan hade dessa köpbara däck också, men av någon anledning bestämde Warner Bros. att sälja appen för 0,99 dollar. Det är till salu och du kan ta tag i det just nu.

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Har du spelat det? Dela din erfarenhet med oss ​​i kommentaren nedan. Vill du läsa fler sådana apprecensioner?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found