Blogg

WinX MediaTrans: Det mest mångsidiga iTunes-alternativet

iTunes är en enorm mediaspelare, mediebibliotek och online-radioföretag. Dessutom fungerar det som en praktisk applikation för hantering av mobila enheter. Apples mediaspelare är dock inte perfekt och har vissa nackdelar. Exempelvis är det inte riktigt enkelt att låta dig hantera media. Bortsett från det saknar det ett intuitivt användargränssnitt; speciellt för att hantera foton, videor och musik mer effektivt.

Borta var de dagar då iTunes var ett ansvar för dig! Ange WinX MediaTrans - den mest kompetenta mediefilhanteraren för iPhone och iPad för Windows. Med det mycket intuitiva användargränssnittet och pålitliga funktionalitet är MediaTrans rankad som ett mer effektivt alternativ till iTunes för PC. Så, vad gör att denna iOS-mediechef sticker ut och om det är ett försök?

WinX MediaTrans - Nej bara ett iTunes-alternativ Det möjliggör medieöverföring, konvertering och redigering

Hantera dina mediefiler med fullständig sinnesro

Från det ögonblick jag började använda MediaTrans är det första som fångade mina ögon den lättanvända funktionen. Det håller saker enkelt; så att du kan utföra din uppgift smärtfritt. Användargränssnittet är utformat för att vara intuitivt så att du känner dig hemma medan du får jobbet gjort och det finns inget krångel alls.

Med WinX MediaTrans kan du hantera mediefilerna på iOS-enheten bekvämare. Det låter dig enkelt redigera, organisera och överföra filer.

Många gånger har jag hittat att mina låtar utanför iTunes inte spelas efter att jag har synkroniserat dem via iTunes. Men med denna mediechef finns det inget sådant problem att överföra låtar från dator till iPhone eller vice versa.

Blixtsnabb fotoöverföringshastighet

WinX MediaTrans överför dina foton med snabb hastighet. Det betyder att din enhet inte fastnar när du flyttar filer fram och tillbaka. Det påstår sig överföra 100 4K-bilder på bara 8 sekunder. Och efter att ha gett det en lång snurr, kan jag säkert säga att det lever upp till de bedårande fakturorna.

Jag har använt andra populära iTunes-alternativ som AnyTrans och iTransfer. Men ingen av dem har tillåtit mig att överföra bilder så snabbt.

Eftersom den stöder flera format som JPG / PNG / GIF / BMP / TIFF kan du enkelt exportera alla foton i iOS Camera Roll och tredjepartsappar. Det utmärker sig i att få jobbet gjort smidigt.

Anpassa ditt musikbibliotek efter önskemål

Du kan anpassa ditt musikbibliotek efter dina önskemål. Det låter dig importera / exportera alla låtar mellan PC och iDevice.

Du kan skapa spellistor, ringsignaler och kunna redigera artister samt albuminformation.

Det gör att du kan konvertera musik till MP3 / AAC automatiskt.

Med hjälp av dra-och-släpp-funktionen kan du flytta låtar utan problem. Du kan lägga till, exportera och skapa iPhone-ringsignaler och till och med överföra röstmemo med den väsentliga bekvämligheten.

Det finns ett oerhört användarvänligt batch-läge för att göra uppgiften att redigera spellistor, albumnamn och information smidigare. Det hjälper dig att inte bara utföra uppgiften mer ändamålsenligt utan också spara mycket värdefull tid.

Konverterar automatiskt och roterar videor för smidig uppspelning

Appen konverterar automatiskt och roterar videor för smidig uppspelning. Därför kommer du att njuta av media i högsta kvalitet.

För någon som är särskilt intresserad av roliga videor, gillar jag den här funktionen mycket. Det ger precis den nödvändiga lättheten att få ut det mesta av högupplösta klipp utan att stöta på problem i det mest lämpliga ögonblicket.

Du kan selektivt säkerhetskopiera videor från din iOS-enhet. Eftersom den har stöd för flera format som MP4, MKV, AVCHD, kommer du att kunna ta kontroll över dina favoritflickor med önskad känsla.

Minskar videostorleken med upp till 50% utan kvalitetsförlust

Ännu en viktig funktion i denna programvara är att den låter dig minska storleken på videor med upp till 50% utan kvalitetsförlust. Förmågan att optimera videor utan att påverka kvaliteten gör det oerhört avgörande för de som tycker om att titta på videor och älskar att ha gott om dem på sin enhet.

Det låter dig exportera / importera 4K eller 1080p HD-videor och filmer mellan PC och iDevice i batch. Därför har du inte svårt att flytta massor av Netflix- eller YouTube-videor fram och tillbaka. För mig är det en stor sak att överföra videor i batchen eftersom det tar mycket stress bort.

Använd din iOS-enhet som USB-enhet

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i den här mediehanteraren är att den låter dig använda din iPhone som en användbar USB-enhet.

Den levereras med "Flash Drive" -funktioner som låter dig dra och släppa filer till din iPhones minne.

Eftersom den stöder alla filtyper har du friheten att behöva överföra alla filtyper. Mer betydelsefullt blir denna funktion mycket användbar när du inte har tillgång till den externa hårddisken.

Komplett iTunes-guide och en chans att vinna $ 1200-pris

Om du är en lojal iTunes-användare och ofta måste ta itu med många frågor relaterade till guide, hänvisa MediaTrans mer än 100 frågor och svar. Guiden kan vara till stor hjälp för att åtgärda problem som musiksynkronisering och återställningsfel.

Det är inte allt, du kan också vara Meme King och vinna kontantpriset på $ 1200. Om du har en förkärlek för att skapa något riktigt roligt, delta i den här tävlingen för att tjäna pengar på bonanza!

Pris och tillgänglighet

Du kan testa den fria versionen av MediaTrans för att testa funktionaliteten innan du byter till premiumversionen. Det finns tre premiumversioner av denna programvara: 1 års licens för en dator kostar ursprungligen 39,95 dollar, men för närvarande är den tillgänglig till 29,95 dollar. Livstidslicensen för två datorer kostar $ 35,95 (ursprungligen $ 59,95), medan livslängdens familjelicens för 6 datorer är tillgänglig för $ 65,95 (ursprungligen $ 119,95.)

Ladda ner

Domen

Faktum är att MediaTrans har mycket i ärmen för att betraktas som ett mer effektivt iTunes-alternativ! Den är idealisk för säkerhetskopiering och synkronisering av medieinnehåll mellan dator och iOS-enheter.

Om du är ute efter att hitta ett överlägset iTunes-alternativ för PC för att hantera media bekvämare, skulle jag rekommendera dig att använda MediaTrans. Det är mångsidigt och lever upp till uppgiften med önskat resultat. Dessutom har den oöverträffad överföringshastighet.

Vad tycker du om det? Dela dina tankar om det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found