Blogg

Bästa skärmskydd i härdat glas till iPad Mini 5 år 2021

Apple har tyst lanserat sin iPad mini fem genom att lägga till mer kraft till den lilla enheten. Detta kommer utan tvekan att öka sitt upptag på världsmarknaderna, där små surfplattor uppskattas. Men innan du köper den här smarta gadgeten, tänk på dess skärmskydd. Som alltid har vi kommit med några av de bästa skärmskyddsglasen för iPad Mini 5.

1. Tech Armor

Tech Armor är känt för att tillverka robusta skärmskydd för iPhones och iPads. Detta ballistiska skärmskydd är speciellt utformat för iPad Mini 5 (2019). Ett skalvänligt skärmskydd är extremt tunt och skyddar ändå din enhet mot repor och stötar.

Det ballistiska skärmskyddet är fantastiskt i utseende och känsla; du kan uppleva iPad minis Retina Display som den var avsedd. 9H-hårdheten ger maximalt skydd till din iPads pekskärm. Njut av bubbelfri och problemfri installation.

USP: Ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

2. ESR

”ESR” har en reptålig design och levererar branschstandard genomskinlighet. Därför har din iPads näthinneskärm en tillförlitlig försvarare som kan avvärja sladdar. Och med den höga klarheten i början får du en mycket bättre tittarupplevelse.

Den andra funktionen som sätter ESR-skärmskydd i härdat glas är den känsliga beröringskänsligheten. Således kommer din mjuka tryckning och en lång pressning att fungera fläckfritt på skärmen.

USP: Reptålig design

Kolla in på Amazon

3. amFilm

Människor älskar att titta på videor och filmer på sina iPads, men en skärmskydd av dålig kvalitet kan förstöra upplevelsen. Tack och lov har amFilm behärskat konsten att skapa förstklassiga skärmskydd för din minitavla. Den här är speciellt utformad för din iPad mini 5. För naturlig visningsupplevelse erbjuder amFilm 99,9% ultraklar transparens.

För att skydda enhetens skärm har amFilm producerat ett hållbart och reptåligt skydd som har en ythårdhet på 9H. Dess oleofoba beläggning minskar fingeravtryck, fläckar och fläckar. Även om detta skärmskydd har 0,33 mm tjocklek är det pålitligt och fjädrande.

USP: Naturlig tittarupplevelse

Kolla in på Amazon

4. JETech

Världen omkring dig springer snabbt och för att hålla jämna steg med det måste du visa mer energi. Varje skärmskydd med en okänslig skärm kan lämna dig i en konkurrensutsatt miljö. JETech ger innovativt och otroligt lyhörd skärmskydd som håller skärmen känslig för din verksamhet. Du kan snabbt skriva och knacka på din iPad.

Om du är en spelare, skulle du älska 0,33 mm tjocklek och utmärkt 9H hårdhet. Du kan spela dina favoritspel och snabbt välja vapen och spelare. Har du tagit naglar? Inga problem, detta skärmskydd är exceptionellt motståndskraftigt mot repor och stötar.

USP: Oöverträffad respons

Kolla in på Amazon

5. Pulen

Även efter att ha köpt det bästa skärmskyddet för 7,9 ″ iPad mini, misslyckas människor med att få önskade resultat. Detta beror på felaktig installation. Pulen ger dig rätt lösning genom att tillverka ett skärmskydd med laserskurna dimensioner och nollbubblor. Ett pekskärmskydd som inte lämnar några rester och kämpar mot svett och fingeravtryck med sin oleofoba beläggning.

Upplev verklig beröringskänsla på detta 0,33 mm supertunna skydd som kommer med hög känslighet och minimal störning. Titta på dina favoritfilmer och videor i timmar utan ansträngning.

USP: HD tydlig visning

Kolla in på Amazon

6. SuperGuardZ

SuperGuardZ presenterar ett antireflexbehandlat matt härdat glas för din iPad mini 5. Det är fingeravtrycksskyddat och anti-bubbla, vilket håller din iPad-skärm snygg och tydlig under lång tid. Utrustad med livstidsgaranti är detta skärmskydd utformat för att ge dig 100% kundnöjdhet.

Varumärket har använt högkvalitativt härdat glas av hög kvalitet för att skydda din enhet från repor, splittringar och fingeravtryck. Dess 9H hårdhet förbättrar motståndskraften mot repor och kraftiga droppar. Slutligen minskar dess antireflexbehandlade matta bländning under starkt ljus.

USP: Matt bländskyddad yta

Kolla in på Amazon

7. Qoosea

Qoosea har tagit enorm omsorg när han tillverkar detta glasskärmskydd. Du kan enkelt komma åt alla knappar och portar på din iPad mini five, eftersom det här pekskärmsskyddet har perfekta öppningar. Denna skärmfilm är fem gånger starkare än andra vanliga produkter som finns på marknaden.

Robustheten fungerar som ett starkt försvar mot oönskade repor och repor på kniv och nycklar. Du kan hålla din iPad mini 5 i väskan tillsammans med andra hårda ämnen.

USP: Starkare än vanligt glas

Kolla in på Amazon

8. LK

De flesta skärmskydd tappar sin respons på grund av fingeravtryck och fläckar. Men så är inte fallet med LK eftersom det kommer med oleofob beläggning. Tack vare det extra skyddet, låter detta skärmskydd inte smuts eller fingeravtryck förstöra känsligheten.

Dessutom är den andra kvaliteten som gör LKs skärmförsvarare en pålitlig satsning den maximala hårdheten. Därför har det här skärmskyddet makten att bekämpa även skarpa repor.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

9. Ailun

Den enda kvaliteten som jag gillar att ha i mitt skärmskydd är den smidiga och böjda designen, eftersom det inte bara gör installationen problemfri utan också gör glidningen smidig. Det är anledningen till att jag har hittat Ailun märkbart eftersom det har ganska släta 2,5D rundade kanter.

Jag har också hittat dess HD-klarhet upp till märket. Genom att förhindra bländning och erbjuda hög transparens säkerställer du att du får en mer sömlös tittarupplevelse. Dessutom tillhandahåller Ailun detta skärmskydd i dubbla paket.

USP: 2,5D rundade kanter

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner

Lyft ett glas ...

Skärmen är det första på din iPad som också får bortskämdhet och straff. Ett perfekt skärmskydd är din mini-surfplattas bästa vän.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPad Mini 5-fodral
  • 10,5-tums iPad Air-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Keyboard-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found