Blogg

Bästa plånboksfodral för iPhone 7 Plus 2021

Min fascination med ett premiumplånboksfodral är enbart baserad på den exceptionella komforten och den fantastiska designen den ger. När jag har köpt en ny iPhone har ett plånboksfodral av hög kvalitet alltid varit där för att erbjuda det skydd som behövs och den eleganta kostymen. Gissa vad? Återigen är jag redo att välja det mest snygga och bästa iPhone 7 Plus plånboksfodralet. I enlighet med olika krav består listan av plånboksfodral med annan design. De har varit beredda att leverera varorna med aplomb. Låt oss gå över för att upptäcka de mest tilltalande plånboksfodralet för din 5,5-tums iPhone!

1. 32: e från 32ndShop

32: a iPhone 7 Plus plånboksfodral har utformats för att se klassiskt ut. Med äkta läder i kombination med snygga sömmar har det ett mycket professionellt utseende.

Premiumbokplånboksfodralet för iPhone 7 Plus har kortplatser och en ficka för kontanter. Stativfunktionen är utmärkt för bekväm visning av videor eller filmvisning.

Med det robusta datorhöljet tillåter inte folio plånboksfodralet droppar eller oavsiktligt fall för att skada smarttelefonen. Och tack vare den magnetiska förslutningen håller den dina kort, kontanter och smartphone säkra inuti.

USP: Snygg bokstil design

Kolla in på Amazon

2. Spigen Slim Armor CS

Ett mycket skyddande fodral med plånbok. Spigen Slim Armor CS har en kompakt profil och har en dold kortplats där du enkelt kan lagra ett par kort.

Det skjutbara locket ger enkel åtkomst till dina kreditkort. Drivs av flerskiktad struktur, kan locket absorbera stötar.

Med den robusta utsidan är det bekvämare att hålla 5,5-tums iPhone 7 Plus. Ännu bättre, Slim Armor CS ser bra ut i alla de sex färgalternativen som gunmetal, svart, rött, rodnadguld och rosaguld.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

3. SnakeHive

Detta erbjudande från SnakeHive ser premium ut med den rika handgjorda designen. Den är huggen i europeiskt nubuckläder och har estetiskt hantverk. Tack vare det högkvalitativa lädret åldras plånboksfodralet graciöst.

Den släta läderstrukturen erbjuder också förbättrat grepp, vilket säkerställer att phablet förblir stadigt i din hand. Med de många kortplatserna till förfogande borde det inte vara en stor sak att lagra lite kontanter och kort.

Det är inte allt, du får fyra färgalternativ som honungsguld, marin, svart och kastanjebrun för att välja rätt SnakeHive.

USP: Europeiskt nubuckläder

Kolla in på Amazon

4. archaz

Archaz plånboksfodral har en ganska förfinad design och har ett professionellt utseende. För mig är det italienska lädret med fullkorn.

Det snygga utförandet med tre kortplatser och en pengarficka gör det till ett komplett plånboksöverdrag. Med tillstånd av det slagtåliga höljet kan fodralet också hindra chock.

Med den upphöjda läppen har pekskärmen extra skydd mot vanliga repor. Dessutom finns läderfodralet i tolv färgvarianter som midnattssvart, solbrunt, mörkbrunt, vinrött och mer.

USP: Italienskt läder i fullkorn

Kolla in på Amazon

5. SHIELDON

Jag ser på "SHIELDON" som ett flaggskeppsplånboksfodral till ett överkomligt pris. Äkta kohudskinn och tåligt TPU-hölje förstärker konstruktionen.

Omslaget har en stor sidoficka för kontanter och tre kortplatser för kredit- och ID-kort. Du kan använda det horisontella stativet för att titta på videor bekvämare.

Med utskärningarna på plats får du snabb tillgång till portar, kamera och högtalare. Ännu bättre, SHIELDON plånboksfodral finns i åtta färgvarianter inklusive svart, brun, mörkblå och mer.

USP: Prisvärt hantverk

Kolla in på Amazon

6. Silk Wallet Slayer Vol. 2

Om den smala designen är det som fascinerar dig mest, skulle du gärna prova Wallet Slayer Vol. 2. Den eleganta, formanpassade designen gör att den kan vara en prisvärd partner för din phablet.

Det låter dig stash upp till tre kort och lite kontanter. Denna plånbok har texturerade sidor med hög grepp som låter dig hålla väskan med största lätthet.

Kortstödet är coolt för att titta på media. Dessutom kan du välja denna trendiga plånbok i flera färger som gunmetal grey, champagne gold, rose gold och black onyx etc.

USP: Slim men skyddande design

Kolla in på Amazon

7. ProCase

Med den eleganta designen har ProCase-plånboken grundats för att se snygg och urbana ut. Den handgjorda finishen stärker sitt liv.

Den smala designen minskar bulk. Denna snygga plånbok har två kortplatser och en liten ficka för räkningarna. Det kan erbjuda nödvändigt skydd från början eller stötar. Stödfunktionen ger en optimal synvinkel.

Slutligen kan du välja ProCase-plånbokskydd i fyra bedårande färgvarianter inklusive rött, brunt, svart och kricka.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

8. Incipio STOWAWAY

Incipio STOWAWAY plånboksfodral är begåvad med en avundsvärt tunn design. Tillverkad med en samformad plexitoniumram samt en slagtålig flex20-kärna med mjukt skal, och kan skydda din enhet från fall och repor.

Det dubbla höljet har en dold kortplats så att du kan behålla upp till tre kort. Det inbyggda stativet gör handsfree-visning till en härlig upplevelse. Den släta ytan ger bättre grepp som gör att du kan hålla din enhet bekvämt i händerna.

Dessutom kommer Incipio Stowaway i sex snygga nyanser som marinblå, grå, svart och mer.

USP: Soft touch finish

Kolla in på Amazon

9. LUPA

LUPA plånboksfodral är exakt vad du vill ha den nödvändiga sinnesfriden när du reser. Den klassiska bokdesignen ger den ett formellt utseende. Du kan lagra 3-4 kort och upp till 4 dollarsedlar i plånboksfodralet.

Skapat med det robusta PU- och rävlädermaterialet, det kan uthärda påverkan av mindre droppar och hålla bort repor. Hörnskydden gör det inte bara mer skyddande utan också hållbart. Magnetförslutning fäster väskan ordentligt och håller alla dina värdesaker säkra. Och ja, det här kompletta plånboksfodralet finns i åtta märkbara färger som svart, rosaguld, marinblått och mer.

USP: Imponerande verkställande design

Kolla in på Amazon

10. Dreem Fibonacci Luxury Series

Dreem Fibonacci Luxury plånboksfodral är ren klass. De synliga sömmarna och det imponerande mönstret berikar dess design. Det högkvalitativa rävskinnet ökar livslängden.

Med RFID-blockeringen håller plånboksfodralet informationen om dina kort helt säker. Du kan enkelt ta med 3-6 kort och 5-10 räkningar. Det fungerar perfekt med de flesta magnetiska bilfästen och selfiesticks.

Ännu bättre kommer du att kunna välja Dreem Fibonacci i nio attraktiva färgvarianter som svart, choklad, grått, kaffe och mer.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Baserat på den bedårande designen och överlägsna funktionaliteten är dessa plånboksfodral bättre än sina konkurrenter. Tillgången på ett brett utbud av alternativ gör att du kan välja den lämpligaste matchningen för din phablet. Vilket av dessa fall har den bästa kvaliteten - i alla aspekter?

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa iPhone 7 Plus foliofodral
  • Bästa iPhone 7 Plus marmorfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found