Blogg

Bästa PDF-redigerare för Mac, iPad och iPhone 2021

PDF-redigering är en mycket nödvändig funktion men inte alla appar där ute ger den funktionen. Inte bara det, de som möjliggör PDF-redigering är mycket kostsamma. Ta till exempel fallet med PDFPen - det kostar dig $ 74,95 för den fullständiga versionen. Adobes anständighet kan orsaka en massiv buk i fickan: cirka $ 200 för redaktörerna.

Även om PDF-redaktörer är dyra, vill inte alla redigera PDF-dokument i sig. Mer eller mindre är det bara att kommentera, markera eller specifika andra forskningsinriktade syften. Detta kan uppnås genom olika program som är billigare eller gratis, till exempel PDFelement för iOS. Det är helt gratis att använda. Vi tar en titt på de alternativ som är tillgängliga för Mac-användare.

1. PDF-element

PDFelement 6 handlar om att ge företag den effektivitet de längtar efter när det gäller PDF-dokumentens värld. Prata om att skapa, konvertera, redigera, kommentera och dela PDF-dokument med största professionalism. Denna programvara har alla verktyg du kan använda för att helt redigera dina PDF-dokument, från enkla uppgifter som att redigera text och bilder till ännu coolare saker som att signera dina dokument digitalt. Du kan också konvertera till PDF eller från PDF med praktiskt taget vilken dokumentfil som helst till Word, Excel, PowerPoint. Dessutom kan du omvandla det skannade dokumentet till redigerbar PDF med hjälp av en OCR-funktion (Top Optical Character Recognition).

Formhantering har också gjorts superenkelt med detta verktyg med tanke på att du kan skapa, redigera, fylla, underteckna och skydda dina PDF-formulär utan att svettas. Du kan även extrahera data från dina PDF-interaktiva PDF-formulär och exportera i CSV-format. Det blir ännu bättre! Du kan påskynda konverteringsprocessen, dataextraktion, Bates-numrering och vattenmärkning genom att batchbearbeta dina PDF-filer. Läs hela recensionen.

  • Ladda ner PDFelement 6 för iOS (gratis)
  • Ladda ner PDFelement 6 för Mac (59,99 USD)
  • Ladda ner PDFelement 6 Pro för Mac ($ 99,99)

2. Förhandsgranska

Macs inbyggda lösning, Preview, har blivit ganska kraftfull genom åren. Ett av de mest imponerande tilläggen är möjligheten att kommentera, markera, lägga till bilder i en PDF-fil. Förhandsgranskning är lika bra som alla andra PDF-redigerare där ute, men det är inte en fullfjädrad redaktör: du kan inte redigera hela PDF-filen som sådan. Du kan bara ta till en viss redigeringsnivå där du antingen lägger till eller markerar delar av PDF-filen. Förhandsgranskning kan också hjälpa dig att kombinera filer.

3. Skumma

Skim är en populär, öppen källkod och gratis PDF-läsare som fungerar som ett forskningsverktyg med dess uppsättning funktioner. Det är ungefär detsamma som Preview på Mac, men det fungerar bra för de snabba anteckningarna, kommentarerna och höjdpunkterna.

Du kan också anpassa Skim för att passa dina behov bättre. Appen gör navigering super enkelt med innehållsförteckningen eller miniatyrbilder och visuell historia. Det är inte allt, det är integrerat med BibDesk och flera andra tredjepartsappar och har också stöd för omfattande AppleScript.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. JotForm PDF Editor (online)

Om du inte gillar att ladda ner appar på din Mac är den här PDF-redigeraren online från JotForm perfekt. Oavsett om det handlar om att skapa ett formulär för registrering eller utfärda fakturor till dina kunder; JotForm PDF Editor har fått ryggen. Du kan skapa ett vanligt formulär och dela det med mottagaren. Svaren sparas automatiskt i presenterbara och anpassningsbara PDF-filer.

Det erbjuder också 100+ PDF-mallar i flera kategorier för att komma igång snabbt. Några av mallens kategorier är faktura, registrering, jobbansökan, hyresavtal, evenemangsplanering och många fler. Om du är bekväm med att använda online-redigeraren är den här den bästa. Och ja, det är gratis.

Pris: Gratis

Prova online

5. PDF-läsare - Dokumentexpert

Ta kontroll över dina PDF-filer med mer flexibilitet och hantera dem precis som du vill! PDF Reader är ganska enkel men ändå effektiv nog att låta dig utföra dina uppgifter med den effektivitet som behövs.

Du kan skapa snabba genvägar för att enkelt importera dina filer och mappar. Med TAG kommer du att kunna organisera dina PDF-filer perfekt. Få tillgång till all nödvändig information som bokmärke, konturer, miniatyrer och kommentarer utan att svettas. Håll koll på hela ditt bibliotek och kolla in den senaste importhistoriken. Och ja, du kan också synkronisera dina data med iCloud för att komma åt dem från alla dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

Bästa PDF-redigerare för iPhone / iPad

Nu när vi har pratat om PDF-redigerare för Mac är det också bra att ta en titt på några populära alternativ för att göra detsamma på iOS-enheter. Det finns inte många populära appar eller tjänster för detta, men om du är redo att betala ut lite pengar finns det appar som hjälper dig att kommentera och läsa PDF-dokument på iOS-enheter.

1. Bra läsare

Högst upp på listan är Good Reader. Säljs för 4,99 USD och ger ganska bra PDF-läsnings- och redigeringsfunktioner. Appen har en separat version för iPad.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

2. PDF-expert

Good Reader är tillräckligt bra, men du kan inte fylla i / redigera formulär i PDF-filen med Good Reader. PDF Expert är dyrare än Good Reader, men det finns bra funktioner som skanningsfunktioner som gör PDF Expert lite mer avancerad än Good Reader.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

3. Foxit PDF Reader & Converter

Jag betygsätter Foxit mycket högt eftersom det gör PDF-redigering vanlig segling. Du kan visa, kommentera och även säkra dina PDF-filer. Appen låter dig också signera dokument med digitala certifikat. Den levereras med ConnectPDF-funktionen som låter dig samarbeta med dina vänner.

Skydda dina PDF-filer med lösenord och Microsoft Rights Management Services. En annan anmärkningsvärd egenskap hos Foxit är stödet för 12 språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska, traditionell kinesiska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. MaxiPDF

För att redigera och designa PDF-filer kan du inte gå fel med en snygg PDF-redigerare som MaxiPDF. Du kan enkelt skapa, ändra, radera text och bilder. Det låter dig också lägga till och spara kommentarer.

Du kan uppgradera till premiumversionen ($ 0,99 / månad) för att använda den utan annonser. Dessutom stöder MaxiPDF flera språk inklusive engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska och turkiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Adobe Acrobat Reader

Om du vill ha en allt-i-ett-PDF-redigeringsupplevelse väljer du Adobe Acrobat Reader. Det finns så mycket att gilla med den här appen, och den första bland många är det stora utbudet av överlägsna redigeringsverktyg. Det betyder att du har friheten att skapa iögonfallande filer.

Dra full nytta av klisterlappar och ritverktyg för att kommentera PDF-filer. Få ut det mesta av anteckningsverktygen för att markera och markera texten. Med fullt stöd för Apple Pencil säkerställer du att du har större precision samtidigt som du skapar prisvärda dokument.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Jag tror att du har hittat en kapabel PDF-redigerare för din enhet. Vilken är det? Låt oss gärna veta vad du väljer i kommentarerna.

Missa inte:

  • Bästa kalenderappar för Mac
  • Bästa Task Manager-appar för Mac
  • Bästa anteckningsappar för iPhone och iPad
  • PDFelement Pro App: Den perfekta PDF-redigeraren för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found