Blogg

Bästa iPad Pro-spel 2021

Att spela spel på en kraftfull enhet som iPad Pro är en absolut glädje. Högoktanspelen kommer till liv på surfplattan tack vare den oöverträffade hastigheten. Baserat på den spänningen och glädjen de ger, är det här de bästa iPad Pro-spelen som har charmat mig mest. Listan innehåller förstklassiga spel från olika kategorier, från rymdspelet, bilracing, pusslet till actionäventyr. En sak som är vanligt i alla dessa spel är att de alla är fulla av utmaningar. Så oavsett om du vill ha fascinerande grejer eller lätta hjärngrupper, kommer du att kunna välja vad som gör dig på en rulle! Tillräckligt beröm, låt oss dyka över för att utforska de 10 bästa iPad Pro-spelen!

1. Clash Of Clans

Clash Of Clans är otroligt fascinerande. Du kan skapa en underbar by, höja en klan och slåss ut klankrig. Lägg din bästa fot framåt för att försvara din by med kanoner, bomber, fällor, murbruk och väggar.

Du måste vara som bäst för att vinna striden mot Goblin King. Planera hisnande strategier med utmärkta kombinationer av trollformler och trupper. Glöm inte att bemyndiga dina trupper med flera nivåer av uppgraderingar så att de fortsätter att dominera dina motståndare.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. PUBG MOBIL

Om du vill gå in i intensiv skytte, se inte längre än PUBG MOBILE. Förtjänstfullt placerad på andra plats i strategikategori, den här är fylld med fantastisk grafik och HD-ljud.

När det gäller spel är ditt slutmål att överleva till slutet i slagfältet. Bär dig med alla vapen och fordon så att du kan fortsätta att kämpa modigt. Och närhelst möjligheten anländer, misslyckas inte med att plundra dina rivalers resurser.

Precis som de flesta andra spel låter PUBG dig också gå i händer med andra spelare för uppdragsdominans. Eftersom utvecklaren fortsätter att lägga till godsaker då och då, är chansen att du kanske aldrig vill ge upp det här spännande spelet!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Cykellopp

Med över 100 miljoner aktiva användare kan Bike Race vara ett automatiskt val för våra om du har en förkärlek för hastighet. Blaze förbi hundratals extremt utmanande spår; visar din våghalsiga attityd.

Eftersom den har både singel- och multiplayer-lägen kommer du att njuta av att spela det till ditt hjärta. Med de enkla kontrollerna kommer du att kunna hantera spelet med lätthet. Dessutom kan du också tjäna massor av stjärnor för att låsa upp nya nivåer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. MARVEL tävling av mästare

Vad sägs om att hänge sig åt en kolossal kamp som bara involverar mästare? Med det här spelet kommer du att kunna starta ett episkt krig mellan två superhjältar som Captain America vs. Iron Man! Hulk vs Wolverine! Spider-Man vs. Deadpool och mer. Du kan gå ihop med dina vänner för att göra en stark allians för att krossa dina motståndare.

Med hjälp av flera mästerliga knep och vapen kan du stärka ditt lags styrka. Eftersom nya mästare ofta läggs till kommer du att tycka om det oändligt!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Real Racing 3

Betygsatt som den bästa gratisappen i mer än 100 länder, är Real Racing 3 ett måste för de som gillar snabba spel. Den har några licensierade spår med 40 kretsar på 18 verkliga platser.

Med 43-bils rutnät och mer än 170 bilar från topptillverkare inklusive Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bugatti, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, McLaren och Audi. Du kan delta i mer än 4 000 händelser som cupracer, elimineringar och uthållighetsutmaningar.

Ännu bättre, du väljer bland ett brett utbud av uppgraderingar för att förbättra din bils prestanda. Det finns också ett alternativ att anpassa din bil med färger, vinyl och fälgar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. MORTAL KOMBAT X

Detta strids- och kortsamlingsspel - MORTAL KOMBAT X - är otroligt lockande. Din uppgift innebär att skapa ett mäktigt team av Mortal Kombat-krigare och förstöra dina motståndare för att bevisa din överhöghet.

Du kan gå head-to-head mot andra spelare i fraktionskrig. Placera dig högst upp på din fraktions ledartavla för att vinna massor av priser.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. TRANSFORMATORER

Dags att anamma det spektakulära action-RPG (rollspel) för att visa upp dina hjältemodeller. Spelet ger de härliga 30 år av Transformers historia liv. Samla fantastiska robotar från den stora transformatorvärlden och håll dig före striden med din enorma kraft.

Slåss mot andra spelare och få ut det mesta av de dödliga attackerna. Gå i hand med dina vänner, gör en oslagbar allians för att bevisa din karismatiska skicklighet i globala evenemang.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Altos Odyssey

Har du träffat Alto än? Det är dags att följa med honom på ett oändligt snowboardäventyr över ett stort och mystiskt ökenlandskap. Upplev spänningen att sväva över vindblå dyner, över spännande kanjoner och mystiska antika tempel!

Grafiken är vacker och spelet är förenklat men beroendeframkallande. Det är lätt att lära sig men håller dig utmanad över tiden. Njut av dynamisk belysning och vädereffekter som stjerneskott och spännande sandstormar. Det har också ett fantastiskt lugnt soundtrack som ökar upplevelsen.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

9. Lego Jurassic World

Vad sägs om att ha kul med de glänsande ögonblicken från alla fyra Jurassic-filmerna? Välj Lego Jurassic World för att leva upp till din äventyrliga spelupplevelse. Välj mellan 16 dinosaurier som Triceratops, dödlig Raptor, giftig Compy och mäktig T. rex. Du kan också anpassa dina dinosaurier. Till exempel kommer du att kunna välja LEGO bärnsten och experimentera med DNA för att skapa fantastiska dinosaurier.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Tunnelproblem

Tunnel Trouble är ett mycket beroendeframkallande jetracing. Spelet kräver att du kör strålen med blixtsnabb hastighet och undviker gruvor smart. Du kommer att ha en rolig tid att låsa upp raket och flera rymdskepp.

Spelet har tre spännande lägen som multipel-, survival- och mine-lägen. Det är inte allt; den har mer än 25 magnifika sci-fi-tunnelteman att gå igenom.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Lara Croft GO

Intresserar pusseläventyr dig? Lara Croft GO skulle sätta dig in i en spännande kamp med vett. Du får utforska forntida civilisation och avslöja hemligheter. Medan du avslöjar myten om drottningen av gift, kommer du att gå igenom enorma spärrar.

Eftersom spelet består av mer än 115 pussel i 7 kapitel kommer du alltid att ha något riktigt spännande att spela. Det spännande ljudspåret kommer att hålla din intensitet vid liv under hela spelet.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Om du antar att du har gillat den här eftertraktade listan över de bästa spelen.

Vilket av dessa spel har du valt för att lysa upp din speltid? Är det den fulla av äventyr och kraftfull, eller den som är på den lättare sidan men har gott om knep i ärmen? Det skulle vara kul att veta om ditt val. Har jag missat att inkludera något av dina favoritspel på den här listan? Låt oss också veta det.

Du skulle vilja titta på:

  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
  • Space Shooter-spel för iPhone och iPad
  • Bästa iPad Pro-spel att spela i flygplansläge
  • Bästa bilspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found