Blogg

Hur man kastar perfekt kurvboll i Pokémon Go på iPhone / iPad

Den otroliga galenskapen för Pokémon Go verkar ha drivit spelfanatikerna helt. Det är som "Ju mer du spelar desto hungrigare blir du." Alla - från skolbarn till workaholic mostrar - njuter av varje bit av detta fantastiska augmented reality-spel, eller hur?

Jag är också ute efter att fånga bonusar som ger dig bonus Trainer XP. När du tar en Pokémon efter att ha kastat Poké Ball i mitten av Pokémons omgivande stora, medelstora eller små radarringar vinner du XP.

När du kastar Poke Ball, anropas ett visst kast av misstag Curve Ball. Det kan vara lite knepigt, men du kan behärska det. Dessutom kan böjning av dina Poké-bollar inte bara erbjuda dig mer fördel för att fånga Pokémon utan också en mycket bättre chans att få in de högre XP-fångstbonusarna.

Det finns många sätt att kasta en kurvboll. Medan ett sätt bara är att böja ditt kast på skärmen innan du släpper, är det andra att bara göra små cirklar på skärmen med Pokéball innan du släpper den.

Du kan kombinera en kurvboll med den avslutande cirkeln ovan för bättre utförande. Eftersom det är lite svårt att slå Pokémon med en curveball, se till att du har massor av Pokéballs till hands innan du ger det här tricket.

Det finns så många som fyra fångstbonusar:

"Trevlig!" händer när din boll kan landa när radarcirkeln är som bredast. Om du lyckas fånga fångsten får du 10XP (erfarenhetspoäng)

"Bra!" händer när bollen landar ungefär hälften av storleken på den vita cirkeln. Det ger 50 XP.

"Excellent!" är när du kan landa bollen i den minsta radarcirkeln. Det ger dig 100 XP.

"Kurva - händer när" din boll kurvor. Det ger dig både 10XP och en mycket bättre chans att fånga Pokémon.

Hur man kastar perfekt kurvboll i Pokemon Go på iPhone / iPad

Med hjälp av tillgänglighetsfunktionerna kan du perfekt kasta Curve Balls i Pokemon Go på din iPhone. Det låter dig spela in en Curve Ball samt kasta en gest för att spela upp medan du fångar en Pokémon eller när du vill.

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone → Tryck på Tillgänglighet

. Steg 3. Tryck på AssistiveTouch under interaktionen .

Steg 4. Slå på strömbrytaren bredvid AssistiveTouch. Du kommer att se en liten cirkel i hörnet av skärmen.

Steg 5. Därefter måste du trycka på Skapa ny gest .

Steg 6. Nästa gång måste du utföra Curve Ball. Se till att det antingen är super spin eller båg gest. Det andra du måste komma ihåg är att du måste göra det med samma hastighet som du skulle prova när du spelade spelet. När du är klar trycker du på Spara i det övre högra hörnet. Du måste ange gestnamnet i popup-fönstret och klicka sedan på Spara .

Steg 7. Starta nu  Pokémon Go- appen. Därefter måste du trycka på AssistiveTouch när du ser en Pokémon.

Steg 8. Tryck på den  anpassade  stjärnan

Steg 9. Välj  den anpassade gesten som vi skapade tidigare.

Steg # 10. Du måste flytta smart cirkeln (precis som du har utfört) på din Poké Ball. Om den körs ordentligt kommer Pokémon att träffas.

Det är allt!

Fortsätt nu med ditt skott och fånga så många Pokémon som du vill. Och glöm inte att dela din fantastiska upplevelse med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter och Instagram. Se också till att ladda ner vår app.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found