Blogg

Hur man tar en Slofie på iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

Apples 2019-serie av iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max har en aldrig tidigare skådad kamera och funktioner som kan hjälpa dig att rocka ditt sociala mediespel. En specifik funktion som har fångat mitt öga är den långsamma selfie som teknikjätten har mycket smart kallad Slofie. Men vad är det och hur man tar en slofie på iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max?

Oavsett om det är ett årtusende eller inte, har alla gått ombord på selfie-tåget. Som ett resultat har nästan alla smarttelefontillverkare lockat användare med funktioner som skönhetsläge, porträttläge, vidvinkel-selfie, bland annat. Apple har utmärkt sig på det här spelet ett tag med unik teknik och idéer som TrueDepth-aktiverade porträtt och Memoji's.

Faktum är att den nya iOS 13 och iPadOS ger några fantastiska nya attribut till Memoji. Och i år ger Apple något spännande, unikt och innovativt för ditt selfiespel. Låt oss lära oss mer om funktionen:

Vad är en 'Slofie'

En helt ny funktion i iPhone 11-modellerna som gör det möjligt för 12MP TrueDepth-frontkamera att spela in videor med 120 bilder per sekund. När dessa ramar saktar ner får du en skarp slow-motion selfie. När funktionen tillkännagavs under Apple-evenemanget den 10 september uttalades den som en "slofie".

I synnerhet insåg Apple snart potentialen med denna nya funktion och ansökte om ett amerikanskt varumärke den 13 september. I dokumentet definierar Apple slofie som "nedladdningsbar datorprogramvara för att fånga och spela in video." Detta innebär att Apple inte vill att något annat företag ska komma med kameraappar med slofie; säkerställa att slofies förblir exklusiva för de nya iPhonesna.

Hur man spelar in en Slofie på iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max

I synnerhet finns det ingen slofie-app eller ett slofie-läge på de nya iPhonerna. Funktionen kallas helt enkelt "slo-mo" i Apples kameraprogram och här kan du använda den för att ta en slowmotion-selfie:

Steg 1. Öppna kameran app på din iPhone 11.

Steg 2. Aktivera den främre kameran med hjälp av vippknappen i perspektiv .

Steg 3. Välj alternativet Slo-mo genom att svepa lägesratten åt höger.

Steg 4. Knacka på skivan och ta din Slofie.

Hoppas du har en bra tid att spela in en slofie. 

Även om det är riktigt användbart för dina äventyr på sociala medier, är funktioner som dessa främst för att skapa speciella stunder med din familj och vänner. Och inte bara för att göra nämnda stunder roligare och mer händelserika, utan att komma ihåg dem för alltid och alltid. Bortsett från detta har Apple också införlivat några fantastiska funktioner i iOS 13-uppdateringen, särskilt i Photos-appen. Kolla in dem just nu !!

  • Hur man döljer foton och videor på iPhone och iPad
  • Så här konverterar du snabbt ett livefoto till video i iOS 13 på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found