Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för gitarister 2020

iPhone är en värdefull gadget inte bara för ljudfiler utan också för personer som är involverade i att skapa musik. Oavsett om du lär dig gitarr eller vill spela flikar och ackord för dina favoritlåtar, kan dessa bästa iPhone- och iPad-appar som är utformade för både pro- och nybörjargitarister vara oerhört hjälpsamma.

Du kan anpassa dessa gitarrsimulatorappar för att leverera önskat resultat. Jam tillsammans med dina favoritlåtar från toppartister för att matcha hastigheten. Utnyttja de bästa gitarrspellägena för att stärka din skicklighet. Låt oss dyka framåt för att läsa vad dessa appar har i butik och välja en fantastisk gitarrsimulatorapp för din iOS-enhet!

Bästa gitarrappar för iPhone och iPad 2020

# 1. Ultimate Guitar: Chords & Tabs

"Ultimate" är ordet! Appen har en omfattande samling med mer än 1100 000 flikar och ackord med texter som hjälper dig att lära dig spela solo och riffs. Ännu bättre, varje flik består av flera instrumentspår som bas, gitarr, trummor etc. Det finns också loop- och tempokontroll som låter dig finjustera musik på ett bättre sätt.

Den levereras med ackord, noter, gitarrpartitur och texter för över 500 000 låtar. Du kan även njuta av uppspelningen i offline-läge när du har lagt till flikar som favorit.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. GuitarTuna

GuitarTuna är en av de finaste tunerna för gitarr, ukulele, bas och andra kända instrument. Appen fungerar med elektriska och akustiska gitarrer samt andra stränginstrument. Enligt dina behov kan du ställa in i vilket tempo som helst. Det låter dig justera takten manuellt eller ställa in den på önskad hastighet. Mer än 100 stämningar som 12-strängar, 7-strängar, drop-D är redo för att förbättra din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Gitarr - riktiga spel och lektioner

När lärande blir kul verkar du aldrig få nog av din lektion. Och vad den här appen gör är att din gitarrinlärning blir en fantastisk upplevelse.

Du har tillgång till ett stort antal låtar med lektioner. Så du kan utforska hela samlingen och välja ut de som låter spännande.

Från klassisk, akustisk till elektrisk, det har 12 gitarrtyper som underhåller dig. Dessutom lägger appen till nya godsaker från tid till annan. Som ett resultat har katalogen alltid något coolt att prova.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Coach Guitar ackord tuner flikar

Om du är villig att behärska dina händer direkt från början kan den här appen vara ett mycket bättre val. Du kan titta på videor och ta hjälp av animerad greppbräda för att lära dig att spela låtar på akustisk gitarr.

Med en massiv katalog med låtar har du önskad frihet att välja ut låtarna och öva. Slow motion och loop-video låter aldrig glädjen springa iväg. Dessutom har gitarrtunern 80 stämningar så att du har gott om verktyg för experiment.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Yousician - Din musiklärare

När du får vägledning från en personlig handledare blir det mycket lättare att lära sig musik. Med rätt tips hjälper de dig att lära dig snabbare. Tja, den här appen försöker göra just det.

Men till skillnad från många av sina motsvarigheter är Yousician mycket mer än bara en enkel gitarrapp. Jag menar att du kan få ut det mesta av att lära dig gitarr, sång, ukulele, bas och piano. Oavsett om du är nybörjare, avancerad elev, professionell eller till och med musiklärare, kommer du att hitta den här appen väldigt praktisk.

Med mer än 1500 övningar med hundratals videor, låter appen dig lära dig musik med skoj. Tänk på att du måste prenumerera på premiumversionen av Yousician om du vill dra full nytta av alla dess godbitar.

Pris: Gratis / Ett instrument månadsplan kostar 19,99 USD

Ladda ner

# 6. Gitarrfri med låtar

Den här appens specialitet är autentisk strumming och oro. Den har en stor samling av 1200 låtar som du kommer att njuta av att ställa in. Oavsett om du vill spela rock, pop, ett alternativ till teman för country, reggae eller TV / film, har det allt för att underhålla dig.

När nya låtar läggs till varje vecka kommer du alltid att ha något trevligt att spela. Praktiska funktioner som 24-band gitarr med multi-touch, justerbar metronom och 4-8 strängar stöd, resizable banden och resizable sträng gör denna app till en riktig affär.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Band

Om du nyligen har börjat lära dig gitarr är Fret Trainer den app du bör prova. Det är en pedagogisk app för att lära sig noter och ackord och sedan prova det praktiskt på din gitarr. Det bästa med appen är att den visar anteckningar och ackord i form av spelet, vilket inte tråkar dig på länge.

Appen erbjuder sex olika instrument och du kan välja det du använder. Du får noter och ackord baserat på ditt instrument. Appen är gratis för grundläggande användning, men för att låsa upp andra instrument och avancerade funktioner måste du köpa den.

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

# 8. Gitarrverktygssats

"Guitar Toolkit" är en kraftfull app med flera användbara gitarrverktyg som tuner, arpeggios, metronom, skalor och ackord. Den är kompatibel med alla instrument inklusive 6, 7 och 12 strängad gitarr samt 4, 5, 6 strängad bas.

Det enorma biblioteket med mer än 2.000.000 ackord och skalor kanske aldrig låter dig bli tom för alternativet. Du kan uppgradera appen för att använda viktiga funktioner som alternativet att skapa och redigera trummönster, skapa och redigera ackordark.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 9. Stålgitarr

Det som gör "Steel Guitar" till en toppsats är den bedårande samlingen av högkvalitativa gitarrer, realtidseffekter och förstärkarbearbetning. Du kan använda de tio överlägsna gitarrerna, 16 snabbeffekter och åtta förstärkare för att få bättre kontroll över din ton.

För att ha äkta pedalståljud har du möjlighet att använda MIDI eller accelerometern för att ha den perfekta kontrollen över strängböjningspedalerna. Det finns också ett vänsterhänt läge som låter dig behärska gitarren. Du kan spara obegränsat antal förinställningar och enkelt exportera / importera dem.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 10. TabToolkit

Tab Toolkit är lysande för att spela gitarr, bas och trummor. Med utmärkt hastighetskontroll, A / B-looping och hjälpsamma instrumentguider gör det lärandet bekvämare.

Det låter dig välja den del du vill lära dig och till och med låter dig ha fullständig kontroll över varje spårs ljud. Tabbutiken består av hundratals exakt transkriberade låtar som du gärna vill jamma med. Du kan också ladda upp dina favoritlåtar från din dator och till och med söka online. Ännu viktigare, den stöder ett antal multitrack-noteringsformat som Guitar Pro, Power Tab.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Loggar ut

Använd nu dessa fantastiska gitarrappar för att förbättra din skicklighet och bli en mycket bättre gitarrist. Dessa appar kan vara oerhört hjälpsamma för att ge både den roliga och behövda vägledningen för att utmärka sig.

Du kanske också vill läsa dessa applistor som:

  • Bästa appar för musikredigerare
  • Apple Music-alternativ
  • Bästa karaoke-appar
  • Bästa iPhone- och iPad-appar att upptäcka musik

Har du någon feedback? Låt oss veta det i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found