Blogg

Apple Watch för långsam? Tips för att påskynda din Apple Watch

Drivs av mer skicklig watchOS 4, Apple Watch 3 går smidigare än sina föregångare. Precis som iPhone eller någon annan teknik måste dock smartwatchen hanteras effektivt för att fortsätta utföra uppgiften med önskad känsla. Därför kan den bärbara enheten bli extremt trög, om den inte får nödvändig vård. Har du befunnit dig på fel sida av strömmen? Ge en chans till dessa effektiva tips för att påskynda din Apple Watch Series 3.

Vi har tagit hänsyn till varje liten sak som kan fungera kompetent för att påskynda din klocka. Efter att ha testat trick på vår smartwatch och fått önskat resultat är vi övertygade om att de också kan klicka för dig. Bryt ett ben!

Tips för att fixa trög Apple Watch och få det att gå snabbare

Håll inte för många appar öppna i Dock

När jag väl har använt en app ser jag till att avsluta den eftersom jag lämnar appar i bakgrunden, inte bara tömmer batteriet utan också saktar ner enheten. Det har fungerat för mig att hålla den bärbara enhetens smidiga seglingsprestanda intakt länge. Det kan vara en väldigt liten sak men tro mig, det kan spela en stor roll när det gäller att ge en viss paus på din enhet.

För att tvinga avsluta en app på din klocka, tryck bara på sidoknappen en gång för att komma åt dockan. Sedan måste du svepa åt vänster i en app och trycka på ' X' -knappen för att döda den.

Starta om klockan

Jag vet att några av er kanske skrattar åt tanken att hur en enkel omstart kan påskynda klockan. Men låt mig berätta att det fungerar effektivt för att spola ut RAM och till och med eliminera cache. Så det är klokt att ge det också ett skott.

Håll bara sidoknappen intryckt tills strömmenyn visas. Sedan glider till avstängning av Smartwatch. Därefter måste du trycka på sidoknappen igen för att slå på den.

Reducera Motion

Det enda enkla men ganska effektiva tricket som alltid har kommit till hands för att öka hastigheten på min Apple Watch är "Reducera rörelse". Vad det i grund och botten gör är att skära ner animationen och den automatiska storleksändringen av användargränssnittet på startskärmen när du startar eller avslutar appar.

När du har aktiverat Reduce Motion bör du se en enkel blekningsövergång istället för zoomeffekter.

Starta Watch-appen på din iPhone ⟶ Min klocka ⟶ Allmänt ⟶ Tillgänglighet ⟶ Slå strömbrytaren bredvid Reduce Motion .

Inaktivera automatisk appinstallation

Om funktionen för automatisk appinstallation är aktiverad installerar iOS automatiskt Apple Watch-följeslagaren för appen du laddar ner på din ihopparade iPhone.

Jag tycker att det är mycket användbart eftersom du inte behöver ladda ner samma app på din bärbara enhet. Men det finns två nackdelar med den här funktionen: Det kan sakta ner din enhet och till och med tömma batteriet. Därför är det värt att stänga av det.

Starta Watch-appen på din iPhone ⟶ Min flik Watch Allmänt ⟶ stäng av strömbrytaren bredvid Automatisk appinstallation .

Inaktivera uppdatering av bakgrundsapp

"Bakgrundsappuppdatering" spelar en viktig roll för att hålla dina appar live och sparka. Men det är känt att det är en av de mest kraftiga sugfunktionerna. Således är det lämpligt att hålla den här funktionen inaktiverad.

En sak som är värt att notera är att "Uppdatera bakgrundsapp" hjälper klockans ansiktskomplikationer när de uppdateras. Om du använder komplikationer från en tredjepartsapp, inaktivera den här funktionen per app-basis.

Öppna Watch-appen på din smartphone ⟶ Min flik Watch Allmänt  ⟶ Bakgrundsapp Uppdatera  dis inaktivera nu antingen den här funktionen helt.

Eller stäng av strömbrytaren bredvid appen som du inte vill uppdatera i bakgrunden.

Stäng av platstjänster

Du bör använda Location Services smart eftersom det är en massiv kraft-hogging-funktion. Förutom att äta mycket batteri tenderar det också att sakta ner enheten när den används i stor utsträckning. Det bästa sättet att hantera det är att endast viktiga appar kan använda din plats.

För att stänga av Platstjänster, inklusive den inbyggda GPS, för din Smartwatch, huvudet i Inställningar appPrivacyPlatstjänster på ihopkopplade iPhone. Och sedan inaktivera den helt eller stäng av strömbrytaren bredvid appen som du inte vill ha tillgång till din plats.

Eliminera alla oönskade appar

Det är alltid tillrådligt att ta bort onödiga appar från din enhet. Därför, om du har många appar installerade på enheten, skjut ut de du knappt använder på den bärbara enheten.

Tryck och håll på valfri appikon tills apparna börjar vicka på din klocka. Hitta sedan appen du inte längre vill använda och tryck på den. Tryck sedan på Ta bort app.

Om du vill bli av med ett antal appar från din watchOS föreslår jag att du tar hjälp av Watch-appen för iPhone. Det låter dig rensa upp onödiga appar lite bekvämare.

Öppna Watch-appen på din iPhone ⟶ My Watch-fliken ⟶ svep nedåt för att gå till avsnittet Installated on Apple Watch. Tryck sedan på den app du vill bli av med och stäng sedan av strömbrytaren bredvid Visa app på Apple Watch.

Dags att bli av med spellistor från Apple Music

Om du har aktiverat standardsynkroniseringsinställningarna med Apple Music på din Apple Watch kan din klocka synkronisera spellistor konsekvent med din iPhone. Med tanke på att klockan har begränsat utrymme för musik är det bättre att hålla koll på den här funktionen.

Öppna Watch-appen ⟶ My Watch-fliken , svep nedåt och tryck på Musik . Sedan måste du stänga av spellistor som du inte längre vill synkronisera.

Uppdatera Apple Watch Software

Om du har följt alla steg och fortfarande kämpar för att felsöka din klocka kan det vara något problem med programvaran. För att bli av med felet, försök att uppdatera din enhet.

Öppna Watch-appen tab My Watch-flik ⟶ AllmäntProgramuppdatering .

Återställ Apple Watch

Ingen paus ännu? Det är dags att gå för fullständig sanering. Koppla bort din klocka från iPhone och para ihop den igen. Tio mot en, det kan lösa problemet!

Säg vad du tycker:

Om du antar att du har lyckats öka prestanda för din bärbara enhet. Låt oss veta vilka av ovanstående tricks som fungerade för dig för att få jobbet gjort.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Apple Watch uppdaterar inte Weather App: Möjliga lösningar för att lösa problemet
  • Bästa Apple Watch-band och remmar från tillverkare från tredje part
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found